Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:No dokładnie! Ja byłam przekonana ze to zaskakuje od razu. Jak sobie przypomnę jak kiedys bałam sie ze zajdę w ciąże to śmiać mi sie chce;-) a tu czwarty cykl i dupa blada. Ale spoko dziewczyny damy rade mamy wysoko postawiona poprzeczkę w lipcu wiec sierpień bedzie równie zielono-groszkowy:-)
Dokładnie tak, w sierpniu być musi!
Ja też sobie zaplanowałam wszystko, że zaskakuje od razu. Nigdy nie spodziewałam się, że mogę mieć jakieś problemy. To według tego chyba za jakieś 3 miesiące powinnam rodzića tu co - ósmy cykl starań!
Nawet nie wiedzą Ci którym udaje się za pierwszym razem jakie mają szczęście
ale ja wierzę, że na każdego przyjdzie odpowiedni czas! i kiedyś wszystkie wylądujemy na fioletowej stronie. Jedne szybciej, drugie troszkę później.. ale wszystkieBierka, daga_00 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dokładnie tak, w sierpniu być musi!
Ja też sobie zaplanowałam wszystko, że zaskakuje od razu. Nigdy nie spodziewałam się, że mogę mieć jakieś problemy. To według tego chyba za jakieś 3 miesiące powinnam rodzića tu co - ósmy cykl starań!
ale ja wierzę, że na każdego przyjdzie odpowiedni czas! i kiedyś wszystkie wylądujemy na fioletowej stronie. Jedne szybciej, drugie troszkę później.. ale wszystkiedaga_00 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki.
Biore taka luteine dopochwowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/924bd6029d1f.jpg
Gin kazal brac co 12h
Czy ktoras brala?
Dobrze ja wkladam, mam do tego aplikator.. ale pozostalosci tabletki sa na bieliznie, nie zawsze ale dzis znowu byly. To normalne? -
Parsleyek wrote:Dokładnie tak, w sierpniu być musi!
ale ja wierzę, że na każdego przyjdzie odpowiedni czas! i kiedyś wszystkie wylądujemy na fioletowej stronie. Jedne szybciej, drugie troszkę później.. ale wszystkie
Co do starań... mam takich znajomych, którzy o dziecko starali się .... 15 lat... to jest dopiero trudna sytuacja.. nie wiem czy w końcu zdecydowali się na in vitro... ale mają teraz prawie roczną córkę... lekarze mówią, że ogólnie niby 12 miesięcy to standard... wydaje mi się, że po prostu jak już chcemy być mamami to ciężko wyłączyć myślenie... zawsze gdzieś tam podświadomie myślimy, idąc do łóżka z naszą drugą połową... że to może akurat dziś.. stąd pewnie też w jakiś sposób niechcący sie blokujemy... -
Evelin wrote:Dziewczynki.
Biore taka luteine dopochwowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/924bd6029d1f.jpg
Gin kazal brac co 12h
Czy ktoras brala?
Dobrze ja wkladam, mam do tego aplikator.. ale pozostalosci tabletki sa na bieliznie, nie zawsze ale dzis znowu byly. To normalne?
Ja tego nigdy nie brałam... sąsiadka brała... to się podpytam... ale chyba się skarżyła, że jej to wylatuje na majtasy... -
LILITH.P wrote:Ja miałam cytologię robioną chyba w maju... dostalam zaproszenie z CO i na karcie mialam napisane, zeby nie współżyć przed badaniem... jak pytałam ginekologa, to argumentował to faktem, iż podczas
może dojśc do podrażnienia nabłonka i stąd fałszywy wynik cytologii
A była informacja jak długo nie współżyc? -
stokrotka666 wrote:Dzień dobry wszystkim
wracam dzisiaj do pracy
Tak się denerwuje ze na wymioty mi się zbiera:-(
Kochana, bedzie dobrze :*
Ja jak na poczatku roku mialam grype i nie bylo mnie 1,5 tyg i ktos ironicznie powiedzial, ze urlop dostane pod koniec roku bo juz odpoczelam, to odpowiedzialam z usmiechem ze jeszcze troche by mi sie przydalo odpoczynku i zapewne jeszcze bedzie okazjanic tak nie denerwuje zazdrosnego czlowieka jak dobry humor