Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:MI ta maść pomogła.. podmywałam się i po myciu ta maść ... tak 3-4 razy dziennie.. bo to strasznie męczące, bo swędziało i cieżko było wytrzymać... więc wiem co czujesz ;/
-
Justyś91 wrote:Higiena to podstawa. Do tej pory uzywalam ziajki tej białej z kwasem mlekowym i nie miałam problemów. Wczoraj pani w aptece polecila mi ten prowag emulsje do higiieny i ten żel co juz pisalam
Ja zawsze uzywałam płynów do higieny intymnej... różnych... ale dopiero jak na ten przeszłam to chyba równowaga bakteryjna się ustabilizowała, bo nie mam żadnych problemów.. a ja jeszcze używam tylko tamponów w trakcie @ i też nic mi się nie dzieje...
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Mam nadzieję że chociaż ulżę temu dyskomfortowi a jak tylko mój gin będzie dostępny to pędzę na wizytę
Też mam taką nadzieje, myśle, że do czasu wizyty pomogą ci te środki
mnie często gnębią infekcje, jak jestem chora, jak zmieniam otoczenie, nawet przed okresem mi się zdarza i dlatego biorę teraz probiotyk zrobiłam osbie kurację 2 miesiące brałam nonstop a teraz podczas okresu, te doustne.
I też mam zawsze w łazience lactacyd. -
nick nieaktualnydaga_00 wrote:Zastosuj sobie lactacyd... zobaczysz, że jest duża różnica...
Ja zawsze uzywałam płynów do higieny intymnej... różnych... ale dopiero jak na ten przeszłam to chyba równowaga bakteryjna się ustabilizowała, bo nie mam żadnych problemów.. a ja jeszcze używam tylko tamponów w trakcie @ i też nic mi się nie dzieje...
o widzisz, mi lekarz zabronił tampów podczas okresu jak mam tendencje do zapaleń, chyba że takie z apteki nasaczone czymś tam mi polecił. -
daga_00 wrote:Współczuje... oby szybko przeszło :*
-
nick nieaktualnyA dziewczyny ja mam pytanie do tych które podróżują samolotem ze swoimi lekami.
Pierwszy raz lece z taką ilością leków; euthyrox, jodid, kwas foliowy, castangus, i inofolic czy będzie z tym jakiś problem?
Zawsze leciałam tylko ewentualnie z przeciwbólowymi ... -
misia1989 wrote:o widzisz, mi lekarz zabronił tampów podczas okresu jak mam tendencje do zapaleń, chyba że takie z apteki nasaczone czymś tam mi polecił.
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:A dziewczyny ja mam pytanie do tych które podróżują samolotem ze swoimi lekami.
Pierwszy raz lece z taką ilością leków; euthyrox, jodid, kwas foliowy, castangus, i inofolic czy będzie z tym jakiś problem?
Zawsze leciałam tylko ewentualnie z przeciwbólowymi ... -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Są są...ale drogie
Ellen tampony probiotyczne
Ja laski spadam. Jadę jeszcze jedną instruckję zawieźć a potem do rodziców i weekendDo później :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 09:35
-
Justyś91 wrote:Jak siedzę to nie czuje tam nic ale jak zaczynam chodzić to dyskomfort totalnym przebieram nogami jak male dziecko jaak chce mu się siusiuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
misia1989 wrote:A dziewczyny ja mam pytanie do tych które podróżują samolotem ze swoimi lekami.
Zawsze leciałam tylko ewentualnie z przeciwbólowymi ...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
misia1989 wrote:kimi cierpliwość to cnota, wielka
ja jej nie mam, zawsze lubie jak jest wszytko na czas, tak jak zaplanuje- wzystko poza normami mnie stresuje
Głupia jaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
witam
stokrotka666 wrote:Mój dzisiaj zbadał mi szyjkę (po raz 1) i teraz siedzi obmysla plan dzialania:-D
widzę, że ktoś tu się bawi w ginekologa
dobrze dobrze niech obmyśla plan działania, oby był skutecznytylko wiesz jak jego plan okaże się strzałem w dziesiątkę to nie dziw się jak do Waszych drzwi zapukają inne staraczki (w tym ja) na konsultację do Twojego męża
bella trzymam kciuki za pęknięty pęcherzyk i żeby został przez plemniora trafiony zatopiony
JuliaKinga piękne dwie kreseczki
U mnie dziś wreszcie nie ma duchoty. Właśnie starłam kurze w mieszkaniu, później jeszcze pojeżdżę na odkurzaczu. Póki co spijam kawkę z odżywką na włosach
Dziś u mnie ładny skok tempki. Także uważam że wszystko wróciło do normyNiech tylko jeszcze @ przyjdzie w terminie i będzie baja
Wczoraj wieczorem wreszcie rozkminiłam moją szyjkę
Zanim zapodałam globulkę to se tam pomacałam i znalazłam ją, wysoko mięciutka i takie wyraźne zagłębienie wyczułam, więc myślę że otwarta. No cóż macać se ją będę tylko na czas stosowania globulek (czyli jeszcze 10 dni) bo po ich skończeniu paluchów już tam nie będę wkładała co by znowu jakiej infekcji nie dostać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:06
dobuska, KingaJulia91, Bella_Bella lubią tę wiadomość