Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Widze Bella, ze Twoj wykres duch coraz piekniejszy sie robi
Jest ładny póki coDzisiaj nie mierzylam bo zostaliśmy u znajomego więc brak termometru
a wczoraj pozwoliłam sobie na winko więc wyluzowanie bylo
Jestem dobrej myśli
Przy testowaniu będę się stresować podwójnie bo moja siostra testuje dzień po mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 14:23
Evelin lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Jak tam Wam niedziela mija?
I jakie prognozy w tym cyklu?
Mnie mija dosyc spokojnie
Wczoraj byłam zaproszona na kolacje, dzis odpoczywam juz po obiadku, nie chcialo mi sie nic robictradycyjnie rosol a na drugie filety w platkach kukurydzianych
Od jutra moj ma urlop, jutro juz skonczy zniwa i wakacje mamy :*Bella_Bella, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
Kicirożek wrote:Witam wszystkie "Staraczki" dopiero poznaje sie z Ovu. Sądząc po moim wykresie znów nici z testowania:-( nienawidzę tylko tych wielkich nadzieji po owulacji ... Najgorsze jest to, ze mój M.wyjezdza na 3 miesiące do października a w domu bedzie sporadycznie w weekendy także moje starania idą w odstawke na 3 miesiące
WitajTemperatura odbila do góry więc szanse są
Jakiej czułości testy robilas? 10 czy 25?
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Jest ładny póki co
Dzisiaj nie mierzylam bo zostaliśmy u znajomego więc brak termometru
a wczoraj pozwoliłam sobie na winko więc wyluzowanie bylo
Jestem dobrej myśli
Przy testowaniu będę się stresować podwójnie bo moja siostra testuje dzień po mnie.
Oj to rzeczywiscie z siostra bedziecie mialy..
Fajnie gdyby Wam sie udalo :*
To oczywiscie daj znac jak i Siostra zatestujeI dobrze ze wyluzowalas
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Mnie mija dosyc spokojnie
Wczoraj byłam zaproszona na kolacje, dzis odpoczywam juz po obiadku, nie chcialo mi sie nic robictradycyjnie rosol a na drugie filety w platkach kukurydzianych
Od jutra moj ma urlop, jutro juz skonczy zniwa i wakacje mamy :*
Ale bym zjadła domowy rosołek
Kochana a Ty teraz już nie pracujesz tak?
Jak fajnie czyta się opisy pod Twoim suwaczkiemDzidziuś ma 4mm już
Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Oj to rzeczywiscie z siostra bedziecie mialy..
Fajnie gdyby Wam sie udalo :*
To oczywiscie daj znac jak i Siostra zatestujeI dobrze ze wyluzowalas
Dam znać na pewno!Ale by było fajnie jakby obu nam się udalo teraz razem zagroszkowac
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kicirożek wrote:Witam wszystkie "Staraczki" dopiero poznaje sie z Ovu. Sądząc po moim wykresie znów nici z testowania:-( nienawidzę tylko tych wielkich nadzieji po owulacji ... Najgorsze jest to, ze mój M.wyjezdza na 3 miesiące do października a w domu bedzie sporadycznie w weekendy także moje starania idą w odstawke na 3 miesiące
Hej
Przyjmij zaproszenie. To obejrze wykresnigdy nie mozna sie poddawac :* a rzadsze widywanie sie nie musi wcale oznaczac mniejszych szans
moze uda Wam sie trafic w te dni, plemniki moge przezyc kilka dni a czasami owulacja sie przesuwa
To kiedy testujesz? -
Bella_Bella wrote:Ale bym zjadła domowy rosołek
Kochana a Ty teraz już nie pracujesz tak?
Jak fajnie czyta się opisy pod Twoim suwaczkiemDzidziuś ma 4mm już
Nie, ja odrazu chorobowe poprosilam, za duzo w pracy dzwiganiateraz chociaz odpoczywam
Dzidziusia to zobacze 9 Sierpniaserduszko jego
mam takie wrazenie ze bedzie chlopak
-
Bella_Bella wrote:Dam znać na pewno!
Ale by było fajnie jakby obu nam się udalo teraz razem zagroszkowac
Mojej sis udalo sie 3miesiace przede mnaona rodzi w Grudniu, ja w Marcu i chrzestna bede
dziewuszka bedzie, chyba Laura
-
Evelin wrote:Nie, ja odrazu chorobowe poprosilam, za duzo w pracy dzwigania
teraz chociaz odpoczywam
Dzidziusia to zobacze 9 Sierpniaserduszko jego
mam takie wrazenie ze bedzie chlopak
W takim razie czekamy na zdjęcie maleństwaEvelin lubi tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Leniuchujemy z córcia. Była łądna pogoda a teraz przeszła burza z ulewą i nie mamy co robić. Mąż w pracy a my się nudzimy.
Evelin ja w pierwszej ciąży też miałam takie przeczucie na chłopca a mamy Lauresiostra ładne imie wybrala
Cekam na zdjęcie Waszego maleństwa
Myślicie o imionach już?
Bella trzymam kciuki za podwojne testowanie!Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
KingaJulia91 wrote:Witam się niedzielnie
Leniuchujemy z córcia. Była łądna pogoda a teraz przeszła burza z ulewą i nie mamy co robić. Mąż w pracy a my się nudzimy.
Evelin ja w pierwszej ciąży też miałam takie przeczucie na chłopca a mamy Lauresiostra ładne imie wybrala
Cekam na zdjęcie Waszego maleństwa
Myślicie o imionach już?
Bella trzymam kciuki za podwojne testowanie!
Bo my sie teges tylko przed i w dniu owu, a wtedy wieksza szansa na chlopcaale to tylko przeczucie
No Laura przesliczne imie
My juz dawno ustalilismy ze jak beda dzieci to Kuba albo Lenka
I decyzji nie zmieniamy