Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Im bardziej się spinacie tym gorzej. Na luzie bo nic nie wyjdzie. Bez nerwów bo jajo wypadnie
Kimi ma rację :*
Ja już nabieram dystansu, bo niestety pojawił się mój sztandarowy objaw na @. Zawsze 1-2 dni przed mam taki jakby biały suchy osad na bieliźnie, taki rodzaj śluzu..Już się pojawiłAle już mi wszystko jedno.
Muszę się wyłączyć, dlatego uciekam Kochane. Może wpadnę wieczorem, a jak nie, to jutro rano :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Niki69 wrote:Tak tylko u mnie problemem jest to że już cztery lata nie mam naturalnie okresu ani owulacji pierwsze dwa lata przez tabletki ponieważ brałam Anty a później po odstawieniu zaniku okres i przez dwa lata leczenia dopiero teraz znalazłam lekarza który mi będzie w stanie pomóc dlatego też tak naprawdę ciężko mi powiedzieć jakie są objawy owulacji ponieważ dopiero zaczynam wracać do normalności w poprzednim cyklu z tabletkami wiedziałam Kiedy była owulacja i miałam lekkie objawy a teraz nie brałam leków i nie monitorowała w związku z tym ale czułam pewne sygnały które uważałam za przygotowanie do owulacji tylko z moją wiedzą na temat owulacji jako że nie miałam tyle czasu może być różnie ale dziękuję że będziesz kibicowała Bardzo ci jestem za to wdzięczna buziaki
To pisz dobre wiesci
Napewno dziewczyny Ci doradza
Sa madrzejsze ode mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:A co tu się odpitala?
Znowu nowe groszki?
Dziewczyny jutro mają sikać dwoma kreskamidaga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Wróciłam od gina. 18 dc. Owulka była mówił. Dziwne tylko, że małe ciałko żółte jest. Wyczytałam już oczywiście, że ciałko żółte rośnie i największe jest 4-6 dni po owu a u mnie dopiero 2 dzień. Mało rozmowny mój gin dzisiaj coś. Szukał tego cialka chyba z 10 minut. Zacznę chyba brać Luteinę, tak zapobiegawczo...Nadzieja umiera ostatnia!