Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Evelin, cisza
Dziewczyny,czy któraś z Was ma niedoczynność tarczycy?
Jeśli tak to jakie macie objawy?
Ja nie mam, ale znalazlam Ci takie cus
http://m.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/sygnaly-ciala/niedoczynnosc-tarczycy-przyczyny-objawy-leczenie_33584.html -
Witam się też czekam i cisza. Wrrr.
Wrzucam listę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33af442085b3.jpg
TESTUJĄ
25.07 - Czikosz, Magdama
30.07 - misia1989, KingaJulia91
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
19.07 - Gaduaaa - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
margerit@
1.08 - margaret87, Agatka89
2.08 - Parsleyek
4.08 - Justyś91
8.08 - Dobuska, Stokrotka666
12.08 - Bella_Bella
14.08 - MMadziula
17.08 - Caro
22.08 - Kim87
LILITH.P
marciaa
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 07:50
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam Dziewczyny! Ode mnie nie dostaniecie dobrych wieści. Rano znaczny spadek temperatury i już czuję że @ się zbliża.
Muszę sobie zrobić przerwę od tego wszystkiego, od urojonych objawów, nakręcaniu się, robieniu nadziei itd... A żeby to było możliwe, muszę opuścić forumJesteście Kochane, będę bardzo tęsknić, ale przynajmniej jeden cykl muszę odpocząć. Nie chcę się tak katować. Przez to wszystko zbytnio się nakręcam, już wpadam w jakiś obłęd
Gdyby któraś chciała do mnie coś napisać na priv, to będę prowadzić wykres, więc będę tu wchodzić -
AniaŁ123 wrote:Witam Dziewczyny! Ode mnie nie dostaniecie dobrych wieści. Rano znaczny spadek temperatury i już czuję że @ się zbliża.
Muszę sobie zrobić przerwę od tego wszystkiego, od urojonych objawów, nakręcaniu się, robieniu nadziei itd... A żeby to było możliwe, muszę opuścić forumJesteście Kochane, będę bardzo tęsknić, ale przynajmniej jeden cykl muszę odpocząć. Nie chcę się tak katować. Przez to wszystko zbytnio się nakręcam, już wpadam w jakiś obłęd
Gdyby któraś chciała do mnie coś napisać na priv, to będę prowadzić wykres, więc będę tu wchodzićAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Witam Dziewczyny! Ode mnie nie dostaniecie dobrych wieści. Rano znaczny spadek temperatury i już czuję że @ się zbliża.
Gdyby któraś chciała do mnie coś napisać na priv, to będę prowadzić wykres, więc będę tu wchodzić
Aniu nie przejmuj się, wiem , że Ci przykro ale doczekamy się zobaczysz :*
Jeżeli potrzebujesz przerwy to zrób to, cały czas będziemy tęsknić i czekać na CiebieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Gdyby któraś chciała do mnie coś napisać na priv, to będę prowadzić wykres, więc będę tu wchodzić
Jeśli Ci to pomoże to pewnie, zrób sobie przerwę. A potem wróć do nas z dobrą nowiną. Tego Ci życzę :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kochana, znasz moje zdanie,
bardzo mocno, przeogromnie Cie tuleAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu
Rozumiem cie dobrze.
U mnie temp salej w tych wyższych ale zrobiłam dziś test.. nedatywny.
Odstawiam więc luteine i czekam na okres.
Mnie w sierpniu też raczej nie będzie, jade na wakacje i nie bede tam mierzyć temp ani nic z tych rzeczy, tym bardziej że to będzie początek cyklu.
Buxiaki dla Was :* -
Kim87 wrote:A Magdama? Od niej nic ostatnio nie słyszałam
. Nie wytrzymałam z testowaniem do 25.07 i zrobiłam w sobotę, niestety negat. Nie był to mega czuły test, kolejny, po ustaleniach małżeńskich będzie jutro
. Dziś 5 dzień spóźnienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 08:13
-
nick nieaktualny
-
Magdama wrote:Hej, jestem, jestem
. Nie wytrzymałam z testowaniem do 25.07 i zrobiłam w sobotę, niestety negat. Nie był to mega czuły test, kolejny, po ustaleniach małżeńskich będzie jutro
. Dziś 5 dzień spóźnienia.
Czikosz kochana czekamy jeszcze widaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czikosz wrote:Hej! U mnie temperatura stoi, test negatywny o czułości 25 z drugiego moczu. Nie wiem. Poradźcie coś.
Z reguły mam w tym dniu cyklu okres i niską temperaturę, teraz temperatura stoi, ale test negatywny.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Cześć
jestem tutaj nowa... O dzidzię staramy się kilka miesięcy i jak na razie bez rezultatów.
Ostatnio zrobiłam badania i wyszedł mi podwyższony testosteron. Tzn mam 0,546 ng/ml a norma jest do 0,481(wg laboratorium- na necie znalazłam inf że norma do 0,8 ng/ml).Pozostałe hormony chyba ok. Badania robiłam w 6 dniu cyklu - tak zalecił gine. Jedynie LH 15,6IU/l ( norma w fazie folikularnej do 12,6). W tych sprawach jestem zielona więc nie wiem czy mam się czego obawiać czy nie:). Co o tym sądzicie?starania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶