Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka24 wrote:Lilth.P wlasnie tak sie zastanawiam czy nie pojsc do endykrynologa ale jakteraz sie nie uda to dam sobie jeszcze jeden cylk i sie wybiore. Mysle czy nie zrobic jeszcze jakis innych badan zeby sobie sprawdzic czy wszystko jest ok
nasza zbawienna lista to tsh, fsh, lh, progesteron, estradioldodatkowo anty tpo i anty tg
ja miałam tsh 4.5, więc wyższe niż Ty, Twoje 2.5 nie jest takie złe, o ile się nie mylę... pewnie bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:06
-
Justyś91 wrote:Hej dziewczynki kochane
Ale się rozpisałyście skróci któraś?
Ja leniuchuję dzisiaj na tarasie w domku i zajadam sałatkę owocową
JustyŚ, dzisiaj same rozpiski o suplementach, ginek. i hormonach...
no i same @...Justyś91 lubi tę wiadomość
-
Aha to takie tematy tutaj są dzisiaj
Ja używam teraz clo w tym cyklu bo stanęła mi owulka po poronieniu -
malutka24 wrote:Lilth.P musze sobie ta cala liate spisac i tez zrobic jak najszybciej
aaa... i prolaktyna
ft3i ft4
najlepiej zrobić taki komplet w 3-4 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:15
-
Komu salateczki owocowej ?
Narobiłam tyle a siedzę sama bo mój mąż znów na wyjeździe -
Komu salateczki owocowej ?
Narobiłam tyle a siedzę sama bo mój mąż znów na wyjeździe -
LILITH.P wrote:ja też piję, mnie się cykl wydłużył o 1 dzień, miałam 25
bardziej czuję owulację
piję 1 saszetkę i biorę dodatkowo kwas foliowy, gdyz w infolicu jest połowa dawki. Z kwasem fol. jest tak, iż nadmiar jest wydalany z moczem, więc można sobie pozwolić na większą dawkę
To lepiej infolic czy ovarin? -
Bella_Bella wrote:To lepiej infolic czy ovarin?
Belluś, obydwa produkty bazują na tej samej substancjidla mnie inofem jest lepszy, bo zawiera 2000 mg inozytolu w 1 saszetce. (Infolic tak samo.)Ovarin 550 mg i bierzesz 2. Inofem jak dla mnie jest bardziej ekonomiczny, za 60 saszetek w Aptece Gemini płacę 49 zł;starcza na 2 m-ce. Ovarin 38 zł 60 tabletek, na połowę miesiąca, czyli 76 zł na cały miesiąc...
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dziewczyny ja ponawiam swoje pytania z rana - czy ktos ma luxmed jako opiekę ? Polecacie ? Bo ja wlasnie wybieram i nie wiem luxmed czy enelmed ?
I chciałam sas zapytać o AMH - czy ma znaczenie w ktorym dniu cyklu robi sie to badanie ?
Pączuś, ja miałam normę na badaniu dla 3 dcrobiłam w 4 i było uznane za właściwe
na temat luxmedu i enelmedu się nie wypowiem, bo jakoś nie korzystaliśmy z takiej opcji... -
LILITH.P wrote:dla mnie oeparol miał za duże kapsułki... skończyłam praktycznie opakowanie z OleoVitum, pojutrze dojdzie do mnie Swanson - 3 tabl. i 1500 mg zapewnione
aaaa.. i jeszcze lukrecja, mam wysoki testosteron i poprawiam sobie pracę androgenów
do tego mielę siemię lniane i ostropest, żeby biedna wątroba dawała radę
Lili ile Ty tego wszystkiego bierzeszto nie za dużo?