Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jadę za chwilę z Moim do jego rodziców, a nie chce mi się potwornie
Tak się zastanawiam... Mój ostatni cykl trwał 33dni, ale jako że mam brać duphaston w drugiej połowie (wymyśliłam, że od 15dc - 10 tabletek) wtedy cykl powinien potrwać ok 28dni. Tylko teraz pytanie: kiedy waszym zdaniem zacząć robić testy owu? Wg wyliczeń ostatnio owulka była 21dc, a wg moich obserwacji nawet 28dc...
Co Wy na to?
Bo tak siedzę, myślę i głupieję -
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Ja jadę za chwilę z Moim do jego rodziców, a nie chce mi się potwornie
Tak się zastanawiam... Mój ostatni cykl trwał 33dni, ale jako że mam brać duphaston w drugiej połowie (wymyśliłam, że od 15dc - 10 tabletek) wtedy cykl powinien potrwać ok 28dni. Tylko teraz pytanie: kiedy waszym zdaniem zacząć robić testy owu? Wg wyliczeń ostatnio owulka była 21dc, a wg moich obserwacji nawet 28dc...
Co Wy na to?
Bo tak siedzę, myślę i głupieję
Jeśli cykl trwał 33 dni to owulacja nie mogła być 28 dniaJuż prędzej tego 21 dc
Sama wymyśliłaś jak masz brać Duphaston? To chyba nie za dobrze
Jego bierze się dopiero po owulacji przez 10 dni. Wiem, bo moja siostra właśnie bierze w tej chwili. Chyba, że można też inaczej, ale jaki ma to sens przed owulacją? To nie zaszkodzi?
-
Z tego co wiem to duphaston przed owulacją może ją zahamować.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jakoś pod koniec przyszłego tyg.
Wyczytałam że jak sie biały śluz pojawia to @ raczej bedzieZołza:), Bella_Bella, stokrotka666 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja tez mialam bialy sluz a test pozytywny.
Ciezki dzien mam. Caly dzien jestesmy same. Laura maruda do kwadratu. A mnie cos brzuch pobolewaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 18:35
Zołza:) lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
nick nieaktualnyKim87 wrote:Buum nie prawda. Ja miałam biały kremowy a w ciąży byłam
A widzisz
Tak sobie z nudów dziś skacze po różnych forach i czytam... czytam.. czytam...
Opinie dziewczyn... opinie specjalistów... i wszystko wskazywało że jednak @
Nie płacze bo i tak nie licze na ten cykl :p Nawet nie wiem kiedy owulacja była.. jajniki nawalaly na poczatku przyszłego tyg... potem wczoraj a dzis mleko :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej
dopiero z nad jeziora wróciliśmy, od samego rana plażing, pogoda cudna, nogi opalone
Zołza:) wrote:Jakoś pod koniec przyszłego tyg.
Wyczytałam że jak sie biały śluz pojawia to @ raczej bedzie
nie prawdaja miałam gęsty biały śluz i w ciąży byłam
tak miałam w pierwszej ciąży jak i w drugiej.
Kurcze ten cykl mam piękny w sensie, że czuję że na bank owulka była. Ładnie prezentują się moje tempki na wykresie, ładny skok przed którym odczuwalny ból owulacyjny. Moim zdaniem owulka z prawego jajnika. Do tego 12dc miałam plamienie, przy podcieraniu miałam taki śluz biały wymieszany z płodnym a ten płodny lekko krwią był zabarwiony. Tak więc z racji że jestem na globulkach dopochwowych to jak sobie ją aplikowałam wieczorem to sprawdziłam szyjkę, była bardzo wysoko ledwie ją dosięgnęłam, zlała się ze ściankami pochwy, była mięciusieńka, normalnie jakbym po masełku paluchem jeździła. Także na bank cykl był owulacyjny tyle że kuźwa jego mać nie starankowy ... shit!
Zołza:) lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:A jak z jajnikami u was było zanim się dowiedzialyscie o ciazy? Dawały znac o sobie?
pobolewał mnie brzuch i miałam wrażenie że zaraz @ dostanę
jajników tak samych w sobie nie czułam, tylko samo podbrzuszeZołza:) lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙