Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:To dobry objaw oznacz go na wykresie
-
Kim87 wrote:Wszystkie objawy wrzucaj
A ty badasz szyjkę? Bo ja mam obawy co do samobadania szyjki -
Justyś91 wrote:tak muszę robić
A ty badasz szyjkę? Bo ja mam obawy co do samobadania szyjkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Badałam w cyklu w którym zaszłam. Teraz ponieważ jesteśmy po poronieniu to robienia rzadko bo i tak się nie staram. Miałam problem z ocenieniem otwartosci a resztę ogarniam. Wiesz ja w ciąży przez bite 4tyg pakowałam palce w dowcipcie bo musiałam progesteron brać 3x dziennie
-
Kim87 wrote:Jal robisz to delikatnie to wydaje.mi się że nie powinno być problemu. Warunek krótkie pazury
-
Justyś91 wrote:ja w tamtym cyklu badałam ale jest mi ciężko określić czy jest nisko czy wysoko bo czasami w ogóle jej nie dosięgałamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Jak niedosiegasz to wysoko jak nisko to ledwo wł palec i czujesz ją jak musisz odrobinę dalej wł to średnio
jestem całkiem w tym zielona -
Justyś91 wrote:a otwarta zamknięta ?
jestem całkiem w tym zielonaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Mnie nie udało się określić. Gdzieś dziewczyny mówiły że jak.wkladasz.paluch a i czujesz zaglebienie to otwarta jak go nie czujesz to zamknięta
-
Kim87 wrote:Praktyka czyni mistrza
-
Hej dziewczynki
dziś postanowiłam przyłączyć się do Was.
Proszę o pomoc lub radę ..
Zacznę od tego iż nigdy nie zwracałam uwagi na to ile dni ma mój cykl,bolał brzuch 2 dni wczesniej i przychodził okres.
Pragniemy z narzeczonym mieć cudnownego maluszka ,ale nie wychodzi:(
od czerwca 2016 staramy się(tak ,wiem że niektóre Panie,pary długie lata się starają).W czerwcu się nie udało bo delikatnego plamienia dostałam 16,06 a konkretnego 17,06 tak trwal do 24,06. Znowu zabraliśmy się do "pracy ".
Myślałam że się udało bo do dziś 19,07 okresu nie ma.
Robiłam chyba z 10 testów i wszystkie negatywne. postanowiłam pójść na badanie krwi Bhcg wczoraj 18,07 z samego rana naczczo i ku mojemu rozczarowaniu wynik negatywny! Czuję się zmieszana bo wszystko negatywne a okresu brak..piersi mnie bolą od początku lipca,czułam tak nieswojo w podbrzuszu i nadal czuje.
Czy ja jestem chora??
Czy jednak jest jeszcze szansa na to ze dzidzius będzie pomimo negatywnego
testu bhcg?
Co do testów to nie wierzyłam im dosłownie gdyż ok 4 lata temu przez 3 miesiace nie miałam okresu ,testy wychodziły negatywne, dopiero lekarz powiedział ze jest ciaza i to 6 tydz. niestety w 3 miesiacu obumarła:(((
-
chic87 wrote:Hej dziewczynki
dziś postanowiłam przyłączyć się do Was.
Proszę o pomoc lub radę ..
Zacznę od tego iż nigdy nie zwracałam uwagi na to ile dni ma mój cykl,bolał brzuch 2 dni wczesniej i przychodził okres.
Pragniemy z narzeczonym mieć cudnownego maluszka ,ale nie wychodzi:(
od czerwca 2016 staramy się(tak ,wiem że niektóre Panie,pary długie lata się starają).W czerwcu się nie udało bo delikatnego plamienia dostałam 16,06 a konkretnego 17,06 tak trwal do 24,06. Znowu zabraliśmy się do "pracy ".
Myślałam że się udało bo do dziś 19,07 okresu nie ma.
Robiłam chyba z 10 testów i wszystkie negatywne. postanowiłam pójść na badanie krwi Bhcg wczoraj 18,07 z samego rana naczczo i ku mojemu rozczarowaniu wynik negatywny! Czuję się zmieszana bo wszystko negatywne a okresu brak..piersi mnie bolą od początku lipca,czułam tak nieswojo w podbrzuszu i nadal czuje.
Czy ja jestem chora??
Czy jednak jest jeszcze szansa na to ze dzidzius będzie pomimo negatywnego
testu bhcg?
Co do testów to nie wierzyłam im dosłownie gdyż ok 4 lata temu przez 3 miesiace nie miałam okresu ,testy wychodziły negatywne, dopiero lekarz powiedział ze jest ciaza i to 6 tydz. niestety w 3 miesiacu obumarła:(((
A lekarz co mówi? Bo rozumiem, że jak tsk długo nie miałaś okresu to jakis problem był? -
Bella_Bella
nie byłam jeszcze u ginekologa przez ten czerwiec i lipiec,chciałam na własną
rękę isc i zrobic badanie z krwi,dopiero wtedy jak by było pozytwynie umówiłabym się na wizytę.
No ale w tej sytuacji..tez bedę musiała jesli okres się nie pojawi..
tylko czy mam szanse ze jednak ciąża jest a badanie krwi poprostu za wczesnie zrobiłam?
Jejku sama w to chyba nie wierzę.. -
chic87 wrote:Bella_Bella
nie byłam jeszcze u ginekologa przez ten czerwiec i lipiec,chciałam na własną
rękę isc i zrobic badanie z krwi,dopiero wtedy jak by było pozytwynie umówiłabym się na wizytę.
No ale w tej sytuacji..tez bedę musiała jesli okres się nie pojawi..
tylko czy mam szanse ze jednak ciąża jest a badanie krwi poprostu za wczesnie zrobiłam?
Jejku sama w to chyba nie wierzę..
A ile spóźnia się @?