Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedziałyście dziewczyny że warto tak około godziny przed serduszkowaniem podać naszemu lubemu szklankę coca-coli lub kawki bo te napoje poprawiają ruchliwość i szybkość plemników
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Wiedziałyście dziewczyny że warto tak około godziny przed serduszkowaniem podać naszemu lubemu szklankę coca-coli lub kawki bo te napoje poprawiają ruchliwość i szybkość plemników
Tez o tym slyszalam
Mój cymbał uzależniony od Pepsi, to mialam z glowy -
Evelin wrote:Tez o tym slyszalam
Mój cymbał uzależniony od Pepsi, to mialam z glowy -
Dziewczyny mam pytanie, nie miałam jak mierzyć tempek w tym cyklu i nie wiem czy owu juz była czy bedzie dopiero? Normalnie mam ok 14 dc wiec mam nadzieje ze jeszcze przede mna. Chociaz tempka wyższa. Cholera nie wiem poradzicie cos i jak macie chwile zerknijcie na moj wykres. Robiłam dzisiaj test owu i była średnio blada kreska. Czy po owu test owu jest blady czy moze byc taka kreska? Powiedzcie co o tym sądzicie?
-
Justyś91 wrote:Wiedziałyście dziewczyny że warto tak około godziny przed serduszkowaniem podać naszemu lubemu szklankę coca-coli lub kawki bo te napoje poprawiają ruchliwość i szybkość plemników
Evelin, Justyś91 lubią tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny mam pytanie, nie miałam jak mierzyć tempek w tym cyklu i nie wiem czy owu juz była czy bedzie dopiero? Normalnie mam ok 14 dc wiec mam nadzieje ze jeszcze przede mna. Chociaz tempka wyższa. Cholera nie wiem poradzicie cos i jak macie chwile zerknijcie na moj wykres. Robiłam dzisiaj test owu i była średnio blada kreska. Czy po owu test owu jest blady czy moze byc taka kreska? Powiedzcie co o tym sądzicie?
Hmm.. zerklam
Serduszkowanie bylo w dobrym czasie, oczywiscie serduszkuj dalej
Mozliwe, ze owu bedzie.. zrob jeszcze testy owu, moze jeszcze jest przed a kreseczka sie zaciemni -
Evelin wrote:No to jak sam Gin to powiedzial
Dobry na plemniory jest tez AndrovitEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Kawe niech chla
daga_00, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hmm.. zerklam
Serduszkowanie bylo w dobrym czasie, oczywiscie serduszkuj dalej
Mozliwe, ze owu bedzie.. zrob jeszcze testy owu, moze jeszcze jest przed a kreseczka sie zaciemniEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hahaha, trojaczki Ci teraz zmajstruje
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Wlasnie z tymi serduszkami do chujnia bo mi chłop wyjechał ;-( mam nadzieje ze te kredki ściemnieja jeszcze. Dzieki Ewelka:-*
Plemniczki potrafia przezyc kilka dnizrob sobie jutro test owu,jesli bedzie ciemniejsza niz dzis, zrob pozniej, gdy wyjda czerwone tzn ze owu za 24h..
Jakos tak
Ja tak sie sugerowalam
Bierka lubi tę wiadomość
-
Chyba mnie rwa kulszowa dopada bo nie mogę wstać z łóżka czuje ze będę beczeć bo mojego nie ma w domu pojechał w trasę