Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane w ponurym nastroju
U mnie temperatura nadal w miejscu, a nawet minimalnie spadła, o owulce w tym cyklu nie ma mowy. Testy wychodzą bardzo blade, śluzu coraz mniej
Znowu łapie mnie to co miesiąc temu
Brak chęci do wszystkiego, tylko do płaczu jestem zawsze chętna, parszywy humor, który się odbija na najbliższych
Mam ochotę rzucić tymi wszystkimi lekami, testami, herbatkami w kosz i żyć sobie wygodnie jak do tej pory
Chyba wszystkie tak mamy gdy coraz blizej do terminu @..
Badz silna :* musisz cierpliwie czekac i tak jak napisalas zajmij sie swoimi wygodnymi sprawami a w najmniej oczekiwanym momencie uda sieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Hej dziewczyny, ja już po rozprawie z ojcem. Jako pozwana - wygrałam!
Hell Yeah!
W ogóle testy owulacyjne mi strasznie liche wyszły, a skoro dzisiaj jest test słabszy, to przyjmuję, że pozytywny wyszedł wczoraj. Dobrze to wykombinowałam?
W ogóle ten... owulacja powinna być dzisiaj, albo jutro.
Czekam na ból owulacyjny o 15.00.
A co do testów owulacyjnych - z reguły w lato wychodzą chujowo (więcej pijemy).
Mile wiesci :*
Dobrze ze Ci sie uklada.
Co do testow owu ja im nie ufam.
Nie wiem czemu. -
Przeczytalam
Tym CO nie odpisalam, przepraszam.
Nie znam sie i poprostu sie nie udzielam, czytam jedynie zeby sie od Was uczyc :*
A ekspertek tu w ch***
Jak tam minol dzien?
Ja od dzis biore "folik" i jakos mi po nim nie dobrze, caly dzien taki mam nijaki, ehh -
Evelin wrote:Chyba wszystkie tak mamy gdy coraz blizej do terminu @..
Badz silna :* musisz cierpliwie czekac i tak jak napisalas zajmij sie swoimi wygodnymi sprawami a w najmniej oczekiwanym momencie uda sie
Tylko ie wiem czy umiem się teraz od tego odciąćEhhh...
-
Pączek wrote:Znowu jestem w niedoczasie !!!
Straszne to jest !!!!
Pączysława musimy zsynchronizować zegarkiPączek lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Przeczytalam
Nie znam sie i poprostu sie nie udzielam, czytam jedynie zeby sie od Was uczyc :*
A ekspertek tu w ch***
Jak tam minol dzien?
Ja od dzis biore "folik" i jakos mi po nim nie dobrze, caly dzien taki mam nijaki, ehhMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Przeczytalam
A ekspertek tu w ch***
Jak tam minol dzien?
Ja od dzis biore "folik" i jakos mi po nim nie dobrze, caly dzien taki mam nijaki, ehh
A jak tam Twoje plecy? Przeszło? -
Bierka wrote:Hej kochana, no u mnie bez zmian boli podbrzusza a @ brak. Test dzisiejszy blady. A ja czekam i czekam i czekam tylko nie wiem jescze na co?
Bierka trzymam kciukasy!!!Bierka lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Tylko ie wiem czy umiem się teraz od tego odciąć
Ehhh...
No rozumiem Cie kochana, bo mi tez bedzie przykro gdy dostane @,
My mierzymy temp, bierzemy leki wspomagacze itd a inni od tak i im sie udaje, takie cos naprawde doluje, wiem :* -
Evelin wrote:No rozumiem Cie kochana, bo mi tez bedzie przykro gdy dostane @,
My mierzymy temp, bierzemy leki wspomagacze itd a inni od tak i im sie udaje, takie cos naprawde doluje, wiem :* -
Bierka wrote:Blady bez żadnego cienia, kompletnie nic. Kurcze 2 dni po spodziewanej @ to juz chyba powinno cos sie pokazać. Dziwne:-/
Czasem dlugo nie wychodzi pozytyw, to tylko test. Moze zrob bete? Badz powtorz test, inny jakis, bardzo Ci kibicuje :*Bierka lubi tę wiadomość