Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KingaJulia91 wrote:Niby w tym cyklu mogło się udac ale jakos czuje że nie.
Po okresie ide do lekarza.
Myślicie że powinnam sobie sama zrobić jakieś badania z krwi?KingaJulia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KingaJulia91 wrote:Krótko. 3 cykl dopiero. Ale mam endometrioze i to mnie strasznie martwi
KingaJulia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ooo.to.do waldiego ona ma.poczekaj napisze jej. Ona jest teraz w drugiej ciąży
Jak moge się z nią skontaktować?
Ja w pierwszą ciąże zaszłam od razu, bez problemów i mam dziś3 letnią córkę
A teraz przez ta endo w bliźnie boję się że sie nie uda...https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
KingaJulia91 wrote:Jak moge się z nią skontaktować?
A teraz przez ta endo w bliźnie boję się że sie nie uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:29
KingaJulia91 lubi tę wiadomość
-
KingaJulia91 wrote:Jak moge się z nią skontaktować?
A teraz przez ta endo w bliźnie boję się że sie nie uda...
Bry
Jam Ci to..
Mam synka 5 lat.. Drugi w drodze.. Z pierwszym nie było niby problemu ale z drugim 8 miesięcy się staraliśmy..
Endometrioze u mnie wykryli 10 lat temu.. Zanim zaszłam w pierwszą ciążę leczyłam się 4 lata po laparoskopii.. Więc trochę czasu to było ale udało się..
Z drugim było tak że po 3 miesiącach bez skutku zrobiłam Progesteron i prolaktynę i okazało się że nie mam owulacji.. Lekarz dał bromergon i wszystko wróciło do normy ale dalej bez skutku.. Lekarz zaproponował stymulację owulacji.. I udało się ale straciłam bardzo szybko.. Ale lekarz powiedział że mimo straty to przy mojej chorobie ciąża dużo naprawiła i powinno się udać bez leków w obecnym cyklu.. I tak też się stało..
Więc jestem szczęśliwą mamą i przyszłą mamą
Czego życzę i Tobie.KingaJulia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
marciaa wrote:zaczyna boleć okresowo.. może przyjdzie jednak wcześniej
Nie mam mowy! Tej pani nikt tutaj nie zapraszał!! -
marciaa wrote:Kim, Ania - dzięki moje strażniczki! :*
kurcze, obym tylko nie była chora (gardło mnie boli i tak się czuję)
bo pracę zaczynam
co prawda jutro się dowiem od kiedy no ale nie fajnie byłoby teraz chorować
No nie nie.. Szkoda życia na chorowanie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A Kimi kochanie..
Lekarz w szoku jak mnie zobaczył.. Pogubił się chłopina..
Wyniki są ok i dostałam wymarzoną
Luteinęprodukuj człowieka dalej;)
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Bry
Jam Ci to..
Mam synka 5 lat.. Drugi w drodze.. Z pierwszym nie było niby problemu ale z drugim 8 miesięcy się staraliśmy..
Endometrioze u mnie wykryli 10 lat temu.. Zanim zaszłam w pierwszą ciążę leczyłam się 4 lata po laparoskopii.. Więc trochę czasu to było ale udało się..
Z drugim było tak że po 3 miesiącach bez skutku zrobiłam Progesteron i prolaktynę i okazało się że nie mam owulacji.. Lekarz dał bromergon i wszystko wróciło do normy ale dalej bez skutku.. Lekarz zaproponował stymulację owulacji.. I udało się ale straciłam bardzo szybko.. Ale lekarz powiedział że mimo straty to przy mojej chorobie ciąża dużo naprawiła i powinno się udać bez leków w obecnym cyklu.. I tak też się stało..
Więc jestem szczęśliwą mamą i przyszłą mamą
Czego życzę i Tobie.
Bardzo dziękuję za odpowiedz. Ja mam endo w bliźnie po cc. Nie leczoną, nei usuwaną. Gin mi mówi że najlepiej by było jakbym zawsza w ciąże to usunie mi ja przy drugim cieciu. Ale czy ja zajdę z tym dziadostwem?
Nie wiem czy mu wierzyć...https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07