Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja się z Wami żegnam. Mój już przysypia, a chcę go jeszcze dzisiaj wykorzystać
Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane. Nie zaglądałam juz wczoraj bo emocje sięgały zenitu.
Ale czas do pracy
Mam pytanie do doświadczonych, bo każdy pisze co innego a ja nie wiem co jest grane.od dwóch dni mam bóle jak na @,boli krzyż, a brzuch tak jakbym lada moment miałam właśnie zacząć krwawic. Czy powinnam jakoś na to reagować mimo że to pierwsze wręcz dni? -
Cześć kochane :*
Witam urloooopooowoooo
Nutka to normalnedziewczyny tez tak miały
U mnie pojawiały się i znikały
a tak wogole to ja nie mialam jeszcze okazji pogratulowac
spokojnej ciazy
I zapraszamy na naszą zafasolkowaną stronę :* objawami nie zasmiecamy dziewczynom wątku
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,122.htmlGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Misiu odpisuje dzisiaj dopiero bo wczoraj po prawie 12 h pracy padam na twarz
Moje okresy krótkie i wydaje mi się, że dość skąpe2 dni krwawienia, później raczej plamienia.
Co do badań robilam lh i fsh (wyniki wskazują na PCO), testosteron (ok), normalna prolaktyna (w miarę ok), prolaktyna czynnosciowa (wzrost po Metaclopramidomie x15, prolaktynemoe czynnosciowa, niepokalanek + bromek), progesteron (luteina po owu), estradiol (po domniemanej owu wyszedł nawet za wysoki, po @ za niski, cuda na kiju).
Mój też badał hormony (testosteron wyszedł za niski, chociaż chłop z niego prawdziwy hehe) i badanie kijanek (wyszły poniżej normy, ale lekarze stwierdzili że nie jest tak źle).
To tyle -
Evelin wrote:Hej dzis rano obudzily mnie mdlosci, nie wytrzymalam, zrobilam.
Dzien przed @
Placze ze szczescia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb55c60eb895.jpg
Wiedziałam!!!!!
Mówiłam że mój lipiec będzie extraaaaa
Ale się cieszę
Evelin lubi tę wiadomość
-
Aniuuu moja
LUF czy nie LUF, wszystko można pokonać, widziasz potrzeba cierpliwości, troszkę leków, przystopowania (wiem mowic łatwo)
Będzie wszystko dobrze i u Ciebie w brzusiu lokator się pojawi
Co do leków to inofem faktycznie zawiera więcej inozytoli ale ovarin ma dodatkowo inne witaminki + kwas pantotenowy. Mnie picie inofemu przerazalo troszkę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 07:11
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hej dzis rano obudzily mnie mdlosci, nie wytrzymalam, zrobilam.
Dzien przed @
Placze ze szczescia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb55c60eb895.jpgEvelin lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀