Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:witaj w klubie kochana.
Ja też mam grzybka.
A robił Ci badanie na czystość pochwy, czy tak na "oko" stwierdził że to grzybek?
Tak jak pisałam ja miałam badanie na czystość pochwy, które właśnie wykazało grzyba.
Dostałam 3 leki:
mycosyst dla mnie i męża (mamy brać po jednej kapsułce przez 7 dni)
pimafucin - globulki dopochwowe przez 6 dni (jedna na noc) jak je wybiorę to mam wziąć
Fluomizin - globulki dopochwowe przez 6 dni (jedna na noc)
dodatkowo smarować wargi sromowe maścią clotrimazozlum i łykać probiotyk kobiecy (mam Provag).
A i jeszcze jedna istotna sprawa zakaz współżycia na czas kuracji, czyli w moim przypadku na 12 dnitylko że czas się wydłuży bo po skończeniu kuracji mam od razu okres
ale po okresie będzie się działo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Hellou Daga
Kurna zabrali mi konto premium... i teraz z doopy ten wykres
A Matka Pieniężna daleko... :p Szit !
A co tam u Ciebie?czytaj na debecie
a narazie nudyjeszcze nie mam owulki
ale śluz już płodny więc jazda będzie
-
nick nieaktualnydaga_00 wrote:Zołza nie widzę Twojego wykresu
Ty już po owulce?
Bo nie mam udostępnionego. Nie mierzylam tempki, śluzu też nie badalam więc nie było co "podziwiać"W tym cyklu bawiłam się tylko w testowanie ... i też wyrywkowo
Jestem już po owu... ale kiedy była... cholera wie :p
Także ten cykl raczej nie biore pod uwagę -
nick nieaktualny
-
daga_00 wrote:Szatynka współczuje Ci... przszłaś sporo... mam nadzieje, że już teraz to będzie tylko z górki :*
ja też mam taką nadzieję
Zołza:) wrote:Szatynka główka do góry !
Teraz będzie już tylko lepiej !
oby tak był jak mówisz
też nie mam konta premium i widzę szarośćna początku mnie kusiło aby wykupić ale jakoś przyzwyczaiłam się do szarości
i niech ta będzie.
Zołza:) wrote:Bo nie mam udostępnionego. Nie mierzylam tempki, śluzu też nie badalam więc nie było co "podziwiać"W tym cyklu bawiłam się tylko w testowanie ... i też wyrywkowo
Jestem już po owu... ale kiedy była... cholera wie :p
Także ten cykl raczej nie biore pod uwagę
jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca"
czyli totalny luz w tym cyklu u Ciebie, a takie właśnie cykle lubią pozytywnie zaskoczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 21:20
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Kochane pewnie wszystkie spicie
Ja wychlalam prawie butelkę winapostanowiłam że jak w tym cyklu nie zajdę w ciążę to pasuje na pół roku... wiem że wielu z Was to się pewnie wyda głupie.. ja z jednej strony bardzo pragnę drugiego dziecka
a z drugiej strony się boję.. my mamy kredyt we franku na mieszkanie i firma działa ok.. boje się czy dam radę z małym dzieckiem... mój Wojtek mówi że spokojnie damy radę
tak czy siak.. cieszę się że jesteście:*
ale ze mnie dziś pijok
-
daga_00 wrote:Kochane pewnie wszystkie spicie
Ja wychlalam prawie butelkę winapostanowiłam że jak w tym cyklu nie zajdę w ciążę to pasuje na pół roku... wiem że wielu z Was to się pewnie wyda głupie.. ja z jednej strony bardzo pragnę drugiego dziecka
a z drugiej strony się boję.. my mamy kredyt we franku na mieszkanie i firma działa ok.. boje się czy dam radę z małym dzieckiem... mój Wojtek mówi że spokojnie damy radę
tak czy siak.. cieszę się że jesteście:*
ale ze mnie dziś pijok
Ja jestemTeż wypilam butelkę wina
Kochana rozumiem Cię, my bardzo długo zastanawialiśmy się nad dzieckiem z racji kredytów jakie mamy. Ale jak nie teraz to kiedy? Tylko muszę wyluzować trochę
-
A odnośnie % to mam małe pytanko
Wiem że groszek jest chroniony przez pierwsze dwa tygodnie przed tego typu rzeczami. Ale to są dwa tygodnie od zapłodnienia, czyli podczas wędrówki do macicy już, czy są to dwa tygodnie od zagniezdzenia w macicy? Tak mnie naszło na rozmyślania
Spijcie dobrze Dziewczynki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 01:13
-
daga_00 wrote:Bella jesteś kochana
Groszek jest chroniony
ja w ciąży z Filipem jak jeszcze nie wiedziałam... równo się urznelam :p i Filip 10 w skali Apgar
ps. Toast za Winiary
To pięknieA ile lat miałaś jak urodziłaś Filipka? Jeśli mogę wiedzieć
My staramy się o pierwsze maleństwo.