Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:10cs rozpoczęty... @ przyszła i boleśnie daje o sobie znać...
Trzeba zebrać siły do dalszej walki...Bella_Bella lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Trzeba zebrać siły do dalszej walki...
Sierpień jeszcze się nie skończyłliczymy na szczęśliwe owulacje w tym cyklu, co nie? :*
Kim87, Bella_Bella, magnolia82222, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Bella ściskam Cię mocno!
wiem że dziś dzień będzie do d..., ale jutro trzeba znaleźć siły i walczyć dalej. Miałaś bardzo krótki ten cykl, może coś hormony powariowały
Trzymaj się kochana! :*Bella_Bella, magnolia82222 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Zaczynamy od nowa w takim razie :-*
A z Twojego gina dobry człowiek jestBella_Bella, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Madziula trzeba trafić na dobrego lekarza.. tak mi się wydaje.
Moja wcześniejsza gin nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie w 14dc czy to dni płodne i czy widać coś na usg...
Zmieniłam lekarza, przyjmuje normalnie w przychodni dwa dni w tygodniu, ale pracuje też w szpitalu. I jeśli monitoring wypada mi w inne dni niż przyjmuje w przychodni karze przyjść na szpital... Na sono hsg też umówił się ze mną na inny dzień by nie było kolejek itp. i przyjechał jedynie na mój zabieg.
Chodzę do niego na nfz, za wizyty nie płacę. Dlatego uważam, że w tym wypadku dobry lekarz prowadzący to podstawa! Mam nadzieję, że na takiego trafisz
Dziękuję za wsparcieto dla mnie ważne , ten ginekolog, którego poleciły mi przyjaciółki niby świetny lekarz. Mam taką nadzieję, będę do niego dojeżdżać 30 km ...ale dla bobo wszystko.
-
Trzeba zebrać siły do dalszej walki...Bella_Bella lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Bella ściskam Cię mocno!
wiem że dziś dzień będzie do d..., ale jutro trzeba znaleźć siły i walczyć dalej. Miałaś bardzo krótki ten cykl, może coś hormony powariowały
Trzymaj się kochana! :*
Coś się pochrzanilo z tym moim cyklem. Dlatego teraz koniecznie ten progesteron sprawdzę w tym cyklu. -
MMadziula wrote:Dziękuję za wsparcie
to dla mnie ważne , ten ginekolog, którego poleciły mi przyjaciółki niby świetny lekarz. Mam taką nadzieję, będę do niego dojeżdżać 30 km ...ale dla bobo wszystko.
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Bella_Bella wrote:Coś się pochrzanilo z tym moim cyklem. Dlatego teraz koniecznie ten progesteron sprawdzę w tym cyklu.
Nie wiem czy mogę coś zasugerować ale mnie polecił to gin tuż przed starankami. Otóż ja biorę tabletki ovarin, już kolejny miesiąc, mam wrażenie, że unormował mi cykle co do dnia. Nawet mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem, że @ przyjdzie przed południem 28 dnia a nie po południu. Chociaż nie muszę kasy na testy wydawać bo mam tak regularne wszystko, że nie zdążę testu wyciągnąć z opakowania a tu okres. Chociaż jak wspominałam badań żadnych nie miałam ale ovarin to suplement na pewno nie zaszkodzi a może pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 18:06