Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana na pewno będzie wszystko ok. Ja dostałam silnego bólu do omdlenia i Zaczelam silnie krwawić i bylo juz po wszystkim. Tobie życzę nudnej i spokojnej ciążyEvelin wrote:

Ja jesten zaraz 6..
Moze to wyda sie glupie. Ale ja jutro ide na bete. Chce zobaczyc jaki przyrost po tygodniu..
Bo wkoncu jesli jest dobrze, to powinno rosnac. Prawda?
-
Evelin nie wywołuj wilka z lasu. Nic ci sie nie dzieje. Nie masz krwawien ani boli. Objawy ciążowe przychodzą falami i odchodza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:02
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Też ćwiczę ChodakowskąKim87 wrote:Witam w gronie ćwiczących

A ja za 3 tyg w góry
Dziś akurat skalpel plus 25 min interwał (skok i zeskok ze schodów, bo nie mam skrzyni. Ja po Filipie dużo przytyłam... wziełam się za siebie dopiero jak on miał 2 lata i schudłam z 70 kg do 60 kg, a w 2014 docisnęłam nawet do 54 kg
teraz mam na blacie 57 kg i jest w miarę ok
do Chorwacji chciałabym zrzucić ze 2 kg jeszcze
ale ja kocham biegać
startuje w półmaratonach
i w ogóle ja musze biegac co 2 dni bo bym nie wytrzymała 
Ja w ogóle wróciłam z galerii, obkupiłam się w łachy wyjazdowe... powiem Wam, że u nas likwidują sklep tth i normalnie przeceny 70 %... wydałam jakieś grosze a naprawdę na wyjazd parę rzeczy kupiłam
Filip został u mojego chłopa siostry, ma tam towarzystwo to wiedziałam, że się tak skończy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kochana ja uważam, że jest wszystko ok ! Ale jeśli Cię to uspokoi to idź na tą betę, bez sensu żebyś się przejmowała...Evelin wrote:

Ja jesten zaraz 6..
Moze to wyda sie glupie. Ale ja jutro ide na bete. Chce zobaczyc jaki przyrost po tygodniu..
Bo wkoncu jesli jest dobrze, to powinno rosnac. Prawda? -
Grunt to systematycznośćKim87 wrote:No ja.chodaka mecze 3 tydzień kiedyś ważyłam 97 zeszłam 67 ale przytyłam do 78. Ostatnie 4kg przez poronienie. Hormony wyszły bokiem. Teraz wracam do rownowagi
ja u ewki najbardziej lubię killera
a dziś akurat skalpel był
plus te interwały bo mi mało było
o ewce ludzie mają różne opinie ale pewne jest ze jak się w miare dobrze je i cwiczy regularnie to efekty przychodzą
-
dobrze wiedzieć, wykorzystam tę radęJustyś91 wrote:Wiedziałyście dziewczyny że warto tak około godziny przed serduszkowaniem podać naszemu lubemu szklankę coca-coli lub kawki bo te napoje poprawiają ruchliwość i szybkość plemników

-
Najpierw kobieta chce byc w ciązy, jak już urodzi to się martwi kupami, kolkami, czy dobrze na wadze przybiera, potem ida zęby, potem chodzi, choruje i tak juz do końca życia będzie, bo kochamy bezwarunkowCherry_Blossom wrote:Evelin wyluzuj kochana wszystko jest ok :*:*:* niestety to uczucie będzie aż do porodu a potem jak się urodzi to już zawsze...
Ja jutro mam wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:26
-
Szuflada pamiętam jak jeszcze tylko czytałam to forum i jak się dowiedziałaś, że będziesz Mamą.. a tu już prawie połowa ciązyszuflada wrote:Evelin brakiem objawów się nie przejmuj. Ja też nie miałam jako takich. A teraz to już w ogóle zero, jakbym w ciąży nie była
Znasz już płeć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:28
-
A potem jak mu w szkole idzie, czy dobrą pracę dostał, dobrą żonę czy męża wybrał, dobrze dzieci wychowuje...daga_00 wrote:Najpierw kobieta chce byc w ciązy, jak już urodzi to się martwi kupami, kolkami, czy dobrze na wadze przybiera, potem ida zęby, potem chodzi, choruje i tak juz do końca życia będzie, bo kochamy bezwarunkow

całe życie
daga_00 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Jeszcze nie kochana bo chodzę na NFZ, ciąża się dobrze rozwija więc na razie nie chodzę prywatnie i maam nadzieję że już nie będę musiaładaga_00 wrote:Szuflada pamiętam jak jeszcze tylko czytałam to forum i jak się dowiedziałaś, że będziesz Mamą.. a tu już prawie połowa ciązy
Znasz już płeć? 
płeć jakoś w sierpniu po 20 tygodniu na polowkowym
A gorszymi teściowymi chyba są te, co mają synówszuflada wrote:A potem jak mu w szkole idzie, czy dobrą pracę dostał, dobrą żonę czy męża wybrał, dobrze dzieci wychowuje...
całe życie 
takie prawdziwe Teściowe
jakby nie patrzeć - tez mam syna, a to wiadomo synuś mamusi
-
I bardzo mi miło daga ze mnie pamiętasz jeszcze z tak dawna
tyle tu nowych dziewczyn ze pewnie mnie już nie kojarzą ale to dobrze, jedne zaciążają, przychodzą nowe i niedługo też odejdziecie bo zaciazycie
daga_00 lubi tę wiadomość
Achaszuflada wrote:Jeszcze nie kochana bo chodzę na NFZ, ciąża się dobrze rozwija więc na razie nie chodzę prywatnie i maam nadzieję że już nie będę musiała
płeć jakoś w sierpniu po 20 tygodniu na polowkowym 
to czekamy na wieści,jak już coś będziesz wiedziała
-
Hej , mam pytanie do strączek , czy któraś brała parlodel i spóźniał jej sie okres ? Ja brałam parlodel po pół tabletki i duphason 16-26 dc , dziś 34 i mam delikatne brudzenie taki śluz brązowy a ogólnie przez ostatnie 2 tyg cieknie ze mnie jakaś woda ... Może ktoś miał podobnie ? ... Na bank to nie ciąża bo robiłam test 29 dnia cyklu i negatywny , cykle mam 32 dniowe i zero objawów ciąży , raczej od kilku dni typowo na okres ogromny apetyt , piersi raz bolą raz nie , nie mam pojęcia co sie dzieje ;( .....zawsze @ przychodzi , nawet bez leków .... Brak owulacji to jedyny mój problem i lekko podwyższona prolaktyna ..... Już tak bardzo sie przyzwyczaiłam do starań ze nawet nie zakładam ciąży tylko myśle co bym mogła jeszcze zrobić żeby zajść czytam fora pije zioła cuda wianki ..... I tak co miesiąc i co miesiąc jakieś problemy ogólnie z cyklem .... Co miesiąc to samo zawód depresja i myśli co ze mną nie tak ... Jak to jest być mamo ....czemu niektóre dziewczyny nie mogą nią być .... ? pozdrawiam staraczki które czuja to co ja ...ehhh niech już przyjdzie @ i pozwoli mi znów próbować