Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4656988ddfd.jpg
ZAPRASZAM DO ROSSMANA
Ostatnio jak kupowałam testy owulacyjne to dawali ten test ciążowy gratis.. Leży w szafce i czeka...
Teoretycznie 10 mlU/ml powinien szybciej wykryć, ale w praktyce chyba bywa różnie
Czikosz lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Ostatnio jak kupowałam testy owulacyjne to dawali ten test ciążowy gratis.. Leży w szafce i czeka...
Teoretycznie 10 mlU/ml powinien szybciej wykryć, ale w praktyce chyba bywa różnie
No jak się jest na granicy tak jak ja, to robiło to różnicę. -
Czikosz wrote:O piątej rano mierzę, więc jak będzie więcej niż 36.50 to testuję!
A w ogóle to KIM! Halo! Toż to chyba się zbliża produkowanie serduszek.
Czikosz trzymam kciuki!!! oby jutro czekała tu na nas już po 5.00 wspaniała wiadomość :*Czikosz, Evelin lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Czikosz trzymam kciuki!!! oby jutro czekała tu na nas już po 5.00 wspaniała wiadomość :*
No szansa jest, więc wiecie.
No mam nadzieje, że jutro temperatura nie spadnie.
Był śluz, był ból owulacyjny, był pozytywny pasek na owulacyjnym, był kurde skok, seks i w ogóle statystycznie się zgadzało (no może owulacja była dwa dni później niż zwykle), no dlaczego miałoby się nie udać. -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:No szansa jest, więc wiecie.
No mam nadzieje, że jutro temperatura nie spadnie.
Był śluz, był ból owulacyjny, był pozytywny pasek na owulacyjnym, był kurde skok, seks i w ogóle statystycznie się zgadzało (no może owulacja była dwa dni później niż zwykle), no dlaczego miałoby się nie udać.
Noooooo pewnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a62d9a1e162.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czytałyście dzisiejszą poradę?
stwierdzam, że my to dużo jemy pomidorowej, spaghetti i tego typu rzeczy z sosem pomidorowym, placki po węgiersku to też dodaje przecier itd itd xD
ogólnie zdrowo się odżywiamy, czyli jemy wszystkiego z umiarem, patrzymy na skład żywności, nie pijemy napojów gazowanych itp..
jedynie no to czasem kebab, pizza i winko czy piwko -
Evelin wrote:Najwazniejsze, ze Jestes pod opieka specjalisty, on Ci pomoze
poza tym jestes kobieta i swoj organizm znasz najlepiej, a skoro twierdzisz ze cos bylo na rzeczy, badz dobrej mysli :* bede kibicowac :*
Evelin lubi tę wiadomość