Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Ja po badaniach, wyniki w poniedzialek do 16:00, moj juz wie.. mial lzy w oczach i jest rowniez szczesliwy
niestety szef go trzyma do 17:00 wiec zajme sie porzadkami. Milego dnia dla Was wszystkich
jestescie cudowne i ciesze sie, ze mozna zawsze na Was polegac :* trzymajcie kciuki do poniedzialku
ja trzymam za Was, za kazda z osobna :*
Gratulujęęęę :* ojej jak fajnie, jakie miłe wiadomości dzisiaj!
Mało Was ostatnio czytam, bo kompletnie odpuściłam i niczym nie chcę się sugerować czy stresować, a zajrzałam i proszę jakie informacje
Ja sobie pamiętnik pisuję, jakoś mnie to odstresowywuje^^Evelin lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Gratulujęęęę :* ojej jak fajnie, jakie miłe wiadomości dzisiaj!
Mało Was ostatnio czytam, bo kompletnie odpuściłam i niczym nie chcę się sugerować czy stresować, a zajrzałam i proszę jakie informacje
Ja sobie pamiętnik pisuję, jakoś mnie to odstresowywuje^^
Nic pewnego, okaze sie po niedzieli ale i tak jestem zadowolonapietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:pod językiem
normalną
spróbuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 11:55
Justyś91 lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Wiadomo, zawsze jest jakieś "ale", bądź co bądź to już wieeeelki powód do radości
Narazie zyje jak gdyby nic
Najwazniejsze to bedzie to, co gin powie, wiec czekam :* Jedynie od pracy odpocznepietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Narazie zyje jak gdyby nic
Najwazniejsze to bedzie to, co gin powie, wiec czekam :* Jedynie od pracy odpoczne
Bardzo mądre podejście
Ja Ci życzę samych pozytywnych wiadomości z każdym dniem :*
Evelin lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A kochana wiesz jak mierzyć? Bo ja dawno temu jak dopiero się uczyłam kilka lat temu też mierzylam pod językiem i temperatury miałam bardzo niskie, tak jak te twoje. Dziewczyny mówiły żeby mierzyć głęboko, przy osemkach. Ale ja Ci polecam dowcipnie bo to chyba bardziej miarodajne, przynajmniej u mnie. Temp wskazuje mi właściwą
normalną
spróbuj
-
Justyś91 wrote:To chyba zacznę mierzyć dowcipnie bo w buzi chyba za plytko
w ustach temp podstawowa wynosiła koło 36,3. Teraz temp tam na dole podstawowa 36,6
musiałam źle w paszczy mierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 12:14
-
Tuliska wrote:A kiedy się wybierasz?
W poniedzialek mam wynki, we wtorek od 16 gin przyjmuje, to pojde odrazu. Najwyzej ustali mi kiedy kolejny termin, ale chociaz zwolnienie bedzie i odstresuje sie , bo ta praca mnie wykonczy, za duzo godzin kochane -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry wszystkim...
Test negatywny...
@ nadal brak...
Temperatur utrzymuje się...
Spójrzcie proszę na mój wykres czy w ogóle są szansę Waszym zdaniem patrząc na temperaturę?
Test niestety z drugiego moczu bo o 5:00 wstałam siusiu i zapomniałam ze miałam test robić. Więc zrobilam go dopiero o 10. Czułość 25 niestety. Które mają 10? Pani w aptece nie wie
ja takim robiłam2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Justyś91 wrote:Kim87 wrote:Zerkniesz na mój wykres moje pierwsze pomiary mi zastanawiam się czy temp są ok?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry wszystkim...
Test negatywny...
@ nadal brak...
Temperatur utrzymuje się...
Spójrzcie proszę na mój wykres czy w ogóle są szansę Waszym zdaniem patrząc na temperaturę?
Test niestety z drugiego moczu bo o 5:00 wstałam siusiu i zapomniałam ze miałam test robić. Więc zrobilam go dopiero o 10. Czułość 25 niestety. Które mają 10? Pani w aptece nie wieBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:witajcie
Evelin piękne dwie tłuste krechy, gratuluję
Bella_Bella szansa jeszcze jest, także mocno trzymam kciuki
obejrzałam wczoraj ten horror o którym ostatnio pisałyście "Zbaw nas ode złego" fajny. Obejrzałam też "Zanim się obudzę" napisane że horror ale czy ja wiem czy to horror skoro pod koniec filmu ryczałam ze wzruszenia, dla mnie super film POLECAM
A ja mam humor do bani29 dc a ja wciąż @ nie mam, coś jest nie tak. Już 4 dzień czuję bóle @ ale krwi brak, nawet plamień nie ma. Do tego 3 noc z rzędu mam problem ze snem, non stop się budzę i spać nie mogę, przez co mam zawirowanie w tempkach. A dziś jeszcze coś mnie szanowna zaczęła swędzieć ... ehhh dodatkowo z moim się spięłam. Dziś totalna niemoc mnie ogarnęła.
-
Bella_Bella wrote:A myslicie, że jest sens robic wieczorem lub popoludniu?
Wiem, niecierpliwa jestem okropnie...Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Z krwi wychodzi szybciej niż z moczu.
A po becie wbijaj na marcowe 2017, bedziemy razem i jeszcze z kingulla i Madera
Hej.. Jak to.. Do nas wbijać a nie gdzieś tam.. Na zafasolkowaNe z OF..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.