Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:tak ale nie na długo będę w domu dopiero koło 16 na dobre
Tęskniłaś za mną?
Ale ślicznie wygląda Twój wykresik żeby tak ślicznie na zielono się zakończył
Za Tobą nie da się nie tęsknić..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Patkaaa wrote:Ja w pracy... Jeszcze 3 godz i też jeszcze @ ale już lepiej niż wczoraj na szczęście ciekawe kiedy się skończy... A jutro wylot AUSTRIA wita!!
Pozdrów przodków mojego męża...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ech a ja dziś zmierzylam z rana tepke i się zestresowalam. Trzeci dzień po domniemanej owu a ta lekko opadła. I stres.. i rozkminianie, czy to może chwilowe, czy z powodu pogody bo się oziebilo czy zwykły błąd termometra
Cholerka
Nie przejmuj się teraz taki czas że przeziębienia i w ogóle ja sama miałam bardzo dziwne temperatury -
witam
jestem tutaj nowa
trochę o sobie:
Mam 35 lat, to moje pierwsze starania o dziecko (lipiec 2015);
mój partner ma już dwójkę swoich (16 i 17 lat)
Jestem po badaniach hormonalnych, wyniki książkowe,jajowody drożne, jedyny minus mięśniak.
Od początku lutego biorę actifolik i ovarin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 14:09
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
eveli_na wrote:Ja juz dzis na szczęście bezboleśnie wczoraj bylo naprawde ciężko.
Gizmo pochwal sie potem palma
Wlasnie mi fajny pomysl poddalas, zrobię z dziewczynami wspólnie ozdoby świąteczne, musze tylko kupic jakies gadżetyeveli_na lubi tę wiadomość