Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula ja mam zwykły rtęciowy termometr, ale mierzę idealnie zawsze o 7 rano, zaraz jak budzik zadzwoni i wykres wychodzi jak z podręcznika ginekologii, więc coś w tym jest. Myslałma, że męża będzie to obrzydzało (łatwo go różne rzeczy obrzydzają, taki delikatniusi:P), ale przyzwyczaił się, termometr leży stale na stoliczku nocnym przy wyrku. Po pomiarze biorę go do łazienki, myję, strzepuję i znów kładę na stoliczek, żeby nie zapomnieć i rano nie szukać można się przyzwyczaić.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:A Waldek swojej tajemnicy zdradzić nie chce
Zapadła się pod ziemię
Kochane sprawy na mieście załatwiałam jako dobra żona.
A na mojego działa... Może to i dziwne ale lubi jak moje stópki miziaja Wacka..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hellołłł
Dotarłam, doczytałam zaległości a Wy dalej drukujecie i drukujecie
u mnie @ nadal jest, bóli żadnych jak narazie. Chociaż w różnych cyklach różnie to bywało.
Co do orala to też czytałam, że ślina szkodzi plemnikom. Osobiście uwielbiam ten rodzaj zabaw
Temp mierzę pod językiem w buzi oczywiście
jeszcze z pół godzinki i zbieram się do swoich bab na świetlicę palmy wielkanocne robić a tak mi się nie chce że szok