Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:O to wy poważny biznes
ja uważam, że trzeba tak kombinować, żeby na przysłowiowy chleby było... ja jestem z wykształcenia geodetą.. i pracowałam na etacie 4 lata... ale się nie dało.. zarabiałam na dojazdy i na niańkę dla syna.. także cieszę się, że jest ta firma...
-
MMadziula wrote:Ja socjolog i technik rachunkowości , pracowałam w MOPSie uwaga ...3 miesiące i stwierdziłam , że nie moja bajka . Teraz jestem zadowolona , tylko nerwów sporo i zamiast 8 h to siedzę 10-12 h. No ale ...coś za coś
wiadomo, że mam gorsze dni, kiedy jest więcej roboty... a teraz kasa jest ok i nikt mnie nie rozlicza jak trzeba się zająć chorym dzieckiem, czy po prostu jak chce z Nim spędzić czas
Także wszystko przed Tobą
jak się pojawi Groszek to będziesz musiała z Nim dużo być
-
Właśnie ja miałam obawy co do starania się o drugie dziecko ze względu na firmę właśnie.. bo wiadomo, że ciąża zmienia wszystko.. ale mam mega wsparcie w Mężu moim
i w Tacie
i wiem, że jeśli uda mi się zajść to jakoś to będzie.. a nigdy nie ma odpowiedniego czasu na dziecko...
-
Dzień dobry Paniom
mija mi właśnie 2 godzina pracy. Nudy straszne
od rana męczy mnie ochota na pomidory ze śmietana ;p pogoda super, nic tylko się opalać
mało snu przez 2 ostatnie dni bo tylko po 2 godziny więc raczej pójdę spać niż na słonko
jak u Was? Humorki lepsze?
Nadzieja umiera ostatnia! -
Dziewczyny ci o tym myslec: cały cykl temp wahały się 36.1-36.3 ostatnie kilka dni raczej tak 36.18 a wczoraj nagle 36.48 na wykresie wyglądało jak skok. Wczoraj i przedwczoraj wyczuwam szyjkę wyżej i otwarta ale może to tylko moje wymyśly...w jadam razie ucieszyłem się wzrostem a dziś rano nagle spadek na 36 a drugi termometr nawet pokazywał 35.9. Co to może oznaczać? Obserwuje dopiero ten cykl cały a poprzedni od połowy ale wtedy miałam monitoring to wszystko wiedziałam a tak to jestem nowa w tym temacie i dużo rzeczy jeszcze nie wiem pomóżcie
-
Gdzie są dobre wieści? Miały już tu czekać
Dzień dobry Kochane! :*daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Niki69 wrote:Dziewczyny ci o tym myslec: cały cykl temp wahały się 36.1-36.3 ostatnie kilka dni raczej tak 36.18 a wczoraj nagle 36.48 na wykresie wyglądało jak skok. Wczoraj i przedwczoraj wyczuwam szyjkę wyżej i otwarta ale może to tylko moje wymyśly...w jadam razie ucieszyłem się wzrostem a dziś rano nagle spadek na 36 a drugi termometr nawet pokazywał 35.9. Co to może oznaczać? Obserwuje dopiero ten cykl cały a poprzedni od połowy ale wtedy miałam monitoring to wszystko wiedziałam a tak to jestem nowa w tym temacie i dużo rzeczy jeszcze nie wiem pomóżcie
-
Witam dziewczynki kochane.
Zebrałam się do pracy mimo że kulsz boli jak nie wiem co.
gdzie te dobre wieści???