Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin to chyba miłość matki się nazywa
wszystkie chcemy kochać kogoś kto będzie nas kochał Bezgranicznie
dam znac napewno
jeszcze pol godziny do wizyty a nie oplaca mi się jechać do domku. Mój M też zmartwiony ciągle dzwoni i pyta czy wszystko oki i czy już cos wiem. Stara się jak moze mimo ze czasem mamy ostre zgrzyty. Jak wszyscy przez teściowa... Masakra. Boże żebym ja byla dobra teściowa
))
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Jutro, maksymalnie po jutrze.
No to zaciskam juz kciuki..
Ja zrobilam tak, wstalam dzien przed terminem @ , gdy temp byla dalej wysoko zrobilam test. I w ten sam dzien ( przed wieczorem) drugi raz i dalej ciemna kreska..
Jesli chcesz podesle Ci fote jakik robilam, o czulosci 10Czikosz lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:zaakceptowałam wasze zaproszenia xD
ale mam teraz przyjaciólek ;p
komu kawę i serniczka?
Ja poproszę serniczka. Przeszukałam cały dom, nie ma nic słodkiegoEvelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvelin wrote:No to zaciskam juz kciuki..
Ja zrobilam tak, wstalam dzien przed terminem @ , gdy temp byla dalej wysoko zrobilam test. I w ten sam dzien ( przed wieczorem) drugi raz i dalej ciemna kreska..
Jesli chcesz podesle Ci fote jakik robilam, o czulosci 10
To wstaw! Pokaż!
Ja mam taki o czułości 25, to nie wiem, czy mi jutro wyjdzie, ale jak skoczy mi temperatura to pewnie go zrobię.
Fajny pomysł.Evelin lubi tę wiadomość
-
Agatka89 wrote:Evelin to chyba miłość matki się nazywa
wszystkie chcemy kochać kogoś kto będzie nas kochał Bezgranicznie
dam znac napewno
jeszcze pol godziny do wizyty a nie oplaca mi się jechać do domku. Mój M też zmartwiony ciągle dzwoni i pyta czy wszystko oki i czy już cos wiem. Stara się jak moze mimo ze czasem mamy ostre zgrzyty. Jak wszyscy przez teściowa... Masakra. Boże żebym ja byla dobra teściowa
))
Oooo wlasnie! :* trzeba traktowac ludzi tak, jak bysmy chcieli zeby Nas traktowalija tam bede dobra mama i tesciowa
przeciez wtracajac sie w zycie dziecka i robiac intrygi czy cus, ranimy je .
A przeciez kazda matka powinna chciec jak najlepiej dla swojego ..
To pisz jak po wizycie
Moj ostatnio byl ze mna. Ale spotkalam znajoma, zamiast z nami siedziec, szukal pokemonow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak z tymi testami jest? które wychodzą wcześniej, to o czułości 10 czy 25?
-
nick nieaktualny