X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Blady bez żadnego cienia, kompletnie nic. Kurcze 2 dni po spodziewanej @ to juz chyba powinno cos sie pokazać. Dziwne:-/
    Test jakiej czułości? Mi wczoraj wyszedł o czułości 10, a 25 taka lekka kreska, że prawie niewidoczna a dziś beta 57.

Evelin lubi tę wiadomość

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2 😞
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    Cross match 29,8 %❌
    NK 14% ❌
    ANA3- 1:100
    KIR AA
    Kariotyp ✅
    Zespół antyfosfolipidowy ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
    28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
    04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z pracy.
    Zrobiłam obiado- kolację
    i teraz relaksuje się przy winku :-)

Kim87, Bella_Bella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ewelka ale ty masz bardzo ładny wykres, Ejjjjj i tyle serc ze chyba nie ma innej opcji jak zielony finał :-)

Mam duzo pracy i obawiam sie, ze nawet gdyby sie udalo to moze sie nie zagniezdzic, bardzo jestem zmeczona i czasem tez dzwigam.. dlatego na poczatku Sierpnia po urlopie ide na chorobowe i caly miesiac bedziemy intensywnie sie starac , oczywiscie po zrobieniu wszystkich badan bo moze przyczyna lezy gdzie indziej. Jeszcze to dzisiejsze plamienie

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Tak - ja tez was wszyskie kocham <3
    We lof U 2

Pączek lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    A ja wróciłam z pracy.
    Zrobiłam obiado- kolację
    i teraz relaksuje się przy winku :-)

Smacznego :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Przeczytalam :)
    Tym CO nie odpisalam, przepraszam.
    Nie znam sie i poprostu sie nie udzielam, czytam jedynie zeby sie od Was uczyc :*
    A ekspertek tu w ch*** :)
    Jak tam minol dzien?
    Ja od dzis biore "folik" i jakos mi po nim nie dobrze, caly dzien taki mam nijaki, ehh

Ja biorę go na noc i wszystko jest ok :) polecam ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Mam duzo pracy i obawiam sie, ze nawet gdyby sie udalo to moze sie nie zagniezdzic, bardzo jestem zmeczona i czasem tez dzwigam.. dlatego na poczatku Sierpnia po urlopie ide na chorobowe i caly miesiac bedziemy intensywnie sie starac , oczywiscie po zrobieniu wszystkich badan bo moze przyczyna lezy gdzie indziej. Jeszcze to dzisiejsze plamienie

to zapraszam do mnie do pracy :D
    nie nadźwigasz się ; p

• Bierka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Test jakiej czułości? Mi wczoraj wyszedł o czułości 10, a 25 taka lekka kreska, że prawie niewidoczna a dziś beta 57.
    Gratuluje :-* robiłam 10 z porannego moczu. Na spokojnie, jutro tez jeż dzien, moze cos sie pokaże?:-)

<3
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Smacznego :*

dzięki <3
    ryz z kurczakiem w sosie z pasty curry :D
    do tego białe winko ryżowe domowej roboty mniam

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Ja biorę go na noc i wszystko jest ok :) polecam ;)

Moze tez tak zaczne :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Spokojnie :-) uda sie tobie, mi i nam wszystkim na OF. To jest tylko kwestia czasu i odpowiedniego przestawienia głowy. Mnie dzis mama naprawiła, bez kitu, nikt nie ma na mnie takiego wpływu zbawiennego jak Ona. Najcudowniejsza na świecie Mama<3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    dzięki <3
    ryz z kurczakiem w sosie z pasty curry :D
    do tego białe winko ryżowe domowej roboty mniam

Narobilas mi smakuu :)
    Ja dzis po pracy nie mialam weny, kupilam gotowe u nas w barze, moj jutro bedzie to cos pomysle :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    to zapraszam do mnie do pracy :D
    nie nadźwigasz się ; p

Jak kiedys zaciaze, to po wychowawczym tez znajde taka prace :)

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Moze tez tak zaczne :)

Spróbuj, ja biorę folik odkąd zaczęliśmy się starać i zawsze na noc. Żadnych skutków ubocznych ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Jak kiedys zaciaze, to po wychowawczym tez znajde taka prace :)

no ja szukam i tak nowej bo tu mało co się dzieje bo szef ma olewający stosunek trochę...
    ale tak to jest jak traktuje się to jako dodatkowe źródło dochodu a nie zajmuje się na poważnie

• Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Spokojnie :-) uda sie tobie, mi i nam wszystkim na OF. To jest tylko kwestia czasu i odpowiedniego przestawienia głowy. Mnie dzis mama naprawiła, bez kitu, nikt nie ma na mnie takiego wpływu zbawiennego jak Ona. Najcudowniejsza na świecie Mama<3

Dbaj i szanuj :*
    Moja zostawila nas i ojca i nie mamy z nia kontaktu, jezdzi z nowym gachem po Europie .. na starosc pojebalo sie w glowce, jedynie za co jej moge podziekowac, to to, ze teraz wiem jak nie traktowac swoich dzieci. Nawet nie interesuje sie co u mnie. I nie mam kogo sie poradzic, niestety kolezanki to nie to samo co matka, bo ona powinna znac swoja corke najlepiej

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Spróbuj, ja biorę folik odkąd zaczęliśmy się starać i zawsze na noc. Żadnych skutków ubocznych ;)

Dobrze :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    no ja szukam i tak nowej bo tu mało co się dzieje bo szef ma olewający stosunek trochę...
    ale tak to jest jak traktuje się to jako dodatkowe źródło dochodu a nie zajmuje się na poważnie

Mi zabieraja premie Bog wie za co :/

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dbaj i szanuj :*
    Moja zostawila nas i ojca i nie mamy z nia kontaktu, jezdzi z nowym gachem po Europie .. na starosc pojebalo sie w glowce, jedynie za co jej moge podziekowac, to to, ze teraz wiem jak nie traktowac swoich dzieci. Nawet nie interesuje sie co u mnie. I nie mam kogo sie poradzic, niestety kolezanki to nie to samo co matka, bo ona powinna znac swoja corke najlepiej

biedna :*
    na prawdę współczuję...
    ja nie jestem taka że co problem do lecę do mamy bo już mam swoją rodzinę, więc lecę do męża :D
    ale jeśli potrzebuje jednak się komuś jeszcze wygadać to jest to właśnie mama...
    i nie daj Bóg gdyby było coś nie tak w małżeństwie to też bym do niej poszła.
    Dobrze mówisz, że przyjaciółka to nie to samo co mama no i że wiesz przynajmniej jaka Ty masz być dla swoich pociech :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Mi zabieraja premie Bog wie za co :/

no mój szef za to sknera a ma kasy jak lodu..
    tacy to najgorsi

‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ