Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Warto się sugerować tymi opiniami, bo w dużej mierze się sprawdzają. Może akurat Ci się dobry trafi
A do endo chodzisz w Polsce czy w Irlandii?
w Irlandii tylko kontroluje hormony.. a leki z Pl też załatwiam
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Nic nie mówię
Wizyta za 2 tygodnie.
Chociaż nie wiem czy nie pójdę teraz zobaczyć tylko czy jest pecherzyk
Dwa tygodnie?! zdziczałaś matka?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/825b2ffe1f36.jpgCherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kingulla wrote:a progesteron w jednostce nmol/l więc w jakieś 18 ng. To chyba za mało..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Dziewczyny strasznie mnie boli w lewym boku jak jajnik i iwem ze przypuszczalnie z tego bedzie owulka ale test owu blady...o co kamam, boli strasznie2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 ⏳
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳ -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Dziewczyny strasznie mnie boli w lewym boku jak jajnik i iwem ze przypuszczalnie z tego bedzie owulka ale test owu blady...o co kamam, boli strasznieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:heloł
w czwartek idę na badania krwi - tarczyca - pakiet, który polecacie, toxo, cytomegalia
zdecydowałam się na badanie AMHzobaczymy, jak się trzyma moja rezerwa jajnikowa
Ja tez ide, ale na poczatku sierpnia bo raczej @ sie zbliza, dzis brozowe plamki na bieliznie -
Kim87 wrote:Dziękuję
wiesz dostałam kilka razy mocno po tyłku od losu to chyba łatwiej mi jest pogodzić się z niektórymi rzeczami. Niektóre kobiety się obwiniaja itd. Kurcze to że ktoś roni nie jest jego wina. Jak moja gin powiedziała bobo żyje póki serce rośnie. Serce przestaje rosnąć to i bobo też. Aby była ciąża musi być 100% czystego zdrowego materiału od matki i ojca.
To loteria bo jak wiecie i wśród plemników i jajeczek są wadliwe elementy.
Musi być dobra pora czas konstelacja planet żeby te idealne dwa elementy spotkały się i powstało z nich życie
Loteria kochane
Supper napisaneKim87 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Zaczynajac od poczatku w czwartek dostalam mega wymiotow co zjadlam ,popilam od razu do lazienki pojechalam kolo 21 do szpitala z mysla ze dadza mi.kroplowke tabletki i do domu ale ze wyniki wyszly nie za ładne wszystko w dolnej granicy normy zostawili mnie od czwartu do soboty mialam poddawane kroplowki oraz tabletki przeciw wymiotne,zrobili tez usg czy z maluchem w porzadku na szczescie rozwija się prawidłowo wczoraj wróciłam do domu od razu poszlam spac tak mnie szpital wymeczyl dzis juz lepiej jest .
Teraz znow sie stresuje bo przez trn szpital nie zalatwilam fryzjerki,kosmetyczki i nie mam sukienki na slub cywliny ktory jest 25,moj znowu narzeka ze go brzuch boli strasznie malo.mi je bo tak.mu sie żołądek skurczyl bo podobno nic nie jadl przez te pare dni ,pranie uskladalo sie na 5 pran ehh
Ojeju.. Kochana, to troszke przezylas..
Tak czytam i czytam posty od rana i sie juz zmartwilam, naszczescie bobo zdrowo rosniea Tobie po malutku wszystko sie ulozy, trzymaj sie cieplutko :*
Ostatnio o Tobie myslalam :*