X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Witam wtorkowy. U mnie pikna pogoda;)
    Hej
    A u mnie cos pochmurno sie zrobiło - chyba bedzie padać popołudniu

• 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hej
    A popoludniu niech pada, deszcz bedzie dobrym akompaniamentem do serduszkowania:)

magnolia82222, Bella_Bella lubią tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • magnolia82222 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja z centrum Polski więc też pochmurno i jakoś chłodniej :) My w przyszłym roku moze uda się na Wielkanoc wprowadzamy się do nowego domku. W tej chwili jesteśmy na etapie wykańczania i też już mam mętlik w głowie od wyborów płytek, podłóg itp. Za dużo tego w sklepach i zdecydowac się nie można. Ale nie mogę się doczekać własnie by zafasolkować i odpocząć sobie już w nowym domku z moim maluchem.
    Przez ostatnie 4 lata razem z mężem pracowaliśmy na wysokich obrotach by własnie spełnić swoje marzenia i pobudować domek.
    Teraz marzymy o drugim dzieciątku.
    Wszystkiego dobrego i miłego dzionka Wam życzę :)

Bella_Bella lubi tę wiadomość

35 lat, 2 ciąża
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :) ja tylko na chwilkę :) pisze z Chorwacji :) dojechaliśmy wczoraj bezpiecznie. Jesteśmy w Omis - Stanici prawie 1300 km od nas. Morze i góry :) stwierdziłam że odpuszcze mierzenie temperatury w drugiej fazie a co ma być to będzie ;) czekam na same dobre wieści od Was :) <3 pozdrowienia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 07:49

Kim87, 19Biedroneczka91, magnolia82222, Bella_Bella, Caro, Bierka, Justyś91 lubią tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Witaj Kim. U mnie tez pieknie, az zal ze musze ten dzien spedzic w pracy:*
    Kochana łącze się z tobą w bólu byle do pt ;)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hej
    Hej Pączuś ;)<3

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Cześć kochane :) ja tylko na chwilkę :) pisze z Chorwacji :) pojechaliśmy wczoraj bezpiecznie. Jesteśmy w Omis - Stanici prawie 1300 km od nas. Morze i góry :) stwierdziłam że odpuszcze mierzenie temperatury w drugiej fazie a co ma być to będzie ;) czekam na same dobre wieści od Was :) <3 pozdrowienia :)
    Daga dobra decyzja relax i opalanko a nie mierzenie temp

daga_00 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Cześć kochane :) ja tylko na chwilkę :) pisze z Chorwacji :) dojechaliśmy wczoraj bezpiecznie. Jesteśmy w Omis - Stanici prawie 1300 km od nas. Morze i góry :) stwierdziłam że odpuszcze mierzenie temperatury w drugiej fazie a co ma być to będzie ;) czekam na same dobre wieści od Was :) <3 pozdrowienia :)
    Ale Ci fajnie:) udanego wypoczynku:*baw sie dobrze:*

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Miłego urlopowania i <3 :)

35 lat, 2 ciąża
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane. Bardzo rzadko tu bywam ostatnio,praktycznie wcale. Dołączyła w połowie lipca do zafasolkowanych, ale najpiękniejszy okres chyba dobiega końca.
    Wczoraj rano wystąpiło plamienie,pojechałam od razu na IP. Pani dr powiedziała, że jestem w 5-6 tyg a krwawienie wystąpiło bo szyjka jest podrazniona od codziennych tabletek dopochwowych (Progesteron). Uspokoilam się i czekałam do 16,bo miałam wizytę na pierwsze USG na które tak czekałam. I wszystko runęło. Pęcherzyk jest pusty,nie widać zarodka. Pani Dr zakłada ze to 8 tydz wiec widać zdecydowanie za mało. Mówi oczywiście żebym się nie martwila. Ze może do zapłodnienia doszło później niż sądzimy i jest to np 7 tydz. Ale i tak już straciłam nadzieje. :(

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej Pączuś ;)<3
    Haj KIM <3

Kim - czy różowy ptak to nas na amen opuścił ?

Kim87 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna - 8 dni do @ a ja sie czuje jak bym ją miała zaraz dostać :/

• stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @

0d1yqqmzw64bbzm4.png

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka88 wrote:
    Cześć Kochane. Bardzo rzadko tu bywam ostatnio,praktycznie wcale. Dołączyła w połowie lipca do zafasolkowanych, ale najpiękniejszy okres chyba dobiega końca.
    Wczoraj rano wystąpiło plamienie,pojechałam od razu na IP. Pani dr powiedziała, że jestem w 5-6 tyg a krwawienie wystąpiło bo szyjka jest podrazniona od codziennych tabletek dopochwowych (Progesteron). Uspokoilam się i czekałam do 16,bo miałam wizytę na pierwsze USG na które tak czekałam. I wszystko runęło. Pęcherzyk jest pusty,nie widać zarodka. Pani Dr zakłada ze to 8 tydz wiec widać zdecydowanie za mało. Mówi oczywiście żebym się nie martwila. Ze może do zapłodnienia doszło później niż sądzimy i jest to np 7 tydz. Ale i tak już straciłam nadzieje. :(
    Słonko nie denerwuj się, ja w pierwszej ciąży w 10 tygodniu dostałam takich krwawień że myslałam że to koniec :( byłam u innego lekarza bo akurat mój pojechał do kliniki na operacje i ten stwierdził ze natychmiast do szpitala, dostałam luteine, leżałam z nogami do góry podniesionymi, odpoczywałam i udało się przetrwać. Nie martw się zatem bo to gorzej wpływa na wszystko, ja wierzę że będzie dobrze kochana :*

Nutka88 lubi tę wiadomość

35 lat, 2 ciąża
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka88 wrote:
    Nutka !! Nie martw się na zapas !!
    Ja wiem że to łatwo się mówi/pisze ale głowa do góry !
    Wszystko będzie dobrze !
    <3 <3 <3 <3

Nutka88, magnolia82222 lubią tę wiadomość

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Witajcie dzieeczyny:* Bella a ta silniejsza No-spa Ci nie pomaga?

Żadna no-spa niestety na mnie nie działa :/

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Bella no-spa bądź Buscopan.

Spróbuję ten Buscopan. Dzięki Dziewczyny :*

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Haj KIM <3

Kim - czy różowy ptak to nas na amen opuścił ?
    Tak kochana. Niestety udało jej się ale mała beta więc myślę że musi odpocząć. Mam ją na fb i pisze z nią czasem. Szuka specjalisty w DE bo w Luksemburgu mają na nią wywalone

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek, Magnolia - dziękuję .
    Na krwawienie dostałam jakiś zastrzyk w dupe (jestem w DE) ale to i tak zapobiegawczo bo mówią ze po prostu to jakby krwawienie z zewnątrz a nie wewnątrz.
    Leżę w domu,mam zakaz męczenia się.

‹‹ 2805 2806 2807 2808 2809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ