Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilith no to przekonałaś mnie na 200%
. Jutro pędzę do apteki po ów specyfik
Bella ja w temacie omega nie pomogę bo jak mówiłam totalnie zielona jestem, chłonę raczej info od Was jak gąbka ale jakaś mądrzejsza forumowiczka się z pewnością wypowie -
wvmvw wrote:Lilith no to przekonałaś mnie na 200%
. Jutro pędzę do apteki po ów specyfik
Bella ja w temacie omega nie pomogę bo jak mówiłam totalnie zielona jestem, chłonę raczej info od Was jak gąbka ale jakaś mądrzejsza forumowiczka się z pewnością wypowie
Ja mam stwierdzoną za wysoką prolaktynę
Castagnus: czy pomaga?
Castagnus to lek bez recepty, który można dostać w każdej aptece. Jeśli mamy niewielkie problemy z miesiączkami (np. plamienia między cyklami albo silny PMS) możemy spróbować to uregulować lekiem ziołowym. Dobrze by było jednak najpierw wykonać badania, sprawdzające nasz poziom prolaktyny - może jej obniżenie będzie dla nas niekorzystne? -
wvmvw wrote:Wspieram duchowo,ściskam mentalnie
myślami jestem z Tobą, byle do przodu dla maluszka
Dziekuje kochaniutka ☺❤ Jeszcze raz Go dopadne dzis ale najpierw powtorze test owu,zobaczymy czy krecha bedzie ciemniejsza od tej rannej07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
stokrotka666 wrote:moze z bardzo sie stresowalas czyms...
Mam dwa stałe powody do stresu, praca i brak ciąży. Teraz będę się przeprowadzać bo kupiliśmy mieszkanko więc mam nadzieję, że w tym cyklu zajmę głowę czymś innym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 21:24
-
Bella_Bella wrote:Mam dwa stałe powody do stresu, praca i brak ciąży. Teraz będę się przeprowadzać bo kupiliśmy mieszkanko więc mam nadzieję, że w tym cyklu zajmę głowę czymś innym.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella bardzo Ci zazdroszcze gniazdka... Ja mieszkam z tesciami nie sa to zli ludzie jednak troche upierdliwi. Moim marzeniem jest wyprowadzic sie z ich domu. Ale poki co nie stac nas na nic wiecej niz kawalerke. Wiec musimy poczekac poodkladac jeszcze troszke. Moze nowe srodowisko, nowe mieszkanko dobrze na Ciebie wplynie. Bedziesz na swoim juz bez stresu podejdziesz do staranek
-
LILITH.P wrote:Ja mam stwierdzoną za wysoką prolaktynę
Castagnus: czy pomaga?
Castagnus to lek bez recepty, który można dostać w każdej aptece. Jeśli mamy niewielkie problemy z miesiączkami (np. plamienia między cyklami albo silny PMS) możemy spróbować to uregulować lekiem ziołowym. Dobrze by było jednak najpierw wykonać badania, sprawdzające nasz poziom prolaktyny - może jej obniżenie będzie dla nas niekorzystne?. Mysle troche nielogicznie.
-
stokrotka666 wrote:Kochana nie spinaj sie bo sie blokujesz...nowe gniazdko powiadasz:) to moze lepiej ze ie jestes narazie...jakbys miala ciazowe dolegliwosci to ciezko by ci bylo...
Nowei w końcu własne
Teraz mieszkamy w kawalerce, a że chcemy dzidzie to trzeba stworzyć warunki dla niej
-
Bella_Bella wrote:Mam dwa stałe powody do stresu, praca i brak ciąży. Teraz będę się przeprowadzać bo kupiliśmy mieszkanko więc mam nadzieję, że w tym cyklu zajmę głowę czymś innym.
Zazdro nowego mieszkan8aBella_Bella lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
wvmvw wrote:Bella bardzo Ci zazdroszcze gniazdka... Ja mieszkam z tesciami nie sa to zli ludzie jednak troche upierdliwi. Moim marzeniem jest wyprowadzic sie z ich domu. Ale poki co nie stac nas na nic wiecej niz kawalerke. Wiec musimy poczekac poodkladac jeszcze troszke. Moze nowe srodowisko, nowe mieszkanko dobrze na Ciebie wplynie. Bedziesz na swoim juz bez stresu podejdziesz do staranek
My wzięliśmy kredyt z programem mdm. Bez mdm jeszcze długo byśmy musieli odkładać. -
Bella_Bella wrote:Nowe
i w końcu własne
Teraz mieszkamy w kawalerce, a że chcemy dzidzie to trzeba stworzyć warunki dla niej
-
i w końcu własne
-
i w końcu własne
No to ekstra!!!Wspaniała wiadomość
. Zazdroszczę Ci tego całego urządzania meblowania. Zrobisz wszystko tak jak będziesz chciała, będzie coś swojego dla Ciebie, dla Waszego maleństwa
. Ja to marzę żeby mieć swoje mieszkanie i przejść z gołym tyłkiem po nim
. W domu z teściami to mission inpossible więc tylko marze
. Nam kredytu nikt nie da póki co mąż ma umowę do grudnia a ja sama kredytu nie pociągnę
.