Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja tylko chciałam powiedzieć, że wczoraj pomagałam mojemu chłopu w robieniu altany... także heblowałam, szlifowałam i malowałam
wróciliśmy do domu o 23... moje dziecko siedzi u Dziadków.. nie chce do domu
Ja myślę, że gdzieś za 3-4 dni u mnie owulka.. trza odpalić silniki z mężem i jedziemyJustyś91, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Ewa__27 wrote:To uwierz!!!
Ogromne gratulacje!!!!
Ja cicho siedzę w krzaczorach i czekam na owu...
Tak się zastanawiam - w ktorym dniu cyklu isc na monitoring????a poźniej za 2-3 dni pójdę sprawdzić czy pęcherzyk pękł..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Dzień dobry! A ja w piątym cyklu starań. Nudą wieje...
Czikosz ja teżz, ale ten miesiąc będzie inny, luźniejszy bez sprawdzania temp i takich tam bo jade na wakacje i to nie sprzyja kontroli swojego ciałaAczkolwiek zapakowałam do walizki pare testów LH
jakby co
Czikosz, daga_00, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Justyś jest taka maść... bardzo dobra... ale chyba na receptę... w jakiejś ludzkiej aptece powinni Ci sprzedać... zaraz Ci fote załącze... mi pomagało.. też miałam objawy swędzenia i pieczenia..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39feb9ed864b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53dda43037d4.jpg
Ciągle się zastanawiam od czego coś tam zlapalam -
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:cześć dziewczyny
Ratujcie!!!!!!!!!!!!!
dostałam jakiejś infekcji intymnej jestem tam podrażniona i troszkę swędzi znacie jakieś dobre domowe sposoby na takie cuś?? bo mojego gina nie ma i mam problem
Z doświadczenia powiem żebyś od razu szła do lekarza, bo takie leczenie na własną ręke tylko wydłuża potem leczenie, spróbuj ze dwa max 3 dni globulki jakieś ale to nie rozwiąże raczej sprawy kochana -
daga_00 wrote:Dziewczynki ja tylko chciałam powiedzieć, że wczoraj pomagałam mojemu chłopu w robieniu altany... także heblowałam, szlifowałam i malowałam
Ja myślę, że gdzieś za 3-4 dni u mnie owulka.. trza odpalić silniki z mężem i jedziemydaga_00 lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Czikosz ja teżz, ale ten miesiąc będzie inny, luźniejszy bez sprawdzania temp i takich tam bo jade na wakacje i to nie sprzyja kontroli swojego ciała
Aczkolwiek zapakowałam do walizki pare testów LH
jakby co
My też zaciążymyStaram się myśleć pozytywnie
Misia ja pamiętam jak byłam w pierwszej ciązy... 4 cykle się nie udało i zaszłam w 5 cyklu... ja w to nie mogłam uwierzyć, byłam pewna, że dostane @ ... jak zawsze... tym bardziej, że objawy miałam okresowe.. to był rok 2009 więc beta nie była jeszcze taka popularna, ale poszłam na nia po 3 dniach spoznienia bo nie wierzyłam, że te paskowe testy mogą być pozytywne... bo nigdy wczesniej nie wychodzilyKim87, Bierka lubią tę wiadomość
-
KingaJulia gratulacje! :* plemniory atakuja w tym miesiacu. Niby wakacje a one pala sie do roboty:p jeszcze raz gratuluje:)
KingaJulia91 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Justyś91 wrote:Musze koniecznie zapytać w mojej aptece. Wczoraj kupiłam provag żel tam pisze ze na infekcje bakteryjne i grzybicze mam nadzieję że to coś pomoże.
Ciągle się zastanawiam od czego coś tam zlapalam -
misia1989 wrote:Z doświadczenia powiem żebyś od razu szła do lekarza, bo takie leczenie na własną ręke tylko wydłuża potem leczenie, spróbuj ze dwa max 3 dni globulki jakieś ale to nie rozwiąże raczej sprawy kochana
-
MMadziula wrote:Witam Was kochane
Ja dziś znowu urwanie głowy. ..z tęsknoty wchodze Was poczytać
Bella to my coś widzę podobnie idziemy w tym cyklu, czaruje Twoje jajo - zmień się w fasolinke
Kim a u Ciebie jak ? Serduszka in progress?
Evelin całuski dla Ciebie i groszka ;-*
Daga pewnie żyje już Chorwacja , tak jak pisałam proszę wrócić w liczbie co najmniej + 1 osóbka więcej
Ja uwaga od jutra jadę z mężem pod namiotpełen spontan, stwierdziliśmy, że zrobimy sobie powrót do przeszłości , tak jak za czasów liceum
Nie mogę się doczekać
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
daga_00 wrote:Dziewczynki ja tylko chciałam powiedzieć, że wczoraj pomagałam mojemu chłopu w robieniu altany... także heblowałam, szlifowałam i malowałam
Ja myślę, że gdzieś za 3-4 dni u mnie owulka.. trza odpalić silniki z mężem i jedziemydaga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Mam nadzieję że chociaż ulżę temu dyskomfortowi a jak tylko mój gin będzie dostępny to pędzę na wizytę
-
daga_00 wrote:Ja też kiedyś miałam tendencję do takich infekcji... i nie wiedziałam skąd to się bierze.. o higienę dbam, mój chłop też.. a się zdarzało... i zaczęłam stosować płyn do higieny intymnej Lactacyd i od 2 lat mam spokój...