Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:
No popatrz a kisiel wszyscy jedzą i nikt nie wybrzydza nie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:19
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ja siemię robię z herbatą owocową. Zalewam ziarenka i herbatę wrzątkiem. Gluta nie czuć nic, tylko herbatkę Ziarenka też zjadam, całkiem niezłe są
Też go pijesz 2 szklanki dziennie?
Aha, czyli nie powstaje Ci typowy glut, tylko coś jak rozcieńczony glutek? I ten sposób również działa dobrze na śluz?
Ja już sama nie wiem co lepsze, wiesiołek, czy glut?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:41
-
nick nieaktualnyNo moim sposobem nie powstaje typowy glutowy wywar, tak jak mówisz lekki rozcienczony glutek
Jeśli o mnie chodzi, to zaczęłam pić to jakieś 10 dni przed owulacja jedna szklankę dziennie i w tym cyklu już miałam ładny płodny śluz w dość sporych ilościach -
Tissaia wrote:No moim sposobem nie powstaje typowy glutowy wywar, tak jak mówisz lekki rozcienczony glutek
Jeśli o mnie chodzi, to zaczęłam pić to jakieś 10 dni przed owulacja jedna szklankę dziennie i w tym cyklu już miałam ładny płodny śluz w dość sporych ilościach
Ale z tego co widzę to i wiesiołek brałaś, a on niby tez potrafi piknie działać na śluz Sama nie wiem co lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:43
-
nick nieaktualnyKozamonia, wsponinalas wcześniej ze wam od razu in vitro wciskali... To chyba typowe w tych klinikach. Dalsi znajomi wspomnieliśmy coś ze mają problem z plodnoscia, też kwestia plemników. Odwiedzili jakąś klinikę a tam na pierwszej wizycie już wciskali im in vitro..
-
Gaduaaa wrote:Hej dziewczyny widzę że jednak tutaj piszemy może i lepiej?
ja miałam busy dzień.. dopiero usidłam na tyłku.. i wróciłam do domu..
zaraz się postaram Was nadrobić
Ja w zasadzie nie wiem, gdzie piszemy Ja się udzielam trochę tu i trochę na fb
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Kozamonia, wsponinalas wcześniej ze wam od razu in vitro wciskali... To chyba typowe w tych klinikach. Dalsi znajomi wspomnieliśmy coś ze mają problem z plodnoscia, też kwestia plemników. Odwiedzili jakąś klinikę a tam na pierwszej wizycie już wciskali im in vitro..
Tissaia lubi tę wiadomość
-
hmm no dobra nadrobiłam,...
wiem że mamy dwie nowe koleżanki zapamiętałam że jedna super zdrowa 35lat z mięśniakiem a druga młodziutka z 2,5letnim synkiem i nieregularnymi miesiączkami :
WITAM
no i zapamiętałam.. że bawicie się w większości oralnie ale przeszkadza Wam ślina.. Waldi bawi swojego nózkami - fajnie fajnie sie to czytało bynajmniej.. aż się kuźwa zaczytałam i myślę że jest to lepsze niż 50twarzy Greya widziane Jego oczyma hahaha które chce czytać Evelajna....
zapomniałam o czymś ?WaldhauzerM, agatali lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:hmm no dobra nadrobiłam,...
wiem że mamy dwie nowe koleżanki zapamiętałam że jedna super zdrowa 35lat z mięśniakiem a druga młodziutka z 2,5letnim synkiem i nieregularnymi miesiączkami :
WITAM
no i zapamiętałam.. że bawicie się w większości oralnie ale przeszkadza Wam ślina.. Waldi bawi swojego nózkami - fajnie fajnie sie to czytało bynajmniej.. aż się kuźwa zaczytałam i myślę że jest to lepsze niż 50twarzy Greya widziane Jego oczyma hahaha które chce czytać Evelajna....
zapomniałam o czymś ?
Uśmiałam się z deczkaGaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
padam na cycki... od rana coś.. a to ten program leczenia kręgosłupa.. a to wizyta u okulisty.. Boże z -1,5 przeskoczyłam na +0,5 i zastaanwiam się kiedy i gdzie popełniono błąd że kazano mi chodzić w minusach kiedy okazuje się że muszę miec plusy !! normalnie aż szkoda słów.... dobrze że bolała mnie głowa od tych minusów i nie nosiłam ich zbyt często....
aaa i troszkę smutno u mnie bo mój dziadek ma czerniaka z przerzutami i po ponad pół roku leczenia znowu złe wieści...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:padam na cycki... od rana coś.. a to ten program leczenia kręgosłupa.. a to wizyta u okulisty.. Boże z -1,5 przeskoczyłam na +0,5 i zastaanwiam się kiedy i gdzie popełniono błąd że kazano mi chodzić w minusach kiedy okazuje się że muszę miec plusy !! normalnie aż szkoda słów.... dobrze że bolała mnie głowa od tych minusów i nie nosiłam ich zbyt często....
aaa i troszkę smutno u mnie bo mój dziadek ma czerniaka z przerzutami i po ponad pół roku leczenia znowu złe wieści...
Kochana współczuję.. I wady i choroby dziadka.. To najgorsze uczucie kiedy nic nie można zrobić pomóc i trzeba zdać się na lekarzy..
A dają dziadkowi szanse??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.