Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Patrze.. I Ci powiem, ze co do owu nie mozna byc pewna na stowe, bez monitoringu.. wiec nie zadreczaj sie myslami, bo to nam nie pomaga..
Ostatni tydzien, do @ jest straszny, wiem cos o tym..Ja juz przestaje sie przejmowac, bedzie co ma byc..
I przestaje dopatrywac sie objawow, bo jestem zbyt zmeczona.
Czasem kobiety pierwszy objaw jak np bolace piersi, jajniki czy mdlosci maja tydzien po spodziewanej @ gdy sie skapna, ze im sie spoznia..
Wiec glowka do gory
ja też się ten cykl nie dopatruje, może właśnie dlatego że czuje że nie było owu..
co ma byćto będzie -
Evelin wrote:Patrze.. I Ci powiem, ze co do owu nie mozna byc pewna na stowe, bez monitoringu.. wiec nie zadreczaj sie myslami, bo to nam nie pomaga..
Ostatni tydzien, do @ jest straszny, wiem cos o tym..Ja juz przestaje sie przejmowac, bedzie co ma byc..
I przestaje dopatrywac sie objawow, bo jestem zbyt zmeczona.
Czasem kobiety pierwszy objaw jak np bolace piersi, jajniki czy mdlosci maja tydzien po spodziewanej @ gdy sie skapna, ze im sie spoznia..
Wiec glowka do gory
Evelin trzymam bardzo mocno kciuki! Będę tęsknić gdy za kilka dni przejdziesz na fioletową stronę mocyAle życzę Ci tego bardzo, bardzo!
Evelin lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:ja też się ten cykl nie dopatruje, może właśnie dlatego że czuje że nie było owu..
co ma byćto będzie
Marciaa masz teraz wyższe temperatury, więc wygląda że była
Ja mimo tego że mam wysokie prawdopodobieństwo na brak owu, to i tak się łudzę. Nawet się cieszę że nie byłam w tym cyklu na monitoring, bo przynajmniej dłużej będę miała nadzieję. A od @ do dni płodnych już bardzo szybko leci -
marciaa wrote:podchodzę do tego co ma być to będzie...
nic mi nie da wyszukiwanie xD
wygaduje jakbym już ponad rok się starała haha
Bo kazda by chciala tak odrazu
Rada od mojej siostry, ktora jest w 4 miesiacu " trzeba wrzucic na luz, ja zaszlam kiedy nawet sie nie spodziewalam " -
AniaŁ123 wrote:Marciaa masz teraz wyższe temperatury, więc wygląda że była
Ja mimo tego że mam wysokie prawdopodobieństwo na brak owu, to i tak się łudzę. Nawet się cieszę że nie byłam w tym cyklu na monitoring, bo przynajmniej dłużej będę miała nadzieję. A od @ do dni płodnych już bardzo szybko leci
ja powinnam najpóźniej w sobotę dostać @ (przyszłą sobotę)
ale wtedy jesteśmy u rodziców więc najwcześniej w razie czego będę testować poniedzialek,
jednak jak nie przyjdzie to pewnie zaczekam na wtorek (rocznica ślubu) ;p -
Evelin wrote:Ale ja nie chce nigdzie przechodzic i napewno nie w tym miesiacu
Masz bardzo ładny wykres, temperatura równa i wysoka, a serduch było sporoTo jest właśnie tajemny przepis na grocha
Evelin, Caro lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:ja powinnam najpóźniej w sobotę dostać @ (przyszłą sobotę)
ale wtedy jesteśmy u rodziców więc najwcześniej w razie czego będę testować poniedzialek,
jednak jak nie przyjdzie to pewnie zaczekam na wtorek (rocznica ślubu) ;p
Ja w niedziele mam miec, ale date testowania podalam na 20go, bo sie ludzilam ze nie przyjdzie -
marciaa wrote:ja powinnam najpóźniej w sobotę dostać @ (przyszłą sobotę)
jednak jak nie przyjdzie to pewnie zaczekam na wtorek (rocznica ślubu) ;p
To życzę Wam spełnienia TEGO marzenia z okazji rocznicyEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Bo kazda by chciala tak odrazu
Rada od mojej siostry, ktora jest w 4 miesiacu " trzeba wrzucic na luz, ja zaszlam kiedy nawet sie nie spodziewalam "
Łatwiej jest się kuć co drugi dzień, badać, łykać masę dragów, mierzyć się i macać, sikać na testy itd niż wrzucić na ten luuuuzz -
marciaa wrote:dzięki
jednak na dzień matki i ojca nic z tego nie wyszło;p
Ja tak sobie marzyłam, że szczęśliwy cykl to będzie ten który rozpoczął się w naszą drugą rocznicę, bo akurat dostałam @ (tak jak w dzień ślubu z resztą...), ale niestety przeszły już od tego dwa kolejne