Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
chic87 wrote:Hej dziewczynki
dziś postanowiłam przyłączyć się do Was.
Proszę o pomoc lub radę ..
Zacznę od tego iż nigdy nie zwracałam uwagi na to ile dni ma mój cykl,bolał brzuch 2 dni wczesniej i przychodził okres.
Pragniemy z narzeczonym mieć cudnownego maluszka ,ale nie wychodzi:(
od czerwca 2016 staramy się(tak ,wiem że niektóre Panie,pary długie lata się starają).W czerwcu się nie udało bo delikatnego plamienia dostałam 16,06 a konkretnego 17,06 tak trwal do 24,06. Znowu zabraliśmy się do "pracy ".
Myślałam że się udało bo do dziś 19,07 okresu nie ma.
Robiłam chyba z 10 testów i wszystkie negatywne. postanowiłam pójść na badanie krwi Bhcg wczoraj 18,07 z samego rana naczczo i ku mojemu rozczarowaniu wynik negatywny! Czuję się zmieszana bo wszystko negatywne a okresu brak..piersi mnie bolą od początku lipca,czułam tak nieswojo w podbrzuszu i nadal czuje.
Czy ja jestem chora??
Czy jednak jest jeszcze szansa na to ze dzidzius będzie pomimo negatywnego
testu bhcg?
Co do testów to nie wierzyłam im dosłownie gdyż ok 4 lata temu przez 3 miesiace nie miałam okresu ,testy wychodziły negatywne, dopiero lekarz powiedział ze jest ciaza i to 6 tydz. niestety w 3 miesiacu obumarła:(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 16:26
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gakin wrote:moja też tak skacze i nie mam pojęcia czemu. Na dodatek brak zaznaczonej owuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
chic87 wrote:Bella_Bella
Wydaje mi się że powinnam dostać 17,06 najpóźniej .
a do dzis kresu nie ma a test bhc negatywny.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Może być tak że się stresujesz i dlatego okres cie się spóźnia.
Edit starasz sie.dopiero 2 mc normą jest 6-7 mc sorry przeczytałam że.od czerwca 2015 nie wiem dlaczego. Zmęczenie chyba
Cierpliwości ja zaszlam.w 4csWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 16:27
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja też mam tyle roboty przed wyjazdem, a nie chce mi się ruszyć tyłka. Muszę prasować i dogotować kwaśnicę dla mężulina mojego, żeby z głodu nie umarł jak mnie nie będzie. I jeszcze pakowanie...
-
AniaŁ123 wrote:Ja też mam tyle roboty przed wyjazdem, a nie chce mi się ruszyć tyłka. Muszę prasować i dogotować kwaśnicę dla mężulina mojego, żeby z głodu nie umarł jak mnie nie będzie. I jeszcze pakowanie...
wyślij mi kwaśnicę:*AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Witak Chic87
Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. Każda tutaj wcześniej czy później dostanie przynajmniej po jednym groszku
Dopiero zaczęłaś starania, więc luzikAle skoro masz tak nieregularny okres, to faktycznie może warto już teraz sprawdzić jaki jest powód. Skoro umówiłaś się do gina, to na pewni Ci doradzi. I żebyś pamiętała, że trzeba tutaj zdać relację z każdego badania i z każdej wizyty u lekarza
-
marciaa wrote:wyślij mi kwaśnicę:*
Nie wiem jeszcze czy wyjdzie, bo dawno nie gotowałamAle mogę wysłać słoiczek do Stolicy
-
AniaŁ123 wrote:Ja też mam tyle roboty przed wyjazdem, a nie chce mi się ruszyć tyłka. Muszę prasować i dogotować kwaśnicę dla mężulina mojego, żeby z głodu nie umarł jak mnie nie będzie. I jeszcze pakowanie...
Cholera jasna.. Pisałam że marzy mi się Kwaśnica.. Ale nic się nie odezwałaś że gotujesz takie wspaniałości...
Normalnie kopa zasadzę...
Proszę przepis..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.