Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KingaJulia91 wrote:Beta 330
Wow, piękny wynik! Gratulacje kochana!! Jak się czujesz?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
KingaJulia91 wrote:Dziękuję Parsleyek czuję się dobrze
Obym nie wymiotowała całą ciąże jak pierwsza... jeszcze w szpitalu przed cc wymiotowałam
Super beta
Ja wchodze z 6-7tydz i zaczynaja sie nudnosci.. dzis nawet takie wieksze, i glowa boli.. mam nadzieje ze to minie, bo tylko lezec moge..
Obys Ty miala lzej :*KingaJulia91 lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie u gin... Śluz brzydki, ciałko żółte jest ale jeszcze słabe, endometrium trójdzielne czyli jeszcze nie takie jak powinno być... Doktor mówi, że moze być opóźnienie przez hiperprolaktynemie. Za 14 dni mam zrobić test jeśli @ nie przyjdzie. A jak przyjdzie to próbujemy jeszcze jeden cykl z monitoringiem. A jak dalej nic nie będzie to zaczynamy od testu penetracyjnego. Eh... A dwa dni temu wszystko niby tak pięknie wyglądało...
-
Bella_Bella wrote:Już po wizycie u gin... Śluz brzydki, ciałko żółte jest ale jeszcze słabe, endometrium trójdzielne czyli jeszcze nie takie jak powinno być... Doktor mówi, że moze być opóźnienie przez hiperprolaktynemie. Za 14 dni mam zrobić test jeśli @ nie przyjdzie. A jak przyjdzie to próbujemy jeszcze jeden cykl z monitoringiem. A jak dalej nic nie będzie to zaczynamy od testu penetracyjnego. Eh... A dwa dni temu wszystko niby tak pięknie wyglądało...
3mam kciuki :*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Spotkalyscie się z tym żeby po owu endometrium było jeszcze trójdzielne? Gin powiedział że "możemy przyjąć, że owulacja była"
No jak możemy przyjąć? Już jak zaczął badanie to miał nieciekawa minę, a po usg to już w ogóle... Nie mógł w ogóle ciałka żółtego znaleźć a jak znalazł to, że słabe
Eh... No smutno... Wiem, że jest szansa Ale człowiek zawsze się chwyta gorszych wiadomości...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Spotkalyscie się z tym żeby po owu endometrium było jeszcze trójdzielne? Gin powiedział że "możemy przyjąć, że owulacja była"
No jak możemy przyjąć? Już jak zaczął badanie to miał nieciekawa minę, a po usg to już w ogóle... Nie mógł w ogóle ciałka żółtego znaleźć a jak znalazł to, że słabe
Eh... No smutno... Wiem, że jest szansa Ale człowiek zawsze się chwyta gorszych wiadomości...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Nie urajam sobie bo dopiero 21 dc a mi jeszcze leci sluz plodny:-) po prostu źle się dzisiaj czuje:-)chyba stres mi wylazi
jak.na razie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO