Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:hej, kurcze od rana mnie tu nie było a tu tyle stron zapisanych
widzę, że nie tylko ja czekam z niecierpliwością na owulke a potem juz na dzien wielkiego testowania. Wczoraj mężowi spac nie dałam, a dzisiaj po południu sam mnie zaatakował
Powiem wam szczerze że mam dzisiaj jakies bóle brzucha chyba ze stresu przed tą owulką. Poza tym strasznie czas mi sie dłuży bo chciałabym juz wiedziec kiedy będzie ta owulacja. Jak ja wytrzymam do 21.08 do testowania to nie wiem
buziaki dla Was kochane i przyjemnie tak poczytac co u Was
Widzę obie czekamy na owulkę :p Tez bym juz chciała wiedziećkiedy to będzie. A jak sprawdzasz tempki? Testy?07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:a ilu dniowe masz cykle?
Zazwyczaj 27/28 dni ...
Gadałam z mężem o tym , powiedział żebym sobie odpuściła te temperatury bo widzi , że za bardzo się tym przejmuje . Kurde sama już nie wiem -
worldbyme nie badam temperatury bo jakos dla mnie to niezbyt dobre, a testuje od wczoraj. Dziś test robiłam o 9.00 i był negatywny, wieczorkiem też zrobie tak dla pewności. Już blisko owulki wiec stwierdziłam że testy na owulke będe robiła 2 razy dziennie. Dzisiaj mam jakiś taki napięty brzuch, badałam szyjke to prawie jej dotknąć nie mogłam, tak była wysoko, więc wydaje mi się że owu tuż tuż
Poza tym wczoraj mój mąż też już zauważył, że za bardzo myśle o tej ciąży i że bardzo sie angażuje myśląc że uda mi sie za pierwszym razem. Chyba jednak dziewczyny faceci mają rację, trzeba troche te myśli odpuścić, oczywiście kontrolować się na bieżąco, ale odpuszczać myślami bo sama po sobie czuje że przeginam i mam troche urojenia na punkcie tej ciąży, a to własnie zeby nie przyniosło odwrotnych skutków od zamierzonychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 18:42
35 lat, 2 ciąża -
nick nieaktualnystokrotka666 wrote:ja tez mam powalony sluz..z jakimis grudkami i tak duzo bialo.moze jakas infekcja. ale nic mi gin nie powwiedzial
Kilka dni temu tez miałam taki biały jak mleko rozciągliwy troche też nie wiem od czego taki... a oczywiście u gin byłam i zapomniałam ze stresu zapytać -
Pytanie do ekspertek od szyjki:)Jeszcze wczoraj wieczorkiem szyjka byla twarda dosyc nisko. Dzis jest bardziej miekka i wysooooooko:) jak szyjka ma sie do owulacji:)? Bo dopiero zaczynam ja obserwowac i nie wiem
Biedroneczka jak zbliża się owulacja to szyjka wędruje wysoko i staje się miękka i otwarta. Też od wczoraj dopiero badałam, ale widzę różnice między wczorajszym a dzisiejszym dniem, bo wczoraj moja szyjka była jeszcze niżej i mogłam ją zbadać, a dzisiaj ledwo co ją dosięgłam35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:Biedroneczka jak zbliża się owulacja to szyjka wędruje wysoko i staje się miękka i otwarta. Też od wczoraj dopiero badałam, ale widzę różnice między wczorajszym a dzisiejszym dniem, bo wczoraj moja szyjka była jeszcze niżej i mogłam ją zbadać, a dzisiaj ledwo co ją dosięgłam
nick nieaktualnyZnowu męczę pytaniami ale nie daje mi jedna sprawa spokoju, od rana mam dziwny śluz coś jak galaretka jasny ale nie dokońca przezroczysty nie mam pojecia cooznacza a w necie jedna strona wyklucza druga wiec może ktoś tutaj miał już z takim śluzem doczynienia i wie od czego to i czy mam się martwić... proszę pomóżcie
mąż wrócił jednak wcześniej i jutro rano powtarzamy test
3majcie kciuki :*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja zarazi tak idę spać
zamula mnie dzisiaj
pół dnia senna łażę, widocznie trzeba pospać
zobaczę, jak jutro temp., będę 2 dni przed @, więc powinien już być spadek
I ja chyba zaraz pójdę! wypiłam dwie lampki wina, żeby przywitać się z fr@ncą! w końcu tak na nią "czekałam"ale tylko senna się czuję, może przynajmniej porządnie się wyśpię
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny