X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Blady bez żadnego cienia, kompletnie nic. Kurcze 2 dni po spodziewanej @ to juz chyba powinno cos sie pokazać. Dziwne:-/
    Test jakiej czułości? Mi wczoraj wyszedł o czułości 10, a 25 taka lekka kreska, że prawie niewidoczna a dziś beta 57.

Evelin lubi tę wiadomość

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2 ⏳
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    Zespół antyfosfolipidowy ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
    28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z pracy.
    Zrobiłam obiado- kolację
    i teraz relaksuje się przy winku :-)

Kim87, Bella_Bella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ewelka ale ty masz bardzo ładny wykres, Ejjjjj i tyle serc ze chyba nie ma innej opcji jak zielony finał :-)

Mam duzo pracy i obawiam sie, ze nawet gdyby sie udalo to moze sie nie zagniezdzic, bardzo jestem zmeczona i czasem tez dzwigam.. dlatego na poczatku Sierpnia po urlopie ide na chorobowe i caly miesiac bedziemy intensywnie sie starac , oczywiscie po zrobieniu wszystkich badan bo moze przyczyna lezy gdzie indziej. Jeszcze to dzisiejsze plamienie

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Tak - ja tez was wszyskie kocham <3
    We lof U 2

Pączek lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    A ja wróciłam z pracy.
    Zrobiłam obiado- kolację
    i teraz relaksuje się przy winku :-)

Smacznego :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Przeczytalam :)
    Tym CO nie odpisalam, przepraszam.
    Nie znam sie i poprostu sie nie udzielam, czytam jedynie zeby sie od Was uczyc :*
    A ekspertek tu w ch*** :)
    Jak tam minol dzien?
    Ja od dzis biore "folik" i jakos mi po nim nie dobrze, caly dzien taki mam nijaki, ehh

Ja biorę go na noc i wszystko jest ok :) polecam ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Mam duzo pracy i obawiam sie, ze nawet gdyby sie udalo to moze sie nie zagniezdzic, bardzo jestem zmeczona i czasem tez dzwigam.. dlatego na poczatku Sierpnia po urlopie ide na chorobowe i caly miesiac bedziemy intensywnie sie starac , oczywiscie po zrobieniu wszystkich badan bo moze przyczyna lezy gdzie indziej. Jeszcze to dzisiejsze plamienie

to zapraszam do mnie do pracy :D
    nie nadźwigasz się ; p

• Bierka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Test jakiej czułości? Mi wczoraj wyszedł o czułości 10, a 25 taka lekka kreska, że prawie niewidoczna a dziś beta 57.
    Gratuluje :-* robiłam 10 z porannego moczu. Na spokojnie, jutro tez jeż dzien, moze cos sie pokaże?:-)

<3
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Smacznego :*

dzięki <3
    ryz z kurczakiem w sosie z pasty curry :D
    do tego białe winko ryżowe domowej roboty mniam

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Ja biorę go na noc i wszystko jest ok :) polecam ;)

Moze tez tak zaczne :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Spokojnie :-) uda sie tobie, mi i nam wszystkim na OF. To jest tylko kwestia czasu i odpowiedniego przestawienia głowy. Mnie dzis mama naprawiła, bez kitu, nikt nie ma na mnie takiego wpływu zbawiennego jak Ona. Najcudowniejsza na świecie Mama<3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    dzięki <3
    ryz z kurczakiem w sosie z pasty curry :D
    do tego białe winko ryżowe domowej roboty mniam

Narobilas mi smakuu :)
    Ja dzis po pracy nie mialam weny, kupilam gotowe u nas w barze, moj jutro bedzie to cos pomysle :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    to zapraszam do mnie do pracy :D
    nie nadźwigasz się ; p

Jak kiedys zaciaze, to po wychowawczym tez znajde taka prace :)

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Moze tez tak zaczne :)

Spróbuj, ja biorę folik odkąd zaczęliśmy się starać i zawsze na noc. Żadnych skutków ubocznych ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Jak kiedys zaciaze, to po wychowawczym tez znajde taka prace :)

no ja szukam i tak nowej bo tu mało co się dzieje bo szef ma olewający stosunek trochę...
    ale tak to jest jak traktuje się to jako dodatkowe źródło dochodu a nie zajmuje się na poważnie

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Spokojnie :-) uda sie tobie, mi i nam wszystkim na OF. To jest tylko kwestia czasu i odpowiedniego przestawienia głowy. Mnie dzis mama naprawiła, bez kitu, nikt nie ma na mnie takiego wpływu zbawiennego jak Ona. Najcudowniejsza na świecie Mama<3

Dbaj i szanuj :*
    Moja zostawila nas i ojca i nie mamy z nia kontaktu, jezdzi z nowym gachem po Europie .. na starosc pojebalo sie w glowce, jedynie za co jej moge podziekowac, to to, ze teraz wiem jak nie traktowac swoich dzieci. Nawet nie interesuje sie co u mnie. I nie mam kogo sie poradzic, niestety kolezanki to nie to samo co matka, bo ona powinna znac swoja corke najlepiej

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Spróbuj, ja biorę folik odkąd zaczęliśmy się starać i zawsze na noc. Żadnych skutków ubocznych ;)

Dobrze :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    no ja szukam i tak nowej bo tu mało co się dzieje bo szef ma olewający stosunek trochę...
    ale tak to jest jak traktuje się to jako dodatkowe źródło dochodu a nie zajmuje się na poważnie

Mi zabieraja premie Bog wie za co :/

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dbaj i szanuj :*
    Moja zostawila nas i ojca i nie mamy z nia kontaktu, jezdzi z nowym gachem po Europie .. na starosc pojebalo sie w glowce, jedynie za co jej moge podziekowac, to to, ze teraz wiem jak nie traktowac swoich dzieci. Nawet nie interesuje sie co u mnie. I nie mam kogo sie poradzic, niestety kolezanki to nie to samo co matka, bo ona powinna znac swoja corke najlepiej

biedna :*
    na prawdę współczuję...
    ja nie jestem taka że co problem do lecę do mamy bo już mam swoją rodzinę, więc lecę do męża :D
    ale jeśli potrzebuje jednak się komuś jeszcze wygadać to jest to właśnie mama...
    i nie daj Bóg gdyby było coś nie tak w małżeństwie to też bym do niej poszła.
    Dobrze mówisz, że przyjaciółka to nie to samo co mama no i że wiesz przynajmniej jaka Ty masz być dla swoich pociech :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Mi zabieraja premie Bog wie za co :/

no mój szef za to sknera a ma kasy jak lodu..
    tacy to najgorsi

‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ