Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko pęknie. Trzymam kciukiAgatka89 wrote:Ja płaciłam za pierwszą wizytę 90 zl. Następne są po 60. Więc znośnie w miarę...
Kim jeszcze tylko żeby pękł i będzie wszystko git
)(oby)...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
marciaa wrote:a to miałaś jakieś wskazania do tego monitoingu czy po prostu poprosiłaś o to lekarza?
Ginka sama kazała mi przyjść. -
marciaa wrote:no właśnie... mało już tu staraczek haha
Oj tam, jeszcze trochę Nas zostało
Wakacje sprzyjają urlopowaniu się hehe.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cos dla osłody przy staraniach

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddde56895c62.jpg
1. faza: Dziarski biust przeddzieciowy
Cechy charakterystyczne: pulchny, jędrny, miękki w dotyku . Przewiduje mu się świetlaną przyszłość. Dodaje właścicielce seksapilu - co nie miara! Jest baaaardzo chętny do zabawy.
2. faza: Przerośnięty biust ciążowy
Te “maleństwa” rosną prawdopodobnie w nocy. Wraz z kolejnymi miesiącami ciąży stają się większe i ...większe. Wokół postawionych na baczność sutków można zauważyć duże, brązowe aureole. Te dorodne “panie” wyglądają, jakby chciały się zabawić, ale gdy je dotkniesz...Wtedy trzeba będzie udobruchać ich właścicielkę dużą tabliczką czekolady.
3. faza: Dzbanki z mlekiem
Białe kołnierzyki wśród biustów, panie pracujące. Są twarde jak skała, przypominają naładowane bazuki. Te “panie” są trudne w kontakcie, natomiast robotę robią niesamowitą! Absolutnie NIE mogą być dotykane - należą na wyłączność do ich właścicielki i bobasa, którego karmią. Zostałeś ostrzeżony!
4. faza: Panie po przejściach
Najprościej przyrównać je do nieco sflaczałych, podstarzałych uszy spaniela. Widoczne są na nich znaki świadczące o tym, że były naciągane i rozciągane we wszystkie możliwe strony. Sutki wydają się zawierać w sobie małe ciężarki i zawsze wskazują południe. Te miłe "panie" same zdają być się nieco zmartwione swoim stanem i wraz z właścicielką wspominają lata swojej świetności.
Miłe Panie, piersi do przodu! Wszystkie jedziemy na tym samym wózku...
Caro, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
AniaŁ123 wrote:Cisza. Wszystkie pouciekały na fioletową stronę

Jeszcze nas tu kilka jest
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH