Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Dziewczynki, macie jakies sprawdzone miejsca nad morzem ?
Tzn cos taniego, nie za daleko plazynie musi byc luksus bo chodzi o to zeby tylko przekimac
morze, tak bym sobie nad nie pojechała, ostatnio byłam tam w 1999r. Z miejscówką Ci niestety nie pomogę, ponieważ ja za każdym razem zatrzymywałam się tam u rodziny. Mam tam dwie ciotki, kuzyna i 3 kuzynki, dokładnie Gdańsk-Oliwa, Tczew i taka miejscowość Pszczółki
Od kilku lat próbuję mojego namówić abyśmy pojechali nad nasze morze, ale on woli jechać na Chorwację. No i cóż z tego, że chce jak jakoś do tej pory nas na tą Chorwację nie zabrał. Dziś najprawdopodobniej jedzie z kempingiem nad nasze jeziorko, aby łowić ryby. Chce abym z nim jechała, ale niestety nie mogę, bo jestem na tych globulkach i potrzebuję dostępu do bieżącej wody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:12
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyKim87 wrote:Nie tylko muszą być zapakowane w przezroczystą torebkę strunowa
Dzięki Kimi
A w ogóle mam pytanie do ciebie albo i innych też. Mam w tym cyklu od początku jakąś wyższą temperature? Może tak być że w jednym niższa drugim wyższa?
W ogóle jest ten okres mocniejszy nie tkaie pitu pitu jak ostatnie 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:cześć dziewczyny
Ratujcie!!!!!!!!!!!!!
dostałam jakiejś infekcji intymnej jestem tam podrażniona i troszkę swędzi znacie jakieś dobre domowe sposoby na takie cuś?? bo mojego gina nie ma i mam problem
ja ratowałam się tantum rosa (podmywałam się dwa razy dziennie- rano i wieczorem). Troszkę smarowałam maścią clotrimazolum (ale jej rzekomo w I trymestrze ciąży nie wolno stosować) więc ja ino ino jej brałam. Aaa i jeszcze stosowałam w spreju octenisept (lek do stosowania na rany, błonę śluzową i skórę).
Kochana jeśli tylko Twój ginek wróci a Tobie nie będzie przechodzić to idź koniecznie do niego i niech Tobie i mężowi przepisze jakiś lek. Ja byłam u swojego ginka w lutym i dał mi tylko lek dla mnie, mężowi już nic. Choć go o to prosiłam aby i jemu coś dał, bo wiadomo że jak infekcja to obydwoje partnerów trzeba przeleczyć. Niestety mój ginek przeleczył tylko mnie a później wszystko do mnie wróciło. Dlatego też poszłam do innego, który zrobił mi na miejscu badanie na czystość pochwy aby wiedzieć z czym ma doczynienia czy z grzybem czy z bakterią. Wyszło że grzybek i dostałam leki i ja i mąż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:34
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
daga_00 wrote:Justyś jest taka maść... bardzo dobra... ale chyba na receptę... w jakiejś ludzkiej aptece powinni Ci sprzedać... zaraz Ci fote załącze... mi pomagało.. też miałam objawy swędzenia i pieczenia..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39feb9ed864b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53dda43037d4.jpg
to właśnie ta maść o której wyżej pisałam. Ona nie jest na receptę, ostatnio ją kupowałam w aptece za nie całe 3zł09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:Domowe nic nie dadzą bejbe. Możesz kupić sobie tantum Rosa ale wątpię by pomogło na dłuższą metę
To prawda domowe sposoby nie dają efektów na dłuższą metę, mogą sprawić że chwilowo przykre objawy miną ale po jakimś czasie powrócą. Dlatego też warto iść do ginka i wyleczyć to raz a dobrze.Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
daga_00 wrote:Ja też kiedyś miałam tendencję do takich infekcji... i nie wiedziałam skąd to się bierze.. o higienę dbam, mój chłop też.. a się zdarzało... i zaczęłam stosować płyn do higieny intymnej Lactacyd i od 2 lat mam spokój...
ja już od dłuższego czasu mam tendencję do łatwego łapania infekcji i też nie wiem skąd, bo obydwoje dbamy o higienę, do tego ja od dawna już używam Lactacyd, pijam kefiry, maślanki, czasem łyknę probiotyk (Provag) a i tak infekcja lubi się do mnie przyplątać.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
misia1989 wrote:Dzięki Kimi
A w ogóle mam pytanie do ciebie albo i innych też. Mam w tym cyklu od początku jakąś wyższą temperature? Może tak być że w jednym niższa drugim wyższa?
W ogóle jest ten okres mocniejszy nie tkaie pitu pitu jak ostatnie 3Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Szatynka zazdroszcze rodziny nad morzem
ja ogladalam juz setki ogloszen , chyba Krynica Morska, tam wszedzie blisko do morza
babka dzis napisala mi esa ze ma wolne miejsca w tym terminie co chcemy, ale wc na korytarzu i 50zl za sobe, plus tylko taki ze 300m do plazy, ale moze znajde cos innego
wole domek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:55
-
hej hej
nad morzem piękna pogoda, szkoda tylko, że 3miejskie plaże zasinicowanewysłałam rodzinkę do Mechelinek, a sama ogarniam mieszkanie i siedzę z psem rodziców . Nie było mnie w Gdańsku kilka dni, a tyle prania, ogarniania, że szok... nie mówiąc już o tym, że lodówka pusta
w Bydzi zaprawiliśmy w pon/wtorek 130 słoikówdżemy borówka am.+ porzeczka czarna i czerwona, borówka am.z porzeczkami w cukrze i do tego papirówki... masakra
-
KingaJulia91 wrote:Dziewczyny mozna brac leki antyhistaminowe w ciazy?
moja szwagierka odstawiała leki alergiczne w swoich 2 ciążach
ale najlepiej zapytać ginekologa/alergologaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 11:30