Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski niestety nie będę często rozkęcamy się z wykończeniem mieszkania.
Widzę że piszecie o jakiś wspomagaczach ja biorę miovarian ale nic nie mogę powiedzieć bo dopiero tydzień.
Mój wykres chyba wiariuje albo to nocna posiadówka ze znajomymi w sobotę -
Bella_Bella wrote:Lili, Kimi naladowalam się pozytywną energią czytając o Waszych lekowych wyczynach
I będę brać!
Zaraz robię listę i przeanalizuje. A może pomoże.
Oby tylko nie zaszkodziło.
nie zaszkodzi
ja się wszystkiego z forum dowiedziałam
kupuj, łykaj i czekaj na groszka!! trzeba mu robić miejsce pod serduszkiem i dobre warunki do rozwojuBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Super dziękuję
Bierzesz inofem dwa razy dziennie czy raz? Bo właśnie czytam o tym i niby dwie saszetki.
inofem raz dziennie
Zalecane spożycie: 1 saszetkę dziennie. Zawartość saszetki należy rozpuścić w 200ml letniej wody, dokładnie wymieszać i wypić. Produkt zaleca się stosować pod kontrolą lekarza.
Moja znajoma bierze 2, ale ma pcos... i tak jej zalecił ginekolog. Mnie podsunął pomysł picia jednej i nie przekraczam dawkiBella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:inofem raz dziennie
Zalecane spożycie: 1 saszetkę dziennie. Zawartość saszetki należy rozpuścić w 200ml letniej wody, dokładnie wymieszać i wypić. Produkt zaleca się stosować pod kontrolą lekarza.
Moja znajoma bierze 2, ale ma pcos... i tak jej zalecił ginekolog. Mnie podsunął pomysł picia jednej i nie przekraczam dawki
Faktycznie, ale jestem gapa. Już wszystko wiem. Dzięki -
kochane zauwazylam dzisiaj u siebie 1 raz nigdy takiego czegoś nie miałam jak się podtarlam na papierze tj. brązowy gluty co to może być?byłam na silowni i pp siłowni zobaczyłam na majtkach brązowe coś a potem się postarlam i były takie gluty czy to może być początek ciąży? co to może być
-
Pączek wrote:Dziewczyny ja ponawiam swoje pytania z rana - czy ktos ma luxmed jako opiekę ? Polecacie ? Bo ja wlasnie wybieram i nie wiem luxmed czy enelmed ?
I chciałam sas zapytać o AMH - czy ma znaczenie w ktorym dniu cyklu robi sie to badanie ?
Odnosnie luxmed nie byłam zadowolona, w Warszawie bardzo długie terminy oczekiwania -
kolorek wrote:kochane zauwazylam dzisiaj u siebie 1 raz nigdy takiego czegoś nie miałam jak się podtarlam na papierze tj. brązowy gluty co to może być?byłam na silowni i pp siłowni zobaczyłam na majtkach brązowe coś a potem się postarlam i były takie gluty czy to może być początek ciąży? co to może być
Na jakiej podstawie uważasz to za początek ciąży?
Są różne przyczyny plamien
Który masz dzień cyklu? -
Pączek wrote:Dziewczyny ja ponawiam swoje pytania z rana - czy ktos ma luxmed jako opiekę ? Polecacie ? Bo ja wlasnie wybieram i nie wiem luxmed czy enelmed ?
I chciałam sas zapytać o AMH - czy ma znaczenie w ktorym dniu cyklu robi sie to badanie ?
Ja również zrezygnowałam z luxmedu w Poznaniu, bardzo długo czekałam na wizyty i pani doktor słaba.