Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka89 wrote:Cherry gratuluję i ja
podziel się jak to zrobiłas.;p
Mialam na glowie slub, pojechalam do zakopca z lubym, wyluzowalismy totalnie, jeszcze winko cxerwone poszlo, swietne humory, czas jak wyjety z zyciorysu... i pykloBella_Bella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny. Zrobilismy z moim teraz drugi test, przed chwila, nie mam pytan
tata moj wie, jest szczesliwy
piwkuja sobie
reszcie powiem po usg .
Odezwe sie po week
Jutro mamy wyjazd
Ale myslami z Wami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/333f13b09926.jpgCaro, Bella_Bella, szuflada, WaldhauzerM, Pączek, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dziewczyny. Zrobilismy z moim teraz drugi test, przed chwila, nie mam pytan
tata moj wie, jest szczesliwy
piwkuja sobie
reszcie powiem po usg .
Odezwe sie po week
Jutro mamy wyjazd
Ale myslami z Wami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/333f13b09926.jpg
Evelin, nawet nie wiesz jak się ciesze
mam taką skromną prośbę - wyślij mi wiruska hihiEvelin lubi tę wiadomość
-
Agatka89 wrote:Cherry gratuluję i ja
podziel się jak to zrobiłas.;p
To, zeby wyluzowac to prawda!
My z moim, gdy test owu mi wyszedl po serduszkowaniu zasnelismy po wszystkim w takiej pozycji jak bylismy. Na drugi dzien test owu nie co bledszy.. I udalo sie, trafilismy
A tak przezywalam, ze malo tych serduszek he
A objawy..
Nie wiem czy to objaw, ale bol zoladka.. I tak jak na @ , ale bardziej po jednej stronie i mniejszy.
Luz to najlepszy przyjaciel w tych sprawach
-
Caro wrote:Oj Leoś
Ciocia Cię uwielbia hihi
Daj Mamusi żyć
Badaj, Badaj. Mam nadzieję, że wszytsko będzie ok. I odpoczywaj! Należy Ci się!
A Leoś uwielbia Ciocię Caro
Caro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wiecie co.. Byłam dziś wieczorem na zakupach.. Spotkałam koleżankę z klasy.. Razem chodzimy do jednego gina i ona jest zawsze przede mną i w tym samym tygodniu co ja..
I rozmawiając z nią dowiedziałam się że lekarzowi przedłużyli kontrakt w naszym szpitalu.. Mało tego dowiedziałam się że on 2 razy w tygodniu jeździ do Warszawy do jakiegoś profesora i szkoli się.. Wow.. Będę mieć szychę doktorka.. Ja wiedziałam że się szkolił bo ma certyfikaty z wykrywania bardzo wcześnie u płodu wad serca i takie tam..
Normalnie fajnie wiedzieć że doktorek pogłębia horyzonty..Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro wrote:I oto jest prawda
Kasiorę dostaną i nawet więcej czasu mają i recepty jakoś lekko wypisują
Skąd jesteś? Widzę, że jesteśmy ten sam rocznik.
Wiadomo, że jak kasa to inaczej patrząwtedy każdy milutki i w ogóle a Na NFZ byle odbebnic swoje
Ze Stargardu a Ty?Nadzieja umiera ostatnia!