Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Śluz jest dobry owu odbywa się w dniu gdy masz inny śluz niż R bądź dzień przed. Niektóre dziewczyny mają niższą temp z natury i zachodzą
Ważne aby były wyższe niż w pierwszej fazie a tak masz. Nie musi osiągać nie wiadomo jakich wartości
Dziękuję Kimi. Kochana jesteśMam nadzieję że masz rację
Tylko już znam trochę swoje ciało i widzę, że wszystko jest dokładnie tak samo jak w poprzednich cyklach, a wtedy wiadomo...owu nie było na 100%
-
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kimi. Kochana jesteś
Mam nadzieję że masz rację
Tylko już znam trochę swoje ciało i widzę, że wszystko jest dokładnie tak samo jak w poprzednich cyklach, a wtedy wiadomo...owu nie było na 100%
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:I po co jeszcze nic się nie dzieje. Wydaje mi się że za bardzo się przejmujecie.
Ja się przejmuję, bo jeśli teraz nie zajdę, to chyba będę musiałam przerwać starania na kilka miesięcy -
AniaŁ123 wrote:Ja się przejmuję, bo jeśli teraz nie zajdę, to chyba będę musiałam przerwać starania na kilka miesięcyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana to że cykl podobny to nie znaczy że nie było. Temp nie wskaźnikiem że owu była bądź nie. Możesz mieć takie same.wartosci w dwóch cyklach a w jednym bedzie w drugim nie. Jak.chcesz zrób badania po owu progesteronu to ci pokaże czy była owu
DziękujęJesteś bardzo wytrwała w pocieszaniu! Powiem Ci że dobra jesteś! Udało Ci się
-
Kim87 wrote:Ja dzisiaj rower. Lece na rybek po jakieś borówki czy inne owocowe słodkości
Ja to zaraz ruszam tyłek na targ po owoce i warzywa - małosolny mi sie marzy z pomidorem malinowym
I twarożek z rzodkiewka i szczypiorkiemKim87, AniaŁ123, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:I po co jeszcze nic się nie dzieje. Wydaje mi się że za bardzo się przejmujecie.
Kimi, chciałabym żeby to było niepotrzebnie...ale stan rzeczy mowi troche co innego..
Sorry nie bede wam tu zaśmiecać forum dołującymi komentarzami bo wy macie sie cieszyć nie dołować... -
AAAaaaaaaaaammmmmmmmamamamammmmmmmmmm!!!!!
Zjadłam wszystkie w kolorze nadziei
Dziękuję PączulloPączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Przestańcie no !!
Bo i ja złapałam dola !!
Nie słuchaj (czytaj) nas Kochana! Skup się na tych dobrych wieściach dzisiejszego porankaAle jakby co, to Kimi jest naszą nadworną Pocieszaczką
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bo dziewczyny nie chodzi o to że siejecie zła energię czy coś. Dolujecie się i same krzywdę sobie robicie. Stres i smutek blokuja owulacje. Wiem że macie problemy ale zobaczcie Tuliś. Odpuscila psychicznie trochę i poszło. No kurde spiac poslady i bez marudzenia. Obie macie spoko wykresy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 09:19
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Nie słuchaj (czytaj) nas Kochana! Skup się na tych dobrych wieściach dzisiejszego poranka
Ale jakby co, to Kimi jest naszą nadworną Pocieszaczką
Tak wiem wiem
Ale wiesz jak jest czasami - tu sie cieszą a Ty sobie myślisz ze cholera no...dlaczego nie ja -
misia1989 wrote:Kimi, chciałabym żeby to było niepotrzebnie...ale stan rzeczy mowi troche co innego..
Sorry nie bede wam tu zaśmiecać forum dołującymi komentarzami bo wy macie sie cieszyć nie dołować...
Misia forum nie jest tylko po to aby się dzielić dobrymi wiadomościami. Wydaje mi się, że przede wszystkim po to, aby poczuć że nie jesteśmy w tym wszystkim same, w naszych smutkach i bolączkach. -
Pączek wrote:Tak wiem wiem
Ale wiesz jak jest czasami - tu sie cieszą a Ty sobie myślisz ze cholera no...dlaczego nie ja
Nooo... -
Ja muszę na razie uciekać. Sprzątanie i inne przyjemności mnie czekają.
Miłego dnia Wam życzę! Bez smutasów