Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja tylko na chwile.. mam młyn... nawet Was jeszcze nie nadrobiłam... mam teraz 2 córki od Sasiada (6 lat i 3 lata) i Mojego Filipa i jest mega harmider na 56m kwadratowych
a jeszcze miałam gości.. dzień dziś dość ciężki
Justyna już czytała u mnie na fbjaka mnie dziś historia spotkała
Przeczytajcie:
My kobiety to jednak jesteśmy z natury wredneByłam dziś na obsłudze bhp w jednej firmie... gadam z szefową... nagle wchodzi szef (jej Mąż, oboje ok. 60 lat) i mówi... " Dagmarko, jak ja Cię dawno nie widziałem... pięknie wyglądasz, promieniejesz... służy Ci to bieganie.." Po czym oddzywa się szefowa: " No ładnie wyglądasz... ale chyba trochę przytyłaś.."
< lol >
Nadrobie WAS i bede wieczoremmarciaa, Bella_Bella, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Kochane ja tylko na chwile.. mam młyn... nawet Was jeszcze nie nadrobiłam... mam teraz 2 córki od Sasiada (6 lat i 3 lata) i Mojego Filipa i jest mega harmider na 56m kwadratowych
Przeczytajcie:
My kobiety to jednak jesteśmy z natury wredneByłam dziś na obsłudze bhp w jednej firmie... gadam z szefową... nagle wchodzi szef (jej Mąż, oboje ok. 60 lat) i mówi... " Dagmarko, jak ja Cię dawno nie widziałem... pięknie wyglądasz, promieniejesz... służy Ci to bieganie.." Po czym oddzywa się szefowa: " No ładnie wyglądasz... ale chyba trochę przytyłaś.."
< lol >
Nadrobie WAS i bede wieczoremMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołzita, dołączam do ekipy @...
ból podbrzusza i po prawej stronie, jakby jajnik, ale wiem, że to więzadła obłe; pewnie macica już jest przekrwiona i ciągnie...
poza tym roztargnienie, rozbicie... i w ogóle... duży brzuchol, jak to przed @ -
Ja dziś rozpoczęłam dni płodne
8 mam owulke o ile będzie bo z tym różnie
!07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
daga_00 wrote:Kochane ja tylko na chwile.. mam młyn... nawet Was jeszcze nie nadrobiłam... mam teraz 2 córki od Sasiada (6 lat i 3 lata) i Mojego Filipa i jest mega harmider na 56m kwadratowych
Przeczytajcie:
< lol >
Nadrobie WAS i bede wieczorem
Daga olej tego 60 letniego babo-klopsa
Widzę większość ma takie słabe nastawienie do sierpnia jak ja?
Może faktycznie zrobimy w balona tą wredną @ czekając na nią ?
-
Dziewczyny u mnie chyba cykl bez owulki...
temperatura jest do bani, tydzień temu pęcherzyk 2,28 cm, piękny okrąglutki ale widać nic z tego
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Zołzita, dołączam do ekipy @...
ból podbrzusza i po prawej stronie, jakby jajnik, ale wiem, że to więzadła obłe; pewnie macica już jest przekrwiona i ciągnie...
poza tym roztargnienie, rozbicie... i w ogóle... duży brzuchol, jak to przed @
Jestem kolejna w kolejce w grze o złotego tamponaLILITH.P lubi tę wiadomość
-
hej, kurcze od rana mnie tu nie było a tu tyle stron zapisanych
widzę, że nie tylko ja czekam z niecierpliwością na owulke a potem juz na dzien wielkiego testowania. Wczoraj mężowi spac nie dałam, a dzisiaj po południu sam mnie zaatakował
Powiem wam szczerze że mam dzisiaj jakies bóle brzucha chyba ze stresu przed tą owulką. Poza tym strasznie czas mi sie dłuży bo chciałabym juz wiedziec kiedy będzie ta owulacja. Jak ja wytrzymam do 21.08 do testowania to nie wiem
buziaki dla Was kochane i przyjemnie tak poczytac co u Was
Zołza:), Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża