Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Belluś, obydwa produkty bazują na tej samej substancji
dla mnie inofem jest lepszy, bo zawiera 2000 mg inozytolu w 1 saszetce. (Infolic tak samo.)Ovarin 550 mg i bierzesz 2. Inofem jak dla mnie jest bardziej ekonomiczny, za 60 saszetek w Aptece Gemini płacę 49 zł;starcza na 2 m-ce. Ovarin 38 zł 60 tabletek, na połowę miesiąca, czyli 76 zł na cały miesiąc...
To inofem lepszy. A jak smakowo? Ja wybredna jestem -
LILITH.P wrote:nasza zbawienna lista to tsh, fsh, lh, progesteron, estradiol
dodatkowo anty tpo i anty tg
ja miałam tsh 4.5, więc wyższe niż Ty, Twoje 2.5 nie jest takie złe, o ile się nie mylę... pewnie bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedząMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:Belluś, obydwa produkty bazują na tej samej substancji
dla mnie inofem jest lepszy, bo zawiera 2000 mg inozytolu w 1 saszetce. (Infolic tak samo.)Ovarin 550 mg i bierzesz 2. Inofem jak dla mnie jest bardziej ekonomiczny, za 60 saszetek w Aptece Gemini płacę 49 zł;starcza na 2 m-ce. Ovarin 38 zł 60 tabletek, na połowę miesiąca, czyli 76 zł na cały miesiąc...
Ovarin 60 tabletek starcza na miesiącza droga byłaby ta kuracja
ale z tego co piszesz ten inofem i tak taniej wychodzi29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Muszę sobie to wszystko spisać. Konsultowalas to wszystko z lekarzem czy tak sama?
z endokrynologiemnie chciał mi dać nic na prolaktynę, mam wartość bliską górnej granicy, póki nie zrobię obciążenia i nie sprawdzimy, jak zadziała euthyrox
ale castagnusa mogę wcinać i lukrecję na androgeny, żeby się naturalnie cos poprawiło -
Parsleyek wrote:Ovarin 60 tabletek starcza na miesiąc
za droga byłaby ta kuracja
ale z tego co piszesz ten inofem i tak taniej wychodzi
wg zaleceń 2 tabl. dziennie
o ile dobrze pamiętam Tuliśka tak brała i w 3 cyklu z tym preparatem pikło, a nie miała potwierdzonej owulacji na monitoringu. Łykała też castagnusa -
W takim razie o tarczyce nie mam co sie martwic:) widze z tego co piszecie. Ale reszte badan napewno zrobie bo cos czuje ze jednak sie nie udalo nawet nie bolali nic na owulacje jedynie tylko gliwa w tamtym tygodniu ze caly dzien w lozku spedzilam.Malutka24
-
Kim87 wrote:Kochana ja biorę wieśka vit c vit d magnez omega i folic
o wlasnie, vit D też biorę, endo kazał
lekomanka! lekomanka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:34
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Halo, żyję
Co tam u Was?
hej hej!
jak po weselu??
u nas same @...aczkolwiek sierpień się jeszcze nie skończył i może będzie tak szałowy, jak lipiecWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:37