Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:bierka, dziękuję za info
a czy wiecie skąd mogą się brać niskie temperatury podczas cyklu? nie 36,6 a np. 36,4 (jako norma) ?
hmm ciężko stwierdzić z czego... ja też mam niskie nawet 35,9 od takiej zazwyczaj zacyznam. Ja myśle, że niektórzy tak mają, kiedyś słyszałam od lekarza, że 36,6 to taka umowna temp ale każdy jest inny i u niektórych np 36,00 to normalna.
Ważne, żeby wzrastała.
Moja w tym cyklu-czyli pierwszym z nowym termometrem pokazuje dokładniej i osiagnełam dziś nawet rano 36,92 a w ciągu dna mam 37, 2 także ciesze się, że wzrasta- chociaż co z tego jak nie zachodzę
w podobnym dniu w poprzednim cyklu maiłam dużo niższą.
Masz termometr owulacyjny? -
misia1989 wrote:hmm ciężko stwierdzić z czego... ja też mam niskie nawet 35,9 od takiej zazwyczaj zacyznam. Ja myśle, że niektórzy tak mają, kiedyś słyszałam od lekarza, że 36,6 to taka umowna temp ale każdy jest inny i u niektórych np 36,00 to normalna.
Ważne, żeby wzrastała.
Moja w tym cyklu-czyli pierwszym z nowym termometrem pokazuje dokładniej i osiagnełam dziś nawet rano 36,92 a w ciągu dna mam 37, 2 także ciesze się, że wzrasta- chociaż co z tego jak nie zachodzę
w podobnym dniu w poprzednim cyklu maiłam dużo niższą.
Masz termometr owulacyjny?
misia, tak - mam microlife...
właśnie kiedyś miałam tak ok 36,5-36,6 a dochodziło do 37 przy 2 fazie cyklu (kiedyś jak stosowałam to jako metodę anty) -
nick nieaktualnymarciaa wrote:misia, tak - mam microlife...
właśnie kiedyś miałam tak ok 36,5-36,6 a dochodziło do 37 przy 2 fazie cyklu (kiedyś jak stosowałam to jako metodę anty)
hmm a miałaś ten sam termometr?
Ciężko coś doradzić, może po prostu tak masz..myśle, że tylko obserwacja dalsza sytuacji coś nam powie- chociaż wiem, że się niecierpliwisz i myślisz ale to może być takie zupełnie nic..
Masz przed sobą 3 cykl więc to malutko dużo osób zachodzi w 3
ja mam Geratherm basal digital, może ktoś ma taki termometr ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 11:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Koleżanka się w pracy mnie pyta czy staramy się o dziecko, mówię, że jak będzie to będzie, a ona żartując dodała, że coś się słabo staramy, musimy przyspieszyć.
Wiem, że miał być żart, ale gdybym starała się kilka lat to byłby to bardzo słaby żart....
Nie rozumiem takich żarcików...
Może nie miała nic złego na myśli ale no..
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Mnie tez denerwuja takie zarciki...
Ale prawda jest taka ze moga sobie tylko pogadac
Nie musimy mowic calemu swiatu ze chcemy itd..
Bo te osoby co sobie z nas zartuja moze tez sie staraja?? nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy..
PS. Namawial meza na badanie nasienia
good idea?? 2cykl staran.
Tak o zeby tylko to wykluczyc..
Prowadzil wczesniej dosc buujne zycie (rozrywki itd) -
misia1989 wrote:No baa, uda ci się
A mi może do 5 razy sztuka?
Misia jesteś pewna że nic z tego w tym cyklu? Jaki test robiłaś?
Bo Twoja temperatura wciąż rośnie!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Olciuska wrote:Hej dziewczynki
Mnie tez denerwuja takie zarciki...
Ale prawda jest taka ze moga sobie tylko pogadac
Nie musimy mowic calemu swiatu ze chcemy itd..
Bo te osoby co sobie z nas zartuja moze tez sie staraja?? nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy..
PS. Namawial meza na badanie nasienia
good idea?? 2cykl staran.
Tak o zeby tylko to wykluczyc..
Prowadzil wczesniej dosc buujne zycie (rozrywki itd)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Misia masz bardzo ładnie dlaczego myślisz że nie wyszło?
kimi zrobiłam ten test, ani cienia cienia
I nie czuję się jakoś inaczej, raczej tak jak zawsze na okres.
Zobacze jutro jak nie dostane okresu do czwartku to zrobie jakiś jeszcze.
Ale nie nastawiam się, gorzej bo w sierpniu bedzie mi cieżko wcelować w owulke bo wczasy za granicą i mogę przeoczyć. -
daga_00 wrote:Niki może udostępnij swój wykres... bo tak to ciężko coś powiedzieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 11:43
-
dobuska wrote:Koleżanka się w pracy mnie pyta czy staramy się o dziecko, mówię, że jak będzie to będzie, a ona żartując dodała, że coś się słabo staramy, musimy przyspieszyć.
Wiem, że miał być żart, ale gdybym starała się kilka lat to byłby to bardzo słaby żart.... -
misia1989 wrote:taki z allegro był dołączony do testów owulacyjnych.
Aha.. jakoś nie mam zaufania już do tych testów z Allegro. Też miałam te owulacyjne i kiepsko pokazywały. Te ciążowe gratis też mam w szafce, ale jeszcze nie było szansy wykorzystać.
A ile dni średnio trwa Twoja faza wysokich temperatur? Bo temperatura wcale nie wydaje się małpowa..!
Ja trzymam kciuki nadal!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
marciaa wrote:bierka, dziękuję za info
a czy wiecie skąd mogą się brać niskie temperatury podczas cyklu? nie 36,6 a np. 36,4 (jako norma) ? -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Aha.. jakoś nie mam zaufania już do tych testów z Allegro. Też miałam te owulacyjne i kiepsko pokazywały. Te ciążowe gratis też mam w szafce, ale jeszcze nie było szansy wykorzystać.
A ile dni średnio trwa Twoja faza wysokich temperatur? Bo temperatura wcale nie wydaje się małpowa..!
Ja trzymam kciuki nadal!!
wiem, że są kiepskie ale to jedyne jakie miałam.
Owulacyjne ich mi nie wychodzą...
Właśnie 2 faza to 15 dni zazwyczaj więc teoretycznie w czwartek może zawitać @