Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Nie odzywałam się kilka dni bo alergia mnie wykańcza
Wczoraj byłam u gina ale nic konkretnego się nie dowiedziałam.
Niby to jest 5 tydzień ale nie wiele było widać. Mówił mi że to może być pęcherzyk a może być równie dobrze krew
Troche mnie to wszystko zdołowało. Kazał mi przyjść za tydzień. Co do alergii to powiedział że alergolog ma zdecydować.
Mam bóle brzucha więc gin zalecił mi luteine a jak nie da rady to przechodzimy na duphaston jak w pierwszej ciąży
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
KingaJulia91 wrote:Hej dziewczyny.
Nie odzywałam się kilka dni bo alergia mnie wykańcza
Wczoraj byłam u gina ale nic konkretnego się nie dowiedziałam.
Niby to jest 5 tydzień ale nie wiele było widać. Mówił mi że to może być pęcherzyk a może być równie dobrze krew
Troche mnie to wszystko zdołowało. Kazał mi przyjść za tydzień. Co do alergii to powiedział że alergolog ma zdecydować.
Mam bóle brzucha więc gin zalecił mi luteine a jak nie da rady to przechodzimy na duphaston jak w pierwszej ciąży
ριик ѕку wrote:Laski czy to normalne że wieczorem ma się diametralnie inna temperature niż rano??
Sprawdziłam z ciekawości bo wczoraj o tej samej porze wieczorem ale chyba rano po wstaniu najlepiej sprawdzać.
Sorry ale nie nadrobię wszystkiego bo chyba z godzinę by mi to zajęło.
I chyba wyłączę tego FB no same ciąże i to same laski co mają pierwsze dziecko w zbliżonym wieku do mojego;/ -
ριик ѕку wrote:Sprawdziłam z ciekawości bo wczoraj o tej samej porze wieczorem ale chyba rano po wstaniu najlepiej sprawdzać.
Sorry ale nie nadrobię wszystkiego bo chyba z godzinę by mi to zajęło.
I chyba wyłączę tego FB no same ciąże i to same laski co mają pierwsze dziecko w zbliżonym wieku do mojego;/
nawet nie po wstaniu a po przebudzeniu zanim wstaniesz -
marciaa wrote:mnie właśnie jajnik napierdziela
stąd pytanie...
było rano
i czy lepiej znowu jutro rano czy jeszcze dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:00
-
ριик ѕку wrote:myślę że jak masz ochotę to śmiało chyba tak lepiej a jak nie to daruj sobie ja np teraz mogłabym non stop a jak minie owulacja to bez kija lepiej nie zaczepiaj:P Dzisiaj przed drogą tak się przymilał a mnie po pracy tak głowa potwornie bolała że nie wiedziałam na jakim świecie żyje i biedak na głodniaka musiał wyjechać
no ja też przy płodnych mam ochotę największą
zobaczymy jak będzie z siłami ;p
coś tam mam nadzieję jest w środku z rana w razie czego ;p -
magnolia82222 wrote:worldbyme nie badam temperatury bo jakos dl
a mnie to niezbyt dobre, a testuje od wczoraj. Dziś test robiłam o 9.00 i był negatywny, wieczorkiem też zrobie tak dla pewności. Już blisko owulki wiec stwierdziłam że testy na owulke będe robiła 2 razy dziennie. Dzisiaj mam jakiś taki napięty brzuch, badałam szyjke to prawie jej dotknąć nie mogłam, tak była wysoko, więc wydaje mi się że owu tuż tuż
Poza tym wczoraj mój mąż też już zauważył, że za bardzo myśle o tej ciąży i że bardzo sie angażuje myśląc że uda mi sie za pierwszym razem. Chyba jednak dziewczyny faceci mają rację, trzeba troche te myśli odpuścić, oczywiście kontrolować się na bieżąco, ale odpuszczać myślami bo sama po sobie czuje że przeginam i mam troche urojenia na punkcie tej ciąży, a to własnie zeby nie przyniosło odwrotnych skutków od zamierzonych
Daj znać jak wyjdzie pozytywny
magnolia82222 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015