Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania przepowiadam Ci groszka
Z resztą każdej oczekującej
Tak patrze na moje temperatury , skaczą jak głupie. Fakt, że dwa razy zaspałam - tydzień dość ciężki jak dla mnie był.
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MMadziula wrote:Ania przepowiadam Ci groszka
Z resztą każdej oczekującej
Tak patrze na moje temperatury , skaczą jak głupie. Fakt, że dwa razy zaspałam - tydzień dość ciężki jak dla mnie był.
Madziula -
AniaŁ123 wrote:Byłam na spacerze z psem i znalazłam 1 zł orzełkiem do góry
Co o tym myślicie?
Mniej więcej chyba złotówkę kosztujęMagdama lubi tę wiadomość
-
witam
Bella_Bella wrote:Kobietki, pytanie nietypoweW środę mam ginekologa na 19:00, mam mieć zrobioną cytologie. Czy w takim razie we wtorek o 18:00 mogę jeszcze
czy lepiej nie?
Będę w okolicy owu i nie chce przegapić
ja bym się wstrzymała zw obawie że przez spermę może być wynik zafałszowany.
Ja np. jutro mam wizytę u gina o 16.00 będę chciała aby mi zrobił wymaz na czystość pochwy dlatego też od wczoraj zero. Mimo iż my w gumce to i tak nie ma
Ależ dziś u mnie upał, masakra. Rano jak moi chłopaki spały, pojechałam rowerem na targ na zwiady jakie owoce są. Kupiłam też trochę suszonych na wagę. Przyjechałam do domu obudziłam starego i pojechaliśmy samochodem na targ, kupiliśmy sporo wiśni i czarnej porzeczki. Po południu jak mój skończy pracę to pojedziemy do mojego taty pożyczyć sokownikbędę robiła soki na zimę. W między czasie tata dzwonił z pytaniem czy dziś do niego zajrzymy bo bije kury i chce abyśmy sobie zabrali na rosołek
Także dziś popołudnie szykuje mi się pracowite w kuchni.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
AniaŁ no Twoja tempka poszła ciut w górę, także jest ok
A wczoraj po południu pojechaliśmy nad jaziorko, młody zabrał cały arsenał zabawek do piachu, miał istną frajdę, psinka też zabrała swoją piłeczkę i ciekała z nią jak szalona, stary rozłożył wędki i położył się koło mnie na kocyku a po paru minutach słychać było ino jego głośne chrapanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 10:32
AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
marciaa wrote:Witam i ja
dzisiaj 5dc, koniec okresu juhuu!!
a jutro 2 rocznica ślubu.
Mam pytanie,co myślicie o serduszkowaniu co 2 dzień od końca okresu a przy owulce codziennie? albo też cały czas co 2 dzień?