Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kochane tylko na sekundę... jedziemy do mojego Męża siostry... ma im pomalować sufit w łazience.. wkurza mnie, że nawet do kawałka sufitu go wołają.. plus, ze się chłopaki pobawią.. bo moj fif i syn od mojego męża siostry to niemal rówieśnicy
po drodzę jadę do galerii... jakby nie patrzeć to za dwa tygodnie o tej porze będę się w Chorwacji grzała
trening dziś zrobiłam... do Chorwacji mam w planach codziennie, ale to się obczai...
Ania i Czikosz ja mam jakieś przeczucia... nie wiem skąd mi się to bierze, że zaciążyłyścieoby się sprawdziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 16:29
-
daga_00 wrote:Ja kochane tylko na sekundę... jedziemy do mojego Męża siostry... ma im pomalować sufit w łazience.. wkurza mnie, że nawet do kawałka sufitu go wołają.. plus, ze się chłopaki pobawią.. bo moj fif i syn od mojego męża siostry to niemal rówieśnicy
po drodzę jadę do galerii... jakby nie patrzeć to za dwa tygodnie o tej porze będę się w Chorwacji grzała
trening dziś zrobiłam... do Chorwacji mam w planach codziennie, ale to się obczai...
Ania i Czikosz ja mam jakieś przeczucia... nie wiem skąd mi się to bierze, że zaciążyłyścieoby się sprawdziły
Daga ale ja bym sobie do Chorwacji pojechała ... byliśmy z mężulkiemcuuudowne miejsce... no ale w tym roku nie mamy szans na tak długi urlop ;(
-
daga_00 wrote:Ja kochane tylko na sekundę... jedziemy do mojego Męża siostry... ma im pomalować sufit w łazience.. wkurza mnie, że nawet do kawałka sufitu go wołają.. plus, ze się chłopaki pobawią.. bo moj fif i syn od mojego męża siostry to niemal rówieśnicy
A ja za 3 tyg w górydaga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dobry wieczor kochane. My dzisiaj intensywny dzien na dworze z corcia
Cherry powodzenia w sobote! Oby wszystko bylo tak jak sobie wymarzyliscie. Ja sie strasznie stresowalam slubem a wszystko poszlo jak z platka i juz 4 lata malzenstwa za nami ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 19:12
Evelin lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Witam kochane,mam sprawę..
wiec mialam miesiaczke od 4 do 12 tego miesiaca lekka niz zwykle,ale zaczynam plamic caly miesiac juz prawie od 12 z przerwami,na papierze jest czerwona/blado rozowa krew zalezy kiedy. zrobiłam wcziraj test ciazowy i wynik jest jedna kreska a 2 jest bladziutka strasznie o to zdjecie:
https://zapodaj.net/b6e7b50e60c56.jpg.html
co o tym sadzicie bo ja juz nie wiem.. jutro ide do lekarza ale nie pewnosc... -
kolorek wrote:Witam kochane,mam sprawę..
wiec mialam miesiaczke od 4 do 12 tego miesiaca lekka niz zwykle,ale zaczynam plamic caly miesiac juz prawie od 12 z przerwami,na papierze jest czerwona/blado rozowa krew zalezy kiedy. zrobiłam wcziraj test ciazowy i wynik jest jedna kreska a 2 jest bladziutka strasznie o to zdjecie:
https://zapodaj.net/b6e7b50e60c56.jpg.html
co o tym sadzicie bo ja juz nie wiem.. jutro ide do lekarza ale nie pewnosc...
Tak jak pisalysmy wcześniej, cień cienia jest więc najprawdopodobniej ciążaNa betę idź jutro rano i daj znać co i jak.
-
nick nieaktualny