Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki. Jestem tu nowa i podczytuje was od wczoraj. Witaj Kim87 na aniolkowych mamach trochę pustawo to przenosze się tutaj
dzis 15 dzień po zabiegu.Juz wszystko wraca do normy.1 sierpnia wizyta u ginekologa. Czekam na okres i zielone światło i staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:41
Evelin lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Czesc dziewczynki. Jestem tu nowa i podczytuje was od wczoraj. Witaj Kim87 na aniolkowych mamach trochę pustawo to przenosze się tutaj
dzis 15 dzień po zabiegu.Juz wszystko wraca do normy.1 sierpnia wizyta u ginekologa. Czekam na okres i zielone swiatelko i staranka z męzusiem
Fakt w aniołkowych mało się dzieje.
Tutaj jak na rynku każdego dnia.
A jak.sie czujesz jak plamienia?Mayes lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mayes wrote:Czesc dziewczynki. Jestem tu nowa i podczytuje was od wczoraj. Witaj Kim87 na aniolkowych mamach trochę pustawo to przenosze się tutaj
dzis 15 dzień po zabiegu.Juz wszystko wraca do normy.1 sierpnia wizyta u ginekologa. Czekam na okres i zielone światło i staranka
Haaaaj !!!Mayes lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej kochana witaj cieszę się że tutaj do nas weszłaś. Babeczki są tu zajebiste i zobaczysz od razu będzie Ci lepiej.
Fakt w aniołkowych mało się dzieje.
Tutaj jak na rynku każdego dnia.
A jak.sie czujesz jak plamienia?
Kim juz wszystko ok jest. Plamienia ustaly chyba ze od czasu do czasu maleńkie brudy wychodza ale to chyba normalne. Czekam az cycki zaczna bolec to bede wiedzieć ze na okresFzis mam trochę papierkowej roboty to bede was podczytywac od czasu do czasu
Kim87 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kobietki. Dzisiaj całą podekscytowana, podjarana pojechałam do kliniki wg zaleceń lekarza na badania krwi. A tam co? ZAMKNIĘTE DZISIAJ bo coś tam coś tam. W nocy śniło mi się ze @ dostałam, już chyba mi odbijać zaczyna. Kupiłam dwa testy ciążowe. Robić teraz? Wypiłam sporo wody.
Wczoraj wieczorem czułam się zle jak nigdy. Słabo, śpiąca i w miejscach publicznych chciało mi się rzygać, ale najpierw wszystkich zabićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:56
-
Mayes wrote:Kim juz wszystko ok jest. Plamienia ustaly chyba ze od czasu do czasu maleńkie brudy wychodza ale to chyba normalne. Czekam az cycki zaczna bolec to bede wiedzieć ze na okres
Fzis mam trochę papierkowej roboty to bede was podczytywac od czasu do czasu
spoko ale wiesz ny masowa produkcja postów tutaj
idę zobaczyć wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa, od dzisiaj zaczynam 8 miesiąc starań o maluszka. Może mierzenie temperatury coś pomoże w zajściu w upragnioną ciążę. Lekarz niby mówi, że na razie nie mam się czym martwić, ale ja już powoli tracę nadzieję. I jeszcze jak na złość dostałam dzisiaj okres, a taką miałam nadzieję, że tym razem się uda....Karo.