Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agatali wrote:witam
jestem tutaj nowa
trochę o sobie:
Mam 35 lat, to moje pierwsze starania o dziecko (lipiec 2015);
mój partner ma już dwójkę swoich (16 i 17 lat)
Jestem po badaniach hormonalnych, wyniki książkowe,jajowody drożne, jedyny minus mięśniak.
Od początku lutego biorę actifolik i ovarin
Cześć Kochana
Powodzonka!agatali lubi tę wiadomość
-
agatali wrote:witam
jestem tutaj nowa
trochę o sobie:
Mam 35 lat, to moje pierwsze starania o dziecko (lipiec 2015);
mój partner ma już dwójkę swoich (16 i 17 lat)
Jestem po badaniach hormonalnych, wyniki książkowe,jajowody drożne, jedyny minus mięśniak.
Od początku lutego biorę actifolik i ovarin
Hejka pisz o wszystkim tu nie ma tematów tabu a każda ma jedno małe marzenie. Ja póki co odpuszczam pomiary i te inne ale zostaje z dziewczynami bo są naprawdę super. -
mam nadzieje że rozeznam się trochę w tych wykresach, nigdy nie bawiłam się w takie rzeczy. ale jak to się mówi zawsze musi być ten pierwszy raz.
ale jestem nastawiona pozytywnieAnula1986 lubi tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
eveli_na wrote:Tak dzis 4 dzień
Ale wróciłam do ćwiczeń i biegania i od razu lepiej sie czuje wiec mam nadzieje ze cykl bedzie owocny -
agatali wrote:Moja praca uczy mnie cierpliwości więc raczej jej mi nie zabraknie.
Za niedługo koniec i ewakuacja do domciu, spacer z psami po lesie pełen relaks
Relax ma tu ogromne znaczenie im mniej stresu tym lepiej dla osób starających
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 14:24
agatali lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Patka z wykresami jest o tyle fajnie, ze poznajesz bardzo dobrze swój cykl. Co potem w zyciu sie przydaje. Ja po porodach musiałam sie uczyć cyklu od nowa bo cod sie zmienialo.
-
Patka jesli to Cie stresuje to faktycznie lepiej odpuścić. W sumie ja o żadnym mierzeniu ani obserwacji nie myślałam przy pierwszej ciąży. Naturalne bylo ze to może potrwać, ze dziecko nie pojawi sie ot tak na zawołanie bo ja sobie tego życzę. Teraz troche inaczej podchodzę do sprawy bo mam wrażenie ze juz nie jest tak łatwo jak kiedys. Zmienily sie warunki moje fizjologiczne i może to stad wszystko sie przeciąga a i miałam taka a nie inna przygodę 2 lata temu.
-
Patkaaa wrote:Ja czekam aż będę mogła na rolkach jeździć bo teraz troszkę za zimno
U nas cieplo, jeżdżę jak mam możliwość na flikerze, w sensie córce podbieram
Rolki odpadają ze względu na krzywe chodniki ale bieganie kocham ogromnie, tylko kolana mam mocno zniszczone i bardzo musze uważać. -
Witam :)Dziś postanowiłam dołączyć do tego forum poniewaz od 8-9 miesiecy staramy sie z partnerem o dzidziusia i niestety skutki sa marne Mamy juz 2.5 letniego synka i chcielibysmy zeby juz mial rodzenstwo. Mam strasznie nieregylarne miesiaczki do tego czasmi jakies plamienia naprawde ciezko jest mi ustalic zaplanowac sobie dni plodne bo miesiaczki mam bardzo nierefularne. Bylam u gin ale przepisal mi ovulastan na wyregulowanie okresu jednak nic to nie pomoglo wrecz przeciwnie nabawilam sie zakrzepicy zyl glebokich. Jeszcze dodam ze cieKo mi sie starac bo moj partber jest kierowca zawodowym i czasmi nie ma go po miesiac czasu a ja chcialabym juz byc w ciazy.Młodziutka94