Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Baaa zobacz że ci się śluz zmienił na bank była dopiero owulka. Pierwszy dzień innego śluzu niż R oznacza że owulacja jest w trakcie bądź dopiero sie skończyła. Masz mega super książkowy wykresAniaŁ123 wrote:Bo program mi tak wyznaczył. Mam nadzieje że macie rację

AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
no tak w sobotę rano mi robiła... fakt że 3 paznokcie mi zrobiła na doklejkę.. czyli do moich na 1 kratkę żelu... i wtedy na to hybrydę.. i jeden tak pękł własnie na tej doklejce... no i dwa moje.. zwykła hybryda... szok...Cherry_Blossom wrote:To te robione ostatnio? Masskra...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
tak właśnie się zastanawiam mam tu na ulicy laskę ajriszkę co by mi poprawiła te dwa paznockie...bo przecież tak nie pojadę do Polski... pokaże ci na fb zaraz co mam odwaloneCherry_Blossom wrote:Kimi :*:*:*:*
Gadulka ja bym poszla do innej
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Czesc przyszla matka:)Kim87 wrote:Cześć matka
Kim87 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Pączek wrote:Ja dziś - jak nie będzie lało oczywiście ide biegać

A jak będzie lało to może basen
Dawniej bardzo często chodziłam na basen, super sprawa, ale teraz przez problemy z atopią niestety nie mogę, bo wszystko mnie strasznie swędzi:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam pływać za bardzo nie umiem - ale tyłek w jakuuuzzzziii pomoczemAniaŁ123 wrote:Dawniej bardzo często chodziłam na basen, super sprawa, ale teraz przez problemy z atopią niestety nie mogę, bo wszystko mnie strasznie swędzi:-(
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość