Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Kochana współczuję.. I wady i choroby dziadka.. To najgorsze uczucie kiedy nic nie można zrobić pomóc i trzeba zdać się na lekarzy..
A dają dziadkowi szanse??Fabian Cyprian Tymuś -
Młodziutka94 wrote:A czy któraś z was drogie panie slyszala moze o leku (ziolowym) castangus?? Ja ostatnio sporo o nim czytalam i o olejku z wiesiolka. Jak myslicie warto kupic pomaga? Bo opinie sa podzielone
O tym pierwszym coś tam dziewczyny pisały.. Ale o ojejku z wiesiołka nie za bardzo.. A na co on??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:szanse dają zawsze...ale jakie są realia wie każdy... ciężko mi dodatkowo przez to że jestem daleko.. wiem że czas ucieka... modlę się żeby w lipcu nie zobaczyć go ostatni raz..
No tak z naszymi lekarzami tak to już jest.. Ale trzeba kochana myśleć pozytywnie bo się wykończyć można. Wiem że to trudne do zrobienia ale warto spróbować.Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jestem
Witam nowe koleżanki Cieszy mnie, że w końcu jakaś 35latka do Nas dołączyła co nie znaczy, że jestem niezadowolona z Młodziutkiej Fajnie, że nowe dziewczyny wybierają Nasz wątek.
Zdjęcia palmy nie zrobiłam bo ... łeb mi pęka od wrzasków dzieci na świetlicy, wspólczuję kobietom, które tyle godzin muszą siedzieć w takim harmiderzeagatali lubi tę wiadomość
-
Młodziutka94 wrote:A czy któraś z was drogie panie slyszala moze o leku (ziolowym) castangus?? Ja ostatnio sporo o nim czytalam i o olejku z wiesiolka. Jak myslicie warto kupic pomaga? Bo opinie sa podzielone
Witaj Młodziutka ja stosuje już z 4 miesiąc tabletk oeparol femina z wiesiołka lekarskiego jako suplement dobry jest na poprawienie jakości śluzu i w ogole na sluz nie zaszkodzi bynajmniejJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
z castagnusem to bym nie szalała chyba na własna ręke..przynajmniej nie od razu, na poczatku starań...sa dziewczyny które kiepsko na niego reagują, ja bym sie skonsultowała z ginem
Młodziutka94 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
dziewczyny a przed owu tez macie czestomocz?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
bo dziś jakoś mnie gania do toaletyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok