Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Dziewczyny witam się z rana i ja. Oczywiście mam dużo do nadrobienia, bo wczoraj miałam gościa i nie miałam czasu wejść.
Podjęłam ważną decyzję wczoraj.
Przestaję mierzyć temperaturę, przestaję robić testy owulacyjne, jeżeli przez trzy miesiące nie zajdę w ciążę to idę do mojego lekarza tak jak on mi zalecił.
Za dużo się stresuję, za dużo o tym myślę. Pewnie stres blokuje co nieco. To dopiero początek i muszę się staraniami cieszyć, a nie gonić chłopa do łóżka jak kreska na teście ciemniejsza, albo śluz się ciągnie.
Niektóre kobietki są silne i ogarniają, ja jestem cienki bolek i po prostu nie mam dystansu. Będę więc z Wami, ale bez wykresu póki co:).
Czikosz, a mi się wydaje, że faktycznie coś tam jest! Leć na betę! mówiłam, że jakiś pozytywny test mi wisi w powietrzu!
AniaŁ doskonale Ciebie rozumiem i czekam na Ciebie tutaj z pozytywnym testem!
Agatka uwielbiam pomidory, ale ja z jogurtem! Narobiłaś mi ochoty!
Hej hej
Tak na luzie jest naj
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzikosz trzymam kcikasy
Evelin
marciaa ja mam niedoczynność i to sporą chyba bo 4,66 a było nawet 6,77
Mnie było zimno ciągle i jest dalej, byłam ciągle zmęcozna- teraz już mniej
ogólnie szybko się męczyłam, ale każdy ma inne objawy są taacy którzy ich nie maja za bardzo.
Smutno mi troszkę, że nie ma dzidzi w tym miesiącua tak ładnie mi rosła temperaturka...
Niby owulka była i nic z tegoEvelin lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Ale wykres to mam zabójczy:-D
A u mnie też kica jak mu się chce
W życiu nie myślałam, że będę komuś zazdrościła wykresu temperatur
Czasami dziewczyny mają takie śliczne ..książkowe - mój porypany jest -
MMadziula wrote:A u mnie też kica jak mu się chce
W życiu nie myślałam, że będę komuś zazdrościła wykresu temperatur
Czasami dziewczyny mają takie śliczne ..książkowe - mój porypany jestmisia1989, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyannana88 wrote:Cześć
jestem tutaj nowa... O dzidzię staramy się kilka miesięcy i jak na razie bez rezultatów.
Ostatnio zrobiłam badania i wyszedł mi podwyższony testosteron. Tzn mam 0,546 ng/ml a norma jest do 0,481(wg laboratorium- na necie znalazłam inf że norma do 0,8 ng/ml).Pozostałe hormony chyba ok. Badania robiłam w 6 dniu cyklu - tak zalecił gine. Jedynie LH 15,6IU/l ( norma w fazie folikularnej do 12,6). W tych sprawach jestem zielona więc nie wiem czy mam się czego obawiać czy nie:). Co o tym sądzicie?
Skonsultuj swoje wyniki z lekarzem kochana.
Lh zawyżone jest wydaje mi się a robiłaś FSH?
Może zapytaj gina czy nie czas zacząć jakaś małą stymulacje
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Z tych najbardziej powalonych są zazwyczaj grochy
Masz rację, jak zaczęłam analizować wykresy z galerii to mi ręce opadły. Człowiek doszukuje się jakiejś reguły , złotego środka - cokolwiek !
A w tym przypadku Nasza Szanowna Matka Natura tak nas załatwiła, że szkoda gadać... się doszukuj - każdy wykres innyKim87, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Justys, ale lepiej troszke?
-
MMadziula wrote:Masz rację, jak zaczęłam analizować wykresy z galerii to mi ręce opadły. Człowiek doszukuje się jakiejś reguły , złotego środka - cokolwiek !
A w tym przypadku Nasza Szanowna Matka Natura tak nas załatwiła, że szkoda gadać... się doszukuj - każdy wykres inny
Ja dlatego na razie skończyłam mierzyć tempke. Dzień przed pomiarem drżałam czy spadnie czy wzrośnie. Nie nadaję się