Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:
No popatrz a kisiel wszyscy jedzą i nikt nie wybrzydza nie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:19
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ja siemię robię z herbatą owocową. Zalewam ziarenka i herbatę wrzątkiem. Gluta nie czuć nic, tylko herbatkę
Ziarenka też zjadam, całkiem niezłe są
Też go pijesz 2 szklanki dziennie?
Aha, czyli nie powstaje Ci typowy glut, tylko coś jak rozcieńczony glutek?I ten sposób również działa dobrze na śluz?
Ja już sama nie wiem co lepsze, wiesiołek, czy glut?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:41
-
nick nieaktualnyNo moim sposobem nie powstaje typowy glutowy wywar, tak jak mówisz lekki rozcienczony glutek
Jeśli o mnie chodzi, to zaczęłam pić to jakieś 10 dni przed owulacja jedna szklankę dziennie i w tym cyklu już miałam ładny płodny śluz w dość sporych ilościach -
Tissaia wrote:No moim sposobem nie powstaje typowy glutowy wywar, tak jak mówisz lekki rozcienczony glutek
Jeśli o mnie chodzi, to zaczęłam pić to jakieś 10 dni przed owulacja jedna szklankę dziennie i w tym cyklu już miałam ładny płodny śluz w dość sporych ilościach
Ale z tego co widzę to i wiesiołek brałaś, a on niby tez potrafi piknie działać na śluzSama nie wiem co lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:43
-
nick nieaktualnyKozamonia, wsponinalas wcześniej ze wam od razu in vitro wciskali... To chyba typowe w tych klinikach. Dalsi znajomi wspomnieliśmy coś ze mają problem z plodnoscia, też kwestia plemników. Odwiedzili jakąś klinikę a tam na pierwszej wizycie już wciskali im in vitro..
-
Gaduaaa wrote:Hej dziewczyny
widzę że jednak tutaj piszemy
może i lepiej?
ja miałam busy dzień.. dopiero usidłam na tyłku.. i wróciłam do domu..
zaraz się postaram Was nadrobić
Ja w zasadzie nie wiem, gdzie piszemyJa się udzielam trochę tu i trochę na fb
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Kozamonia, wsponinalas wcześniej ze wam od razu in vitro wciskali... To chyba typowe w tych klinikach. Dalsi znajomi wspomnieliśmy coś ze mają problem z plodnoscia, też kwestia plemników. Odwiedzili jakąś klinikę a tam na pierwszej wizycie już wciskali im in vitro..
Tissaia lubi tę wiadomość
-
hmm no dobra nadrobiłam,...
wiem że mamy dwie nowe koleżankizapamiętałam że jedna super zdrowa 35lat z mięśniakiem a druga młodziutka
z 2,5letnim synkiem i nieregularnymi miesiączkami :
WITAM
no i zapamiętałam.. że bawicie się w większości oralnie ale przeszkadza Wam ślina.. Waldi bawi swojego nózkami- fajnie
fajnie sie to czytało bynajmniej.. aż się kuźwa zaczytałam i myślę że jest to lepsze niż 50twarzy Greya widziane Jego oczyma hahaha które chce czytać Evelajna....
zapomniałam o czymś ?WaldhauzerM, agatali lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hmm no dobra nadrobiłam,...
wiem że mamy dwie nowe koleżankizapamiętałam że jedna super zdrowa 35lat z mięśniakiem a druga młodziutka
z 2,5letnim synkiem i nieregularnymi miesiączkami :
WITAM
no i zapamiętałam.. że bawicie się w większości oralnie ale przeszkadza Wam ślina.. Waldi bawi swojego nózkami- fajnie
fajnie sie to czytało bynajmniej.. aż się kuźwa zaczytałam i myślę że jest to lepsze niż 50twarzy Greya widziane Jego oczyma hahaha które chce czytać Evelajna....
zapomniałam o czymś ?
Uśmiałam się z deczkaGaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
padam na cycki... od rana coś.. a to ten program leczenia kręgosłupa.. a to wizyta u okulisty.. Boże z -1,5 przeskoczyłam na +0,5 i zastaanwiam się kiedy i gdzie popełniono błąd że kazano mi chodzić w minusach kiedy okazuje się że muszę miec plusy !! normalnie aż szkoda słów.... dobrze że bolała mnie głowa od tych minusów i nie nosiłam ich zbyt często....
aaa i troszkę smutno u mnie bo mój dziadek ma czerniaka z przerzutami i po ponad pół roku leczenia znowu złe wieści...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:padam na cycki... od rana coś.. a to ten program leczenia kręgosłupa.. a to wizyta u okulisty.. Boże z -1,5 przeskoczyłam na +0,5 i zastaanwiam się kiedy i gdzie popełniono błąd że kazano mi chodzić w minusach kiedy okazuje się że muszę miec plusy !! normalnie aż szkoda słów.... dobrze że bolała mnie głowa od tych minusów i nie nosiłam ich zbyt często....
aaa i troszkę smutno u mnie bo mój dziadek ma czerniaka z przerzutami i po ponad pół roku leczenia znowu złe wieści...
Kochana współczuję.. I wady i choroby dziadka.. To najgorsze uczucie kiedy nic nie można zrobić pomóc i trzeba zdać się na lekarzy..
A dają dziadkowi szanse??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.