Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po badaniach, wyniki w poniedzialek do 16:00, moj juz wie.. mial lzy w oczach i jest rowniez szczesliwy
niestety szef go trzyma do 17:00 wiec zajme sie porzadkami. Milego dnia dla Was wszystkich
jestescie cudowne i ciesze sie, ze mozna zawsze na Was polegac :* trzymajcie kciuki do poniedzialku
ja trzymam za Was, za kazda z osobna :*
Kingulla lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Anula powiedz mi a jak mierzysz temp? Dowcipnie czy pod jezorkiem?
No i brałam Ovarin
Tuliska kochana co to ten Oravin jest?
Możesz zerknąć na mój wykres bo coś mi się wydaje że mam trochę niską temp a to są moje pierwsze pomiary -
Kim87 wrote:Zerkniesz na mój wykres moje pierwsze pomiary mi zastanawiam się czy temp są ok?
-
Ale tutaj cichutko
Jest tutaj ktoś???
Gdzie jesteście?? -
Dzień dobry wszystkim...
Test negatywny...
@ nadal brak...
Temperatur utrzymuje się...
Spójrzcie proszę na mój wykres czy w ogóle są szansę Waszym zdaniem patrząc na temperaturę?
Test niestety z drugiego moczu bo o 5:00 wstałam siusiu i zapomniałam ze miałam test robić. Więc zrobilam go dopiero o 10. Czułość 25 niestety. Które mają 10? Pani w aptece nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 10:35
-
Evelin wrote:Hej dzis rano obudzily mnie mdlosci, nie wytrzymalam, zrobilam.
Dzien przed @
Placze ze szczescia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb55c60eb895.jpg
Gratuluję z całego serca
Evelin lubi tę wiadomość
-
witajcie
Evelin piękne dwie tłuste krechy, gratuluję
Bella_Bella szansa jeszcze jest, także mocno trzymam kciuki
obejrzałam wczoraj ten horror o którym ostatnio pisałyście "Zbaw nas ode złego" fajny. Obejrzałam też "Zanim się obudzę" napisane że horror ale czy ja wiem czy to horror skoro pod koniec filmu ryczałam ze wzruszenia, dla mnie super film POLECAM
A ja mam humor do bani29 dc a ja wciąż @ nie mam, coś jest nie tak. Już 4 dzień czuję bóle @ ale krwi brak, nawet plamień nie ma. Do tego 3 noc z rzędu mam problem ze snem, non stop się budzę i spać nie mogę, przez co mam zawirowanie w tempkach. A dziś jeszcze coś mnie szanowna zaczęła swędzieć ... ehhh dodatkowo z moim się spięłam. Dziś totalna niemoc mnie ogarnęła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 10:36
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Ja po badaniach, wyniki w poniedzialek do 16:00, moj juz wie.. mial lzy w oczach i jest rowniez szczesliwy
niestety szef go trzyma do 17:00 wiec zajme sie porzadkami. Milego dnia dla Was wszystkich
jestescie cudowne i ciesze sie, ze mozna zawsze na Was polegac :* trzymajcie kciuki do poniedzialku
ja trzymam za Was, za kazda z osobna :*
Gratulacje Kochana
Jakiej firmy test robiłaś?Evelin lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Tuliska kochana co to ten Oravin jest?
Możesz zerknąć na mój wykres bo coś mi się wydaje że mam trochę niską temp a to są moje pierwsze pomiarygdzie mierzysz temp? Ovarin to witaminki takie, głównie polecane w pco ale nie koniecznie. Mnie cykl wyregulowaly
-
Evelin wrote:Hej dzis rano obudzily mnie mdlosci, nie wytrzymalam, zrobilam.
Dzien przed @
Placze ze szczescia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb55c60eb895.jpg
aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
gratuluję!! gratuluję!!Evelin lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Justys po czterech temp ciężko jest coś powiedzieć
gdzie mierzysz temp? Ovarin to witaminki takie, głównie polecane w pco ale nie koniecznie. Mnie cykl wyregulowaly
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry wszystkim...
Test negatywny...
@ nadal brak...
Temperatur utrzymuje się...
Spójrzcie proszę na mój wykres czy w ogóle są szansę Waszym zdaniem patrząc na temperaturę?
Test niestety z drugiego moczu bo o 5:00 wstałam siusiu i zapomniałam ze miałam test robić. Więc zrobilam go dopiero o 10. Czułość 25 niestety. Które mają 10? Pani w aptece nie wie
Jutro sprobuj tym, co ja z Rossmana, sadze ze temp masz dalej wyzsza :*