Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WYSYŁAM TE WIRUSKI, JAK KOLEŻANKA PROSIŁA.. A ŻEBYŚCIE BYŁY TAK CHORE OD TYCH ZIELONYCH KROPECZEK !!
Oczywiście te, które testują w tym miesiacu, niech @ sie nie zjawia!
Aaaa caly Sierpien niech zagroszkuje!
Kim87, Bierka, dobuska, misia1989 lubią tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Aniu
Rozumiem cie dobrze.
U mnie temp salej w tych wyższych ale zrobiłam dziś test.. nedatywny.
Odstawiam więc luteine i czekam na okres.
Mnie w sierpniu też raczej nie będzie, jade na wakacje i nie bede tam mierzyć temp ani nic z tych rzeczy, tym bardziej że to będzie początek cyklu.
Buxiaki dla Was :*
Lato to najpiekniejszy czas na luzowanie
Gdy sie luzujesz, mniej sie przejmujesz
A mniejszy stres to wieksze szanse
Powodzenia!misia1989 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Hej! U mnie temperatura stoi, test negatywny o czułości 25 z drugiego moczu. Nie wiem. Poradźcie coś.
Z reguły mam w tym dniu cyklu okres i niską temperaturę, teraz temperatura stoi, ale test negatywny.
Spiochu Ty
Nadzieja zawsze jest
Nie zapomnij tylko dzis kupic :* -
annana88 wrote:Cześć
jestem tutaj nowa... O dzidzię staramy się kilka miesięcy i jak na razie bez rezultatów.
Ostatnio zrobiłam badania i wyszedł mi podwyższony testosteron. Tzn mam 0,546 ng/ml a norma jest do 0,481(wg laboratorium- na necie znalazłam inf że norma do 0,8 ng/ml).Pozostałe hormony chyba ok. Badania robiłam w 6 dniu cyklu - tak zalecił gine. Jedynie LH 15,6IU/l ( norma w fazie folikularnej do 12,6). W tych sprawach jestem zielona więc nie wiem czy mam się czego obawiać czy nie:). Co o tym sądzicie?
Kochana ja sie nie znam, ale dziewczyny Ci pomoga
Witamannana88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz Ty powinnaś program telewizyjny prowadzić, no takie emocje w Nas rozbudziłaś , że szok
Pączek, Czikosz lubią tę wiadomość