Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kolorek wrote:Witam
Jestem nowa mam pytanie robiłam dzisiaj test ciazowy i wyszła mi jedna kreska widoczna i 2 tylko taki zarys jak u mnie na miniatu4ce czy może. oznaczać wczesna ciążę??proszę o pomoc
PozdrawiamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Ahooj
Znowu mnie ze 100 lat nie było
Próbowałam was nadrobić od wczoraj ale nie dałam rady
Tempo zawrotne macie
Cześć Pączuszku
Co tam u Ciebie słychać? Starasz się coś, czy na razie przerwa? -
Bella_Bella wrote:Kobietki, pytanie nietypowe
W środę mam ginekologa na 19:00, mam mieć zrobioną cytologie. Czy w takim razie we wtorek o 18:00 mogę jeszcze
czy lepiej nie?
Będę w okolicy owu i nie chce przegapić
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kolorek ja jak zaszlam w ciaze z corka to tez mialam taki cien drugiej kreski a nastepnego dnia juz byla wyrazniejsza
Jak pisze z tel to buzki mi sie nie dodajakolorek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Witajcie po weekendowej nieobecności
podczytywałam i nadrobiłam zaległości.
Evelin mój ma czasem takie humorki że nie wiadomo o co mu chodzi i też doprowadza mnie do szału. W tym miesiącu już też tak było. Ale potem powoli wszystko wraca do porządku i koniec końców jesteśmy szczęśliwichoć czasem mam ochotę go udusić
dlatego wydaje mi się że dobrze zrobiłaś że wyjechałaś, za tydzień jak się ogarnie i przejdzie mu to chwilowe zaćmienie to jestem przekonana że wszystko sobie wyjaśnicie :*
AniaŁ nie kusi Cię jeszcze zrobienie testu?
Kim, mnie jeśli możesz przesuń na testowanie na 02.08, mam nadzieję że wredna @ nie przyjdzie wcześniej... ani w ogóle!
Jak Wasze poniedziałkowe samopoczucie? Będą jakieś dobre wieści z rana?Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:
AniaŁ nie kusi Cię jeszcze zrobienie testu?
Oj kusi mnie jak diabli, ale jeszcze chcę doczekać do terminu @. Zobaczę jaka jutro będzie temperatura. Zazwyczaj spada mi w terminie @ lub dzień przed. Ale szczerze mówiąc czuję że jednak małpa przyjdzie.Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Pączuszku
Co tam u Ciebie słychać? Starasz się coś, czy na razie przerwa?
Ja jak zwykle - zabiegana i zalatana
Nie wiem - no może coś teraz zacznę - narazie kończy mi się powoli @ więc zobaczymy jak to będzie
Mam nadzieje tylko że nie będzie jakiegoś wyjazdu służbowego w płodne bo kolejny miesiąc przeleci mi koło nosa -
Pączek wrote:Ania a kiedy testujesz ?
Termin @ mam jutro, a testowanie w środę jeśli małpa nie przyjdziedaga_00 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hej
Ja jak zwykle - zabiegana i zalatana
Nie wiem - no może coś teraz zacznę - narazie kończy mi się powoli @ więc zobaczymy jak to będzie
Mam nadzieje tylko że nie będzie jakiegoś wyjazdu służbowego w płodne bo kolejny miesiąc przeleci mi koło nosa
To trzymam kciukiSiedźcie spokojnie na du... w tym miesiącu
-
Misia, misia! czytasz nas jeszcze?
Kiedy testujesz? Bo wykres idzie w górę i w górę!
Jakieś pozytywne wiruski przydałby się jeszcze na koniec lipca, żeby nas sierpniowe pozarażać
AniaŁ, misia - liczę na Was dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 08:36
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Hej, faktycznie piszecie jak szalone, ale doczytałam
. Wczoraj problem z relacjami mąż - teściowa. Ja też bym miała co pisać, bo u nas dochodzi jeszcze mój szwagier - ma 7 lat. I to jest jedyne rodzeństwo M. Już wiele sytuacji przerobiłam... Także wspieram telepatycznie
.
Nie wytrzymałam z testem do dziś, zrobiłam w sobotę, niestety negat. Ale temp nie spadła znacznie, czekam. Z M. ustaliłam, że sprawdzę w środę. Zobaczymy
Trzymam mocno kciuki za końcówki cykli !! -
dobuska wrote:Ja żadnych wieści z rana nie mam, brak skoku temp. Wczoraj się czułam dobrze, a dziskaj z rana wydaje mi się, że ten cykl będzie stracony. Niestety.
chyba bezowulacyjny
i nie załamuj się, bo to dopiero pierwszy cykl...
ja wiem, że każda z nas by chciała na już... ale tu ttzeba cierpliwości i spokojnej głowy
także luzik
dobuska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane
U mnie malutki wzrostChcę się już dowiedzieć co będzie, bo umieram z niepewności.
Życzę miłego dnia!!!!
Aniu no wykres całkiem całkiemja tam czekam na grocha
AniaŁ123 lubi tę wiadomość